Music: Jonathan Jeremiah’s new album

Bijna precies een jaar geleden ging ik naar een concert van Jonathan Jeremiah. Een van de mooiste concerten ooit, zoveel live instrumenten! Goed nieuws: sinds gisteren is zijn nieuwe album uit: Gold Dust. Eergisteren deed hij een klein instore concertje in een platenzaak in Utrecht, en ik was erbij. Zijn stem is zo ontzettend mooi live, en het is zo’n leuke man! Ik kocht de CD en liet hem signeren en vervolgens vertelde ik dat ik vorig jaar met m’n moeder naar z’n concert was geweest maar dat ze er nu helaas niet bij kon zijn waarop hij vroeg ‘What’s her name?’ en een poster voor mijn moeder signeerde! Zo lief haha.
Lees verder voor een verslag inclusief foto’s en filmpjes!

Translation: Yesterday I went to a little instore concert of one of my favorite singer-songwriters: Jonathan Jeremiah. Today is the official release date of his new album: Gold Dust. Read more for a review.De cd bevat 11 nummers + 1 bonus nummer. Het is weer een fijne cd zoals we van hem kennen: relaxte muziek met geweldige instrumentale begeleiding. Er zit een boekje bij met mooie foto’s en de songteksten zodat je naar hartelust mee kunt zingen ;-)
Helaas staat hij binnenkort alleen in Carré (4 november, kaarten zijn bijna uitverkocht!) maar €99 voor een kaartje gaat me net te ver (al krijg je dan wel het metropole orkest erbij!). Hopelijk komt hij snel weer naar een poppodium in de buurt, want met zijn eigen (ook vrij uitgebreide) band is hij ook al zeer goed.
Hieronder een filmpje van de instore, met zijn nieuwste single ‘Lazin’ in the Sunshine’. Er staan nog veel meer goede nummers op zijn album (Gold Dust is denk ik mijn favoriet) maar het album is nog zo nieuw dat ik daar helaas geen filmpjes van kan vinden. Gewoon het album kopen dus!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Christel

    Gaaf! Ik ben fan! Ik wilde heel graag naar Carré, maar was te laat. Er is nu een wachtlijst..

  2. Annemijn

    Oh, zijn muziek is leuk! Ga zo het hele album even beluisteren :)

  3. elleneva

    Ik kende hem nog niet (shame on me) maar ik vind dat hij echt mooi kan zingen!

Geef een reactie