New in: stationery

Afgelopen week ontving ik weer een leuk stationery pakketje via de post, dit maal van vlindersinjebuik.eu. Nieuwe tapes, sluitzegels en postkaarten.. super leuk dus! Lees verder voor detailfoto’s en meer informatie over de producten.

Translation: Last week I received a lovely stationery package from vlindersinjebuik.eu. It contained some washi tape, stickers and postcards. Read on for more pictures.

De sluitzegels zijn perfect te gebruiken om je enveloppen mee dicht te maken, zodat je zeker weet dat ze niet meer open gaan. Het ziet er nog leuk uit ook! Het setje bevat vier verschillende stickers met een andere afbeelding. Hij kost €1 en je vindt hem hier in de shop.

Sinds kort verkoopt Vlinders in je Buik ook de leuke ansichtkaarten van Bl-ij. Deze zijn niet alleen leuk om te versturen maar kunnen ook mooi in een lijstje op de plank! De twee kaarten rechtsonder met de insecten en ‘Follow your dream’ zijn mijn favoriet. Ze kosten €1 per stuk en je vindt ze hier in de shop.

Er is ook genoeg keuze aan tapes bij Vlinders in je Buik! Prijzen variëren van €2 tot €4 voor een rolletje, je vindt ze hier in de shop.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

  1. mady

    Wat leuk om zo’n kaartje met deze spulletjes te ontvangen :)

Geef een reactie