Tip: Urban Outfitters geen verzendkosten

Urban Outfitters is een van mijn favoriete winkels, ik baal dan ook dat er nog geen filiaal in Nederland zit! Gelukkig kun je tegenwoordig online shoppen, al komen daar vaak verzendkosten bovenop.. Goed nieuws: tot eind oktober betaal je geen verzendkosten naar Nederland!
Wist je dat UO naast kleding ook heel veel andere leuke dingen verkoopt? Boeken, gadgets, cadeautjes.. Ik plaatste gelijk een bestelling, lees verder om mijn items te zien (en andere favorieten uit de shop). Oh trouwens, er is nu ook sale!

De reden waarom ik een bestelling plaatste was dit boek: Cook Eat Smile van Bill Collison. Mijn schoonzusje tipte me dat dit boek nu in de sale nog slechts €12 was! Even ter vergelijking: op Bol.com staat hij nog voor ruim €30!
Ik houd enorm van kookboeken (later daar nog eens een post over), en ook deze zag er zeer mooi uit, met recepten ingedeeld per seizoen. Let op: hij is wel in het Engels (maar gemakkelijk te begrijpen).

Ik heb al zo vaak over deze tape set van Cavallini&Co zitten twijfelen.. Ik heb de bijpassende stempelset al maar dit tape vond ik ook zo leuk! En met de feestdagen voor de deur zijn er weer genoeg cadeautjes om in te pakken.. Bij Urban Outfitters zag ik hem ook nog eens een stuk voordeliger dan elders, dus deze ging ook maar in mijn shoppingbag.

Ik heb dit Casio horloge alweer ruim 1,5 jaar, maar hij komt ook van Urban Outfitters! Ooit niet gekocht in Antwerpen, en toen ongelofelijke spijt gehad. Bleek later dat de gouden versie niet in Nederland te koop was, alleen de zilveren versie of andere varianten van Casio.
Gelukkig wist mijn vriend hem voor mij te bestellen ;-). Ik ben er nog steeds erg blij mee en draag hem dagelijks!

Pff.. verder is er zoveel leuks! Neem zeker even een kijkje bij de stationery afdeling en de novelties afdeling. Mocht je nog op zoek zijn naar een lomography camera: ook die hebben ze en er zijn er nu een paar in de sale!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Kan ik misschien nog ergens in mijn brein uitwissen dat ik dit gelezen heb? Help! Ik ben al op winkelwagen knopjes aan het drukken!

 2. Zo’n leuke winkel hè! Ennnn hij komt naar Amsterdam, las ik laatst! Geen goed nieuws voor m’n portemonnee, haha.

 3. Zo jammer dat er in NL nog geen winkel zit! Ik neem altijd een kijkje in de winkel als ik in Antwerpen of London ben! Ik ben vooral fan van hun kettingen :D

  Groetjes
  Deborah

 4. Saskia

  Oh wat fijn die gratis verzendkosten! Meteen maar even kijken :)

 5. Myrthe

  Bij de kleding vond ik niets, maar de stationary- en homestuff. Holy guacamole. IK WIL ALLES!

Geef een reactie