Nu het steeds kouder wordt buiten en ’s nachts de temperatuur richting vriespunt gaat bereid ik me er toch langzaam op voor: de winter komt er aan. Voor mijn gevoel lijkt de winter oneindig lang te duren, van november tot maart. En hoewel de lente en de zomer mijn favoriete seizoenen zijn, heeft de winter ook wel iets. De winter van afgelopen jaar tenminste. Geen enorme sneeuwstormen paar toch een wit landschap. Ijskoud maar toch de zon op je gezicht. En schaatsen!! Bijna hadden we weer die legendarische Elfstedentocht.
Afgelopen winter maakte ik deze foto’s met mijn Canon AE 1. Hopelijk wordt het weer zo’n winter!

Translation: I took these photos with my analogue camera Canon AE 1 last winter.

Gerelateerd

33 reacties op “Winter

 1. Mooie foto’s! Inderdaad, als je deze ziet krijg je bijna zin in de winter. Bijna, want doe mij maar zomer en herfst eigenlijk. Winter is toch altijd veel te koud :P

 2. Prachtige foto’s! Ik ben dol op sneeuw. Alles ziet er zo vredig uit als er een verse witte sneeuwlaag op ligt. Ik vind het alleen jammer als alles op gaat vriezen, ben nogal een kluns en val altijd wel als het vriest of als er sneeuw ligt! haha

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

 3. Wauw, door je foto’s zou ik bijna zin krijgen in de winter en de sneeuw. Maar ik hou dus echt niet van sneeuw, alleen als ik binnen kan zitten. Of om het op mooie foto’s te zien!

 4. What a beautiful winter you had last year! Hope you have a lovely winter again! I’m not a fan of winter as I’m such a wimp when it comes to cold temperatures, but I think the snow is so beautiful! If only it could be warm and snow at the same time, ha-ha! :P

 5. Moet er nog niet aan denken aan de winter brrr… Maar is ook wel weer mooi verschijnsel als het gaat sneeuwen. En thuis met een warme kop choco op de bank is dan ook heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *