Vlinders in je buik Kerst tapes + kortingsactie

Nu het steeds kouder wordt komen ook de feestmaanden langzaam maar zeker dichterbij. Ik weet niet of ik de enige ben, maar halverwege november begin ik voorzichtig met kerstlampjes ophangen en het bedenken van een kerst verlanglijstje.
En zodra het december is begin ik met kaartjes sturen, cadeautjes aanschaffen en het allerleukste: cadeautjes inpakken (en op pinterest inpak inspiratie op doen). Een paar kerst washi tapes mogen niet ontbreken in je inpakspullen, maar gelukkig heb ik weer een leuke actie weten te regelen voor jullie bij Vlinders in je buik.
Lees verder voor foto’s van de nieuwste kerstspulletjes en de kortingacties!

Bij Vlinders in je buik vind je nu ook hele leuke kerstkaarten van Studio Bl-ij. De kaarten zijn van mooi stevig matglanzend karton en zijn extreem schattig! De masking tapes zijn er in verschillende prints en maten. Combineer verschillende printjes of juist allemaal goudkleurige tapes in verschillende breedtes om je pakketje in te pakken. Binnenkort meer inspiratie voor het inpakken van kerstcadeaus en het zelf maken van kerstkaarten met tape. Voor al je andere kerst inpak spulletjes kun je trouwens ook terecht bij Vlinders in je Buik!

En dan nu het leukste: de kortingsacties! Zoals altijd krijg je met de code ‘ldosb’ 10% korting op je bestelling (t/m 23 oktober). Maar nu extra goed nieuws: bij besteding van €17,50 of meer krijg je een gratis masking tape rolletje bij!
Over verzendkosten hoef je je ook niet druk te maken, bij besteding vanaf €7,50 aan brievenbuspost betaal je geen verzendkosten meer en pakketpost verzending kost slechts €3,50 (voor inwoners van Nederland). Bij besteding van €50 betaal je helemaal geen verzendkosten meer (in Nederland en België).

Dus, laat de donkere dagen maar komen en begin met het inpakken van cadeautjes! Vergeet niet mijn pinterest board ‘Wrapping & Packages‘ in de gaten te houden voor inpak inspiratie. Gebruik de tapes ook om je huis mee te versieren, door bijvoorbeeld een kerstboom van tape op je muur te plakken. Meer tape ideetjes vind je hier.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Tof, ik heb meteen een bestelling geplaatst! Ik had tussen je verzameling al die tape met muzieknoten gezien, en die kon ik echt niet laten liggen! En tja, als ik dan toch bezig ben…:p Die kortingscode was ook heel fijn :)

  2. Debbie

    Wat onwijs leuke web winkel zeg… Heb al van alles gezien wat ik wil hebben, nu nog even wachten tot ik mijn geld binnen heb.

  3. JAAAAA, ik hou echt van vlindersinjebuik! En deze kortingscode komt weer perfect uit, zeker als woensdag de geliefde stufi weer komt en ik mijn centjes weer uit kan geven aan mijn stationery :) Thaaanks!

  4. AAH NOOO! Hij is maar tot 23 oktober geldig, kak kak kak! Dat is echt zuur balen. Maar volgende keer beter, always be positive ;)

  5. Tessa:

    Wat leuk! Ik ben inderdaad ook langzamerhand lijstjes aan het maken en aan het bedenken wat ik anderen kan geven. Ga gelijk even kijken op de shop!

  6. Want ontzettend leuk! Vind het ook altijd leuk om zelf kaarten in elkaar te knutselen.

  7. Jorian

    Wat een leuk inpak papier met die knoopjes. Helemaal verliefd op!
    Leuke blog heb je :) Ik volg je hoor! Kom ook eens gezellig bij mij langs hihi.
    Lieve groetjes!

Geef een reactie