New store: Søstrene Grene

Image via Søstrene Grene Facebook

Sinds deze week is Nederland weer een geweldige winkel rijker: Søstrene Grene. Deze Scandinavische winkelketen doet me een beetje denken aan een van mijn favoriete (ook Scandinavische) winkels: Flying Tiger. Ook Søstrene Grene verkoopt allerlei leukigheidjes, spul voor in je interieur, stationery, knutselspullen, keukengerei.. en ga zo maar door. En dat in heel veel kleurtjes!
Het eerste Søstrene Grene filiaal is afgelopen week in Groningen geopend, aan de Grote Markt 43-44. Lees verder voor foto’s en een filmpje voor een eerste indruk van Søstrene Grene. Hopelijk kan ik hier snel echt een bezoekje brengen!

Image via Rockpaperdresses
Image via Ohsoglam
Image via Søstrene Grene Facebook

Image via Søstrene Grene Facebook


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 27 reacties

 1. sacha

  De tiger is ook een van mijn favoriete winkels maar jammer genoeg zit deze niet in groningen dus hier ga ik echt even langs!

 2. Jesdiny

  Ohhh heerlijk hier houd ik van! Helaas is Groningen wel een beetje ver weg, maar ik ben er nog nooit geweest dus het wordt weleens tijd denk ik zo .. Kan ik gelijk bij deze winkel langs!

 3. Wilja

  Wat een leuke winkel en dan ook nog eens in Groningen! Daar ga ik vandaag zeker wel even heen :)

 4. Marlies

  Yay! Wat een leuke winkel in mijn hometown. Gauw eens een bezoekje brengen! :)

 5. Oh yesss ik woon in Groningen en gisteravond liep ik toevallig langs deze winkel en toen dacht ik echt wauw! En nu lees ik je stukje, hmm ik ga straks direct kijken :)

 6. Femke

  Waaahhh in Groningen! Hoe is het mogelijk, my hometown! Nu wil ik er meteen heen haha! Ziet er heel leuk uit, dus ben heel benieuwd!

 7. Kiki

  Ziet er leuk uit alleen Groningen is wel een beetje ver weg! Liefs

 8. Marlou

  Ben ik de enige die stiekem een beetje verdrietig is dat “mijn” winkel (als in: m’n aller lievelingswinkel waarvoor ik altijd reisjes naar Noorwegen boek) in mijn ex-stad opent?! :( Hopelijk blijft ie wel gewoon echt Søstrene Grene, ipv zo’n verhipte Tiger… al blijft het leuk natuurlijk, en wel practisch dichtbij. Maar tja, verder. De Hema moet ook niet opeens heel Europa rond toch…

 9. karlijn

  He, ik ben in die winkel geweest toen ik in Oslo was. Leuk dat hij nu ook in Nederland zit :)

 10. Shanti

  Oooh wauw, dit ziet er echt uit als een winkel voor mij!

 11. Deborah

  oeww ik spot hele leuke opbergdozen op de foto’s!! :D
  Toch eens een keer naar Groningen!

 12. Tiger is zo leuk! Tijdens mijn Kopenhagen tripje heb ik er ook een bezoek aangebracht en mijn moustachebag aangeschaft. Super winkel.
  xoxo

 13. Iris

  Oh WOW! Ik wil hier naar toe!! Binnenkort maar eens een dagje Groningen plannen, vind ik sowieso een erg mooie stad :)

 14. Jennifer

  Aah! Sowieso dat ik daar even naartoe ga! Ik ben net verhuisd naar mijn nieuwe studentenkamer in Groningen en ik ben woensdag jarig: verjaardagsgeld gaat daar waarschijnlijk gespendeerd worden aan nieuwe interieurspulletjes. :) Ik wist dat deze winkel in Groningen kwam, maar niet dat ‘ie nu al open is! Als je er naartoe gaat moet je het zeggen, dan kunnen we misschien meeten! ;)

 15. Oh, ik heb die winkel bezocht toen ik naar Kopenhagen ging. Zo een zalige winkel! :D

  Hopelijk komen ze ook nog naar België!

 16. Joëlle

  Ik ben er zaterdag geweest, superleuk en ook helemaal niet duur!

 17. Debbie

  Ik ben er gisteren geweest en wat is het een heerlijke winkel… Er komt ook nog een blog over bij mij op mijn site want zo,n geweldige winkel verdiend dat wel.

 18. Saskia

  Oh dat ziet er wel heel leuk uit. Beetje jammer dat het in Groningen is haha

Geef een reactie