Words to live by

Ik hou van mooie inspirationele quotes. Op dagen dat het dan even tegenzit kan de juiste quote me zo weer een beetje oppeppen. Vandaar mijn nieuwe pinboard op pinterest, vol mooie quotes en teksten. Hieronder een selectie van mijn lievelingsquotes, volg mijn quotes board voor meer quotes.
Translation: I love inspirational quotes, they really can brighten up my day. I made a new pinboard on pinterest full of these quotes. Follow it if you want to stay updated. Below my favorite quotes.

More here

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Jessi

  Ik verzamel ook mooie quotes. Soms zijn ze zo herkenbaar en dat voelt goed! En het doet me ook af en toe glimlachen op moeilijke momenten :)

 2. Ik ben ook fervent pinner en heb een Quotes-board vol met mooie, inspirerende uitspraken. Fijne om te helpen herinneren hoe mooi het leven kan zijn.

 3. Nicole

  Wauwie, hele mooie quotes! Vind ik altijd fijn om te lezen! :) Die eerste vind ik heel mooi, ik vind het belangrijk dat je dingen doet die je echt blij/gelukkig maken en daar probeer ik de laatste tijd ook echt naar te leven!

 4. Linda

  Wat een mooie quotes! Die op je Pinterest board zijn ook heel mooi ♥

 5. Ik hou ook erg van quotes. ‘t Is zo een gemakkelijke manier om jezelf een schop onder je kont te geven of dat duwtje in de rug dat je net nodig had om door de dag te komen. :)

 6. Kinga

  Mooie quotes inderdaad! Zulke plaatjes maken me altijd net wat vrolijker dan ik al was!

 7. Sophia

  If there’s nothing right, go left….
  Ir there’s nothing left, go right

  Dit is mijn favoriet voor een lange tijd.

 8. Ilse

  Nice! Ik verzamel ook fijne quotes op pinterest. Verwacht wat repins van mij ;)

 9. Iris

  Jaaa leuk :) Ik kan uren doorbrengen op Pinterest en van de ene quote bij de andere quote komen. Oeps, nu alweer mee bezig nu ik je board ging bekijken. Mooie quotes allemaal!

Geef een reactie