Ik hou van mooie inspirationele quotes. Op dagen dat het dan even tegenzit kan de juiste quote me zo weer een beetje oppeppen. Vandaar mijn nieuwe pinboard op pinterest, vol mooie quotes en teksten. Hieronder een selectie van mijn lievelingsquotes, volg mijn quotes board voor meer quotes.
Translation: I love inspirational quotes, they really can brighten up my day. I made a new pinboard on pinterest full of these quotes. Follow it if you want to stay updated. Below my favorite quotes.

More here

Gerelateerd

16 reacties op “Words to live by

  1. Wauwie, hele mooie quotes! Vind ik altijd fijn om te lezen! :) Die eerste vind ik heel mooi, ik vind het belangrijk dat je dingen doet die je echt blij/gelukkig maken en daar probeer ik de laatste tijd ook echt naar te leven!

  2. Ik hou ook erg van quotes. ’t Is zo een gemakkelijke manier om jezelf een schop onder je kont te geven of dat duwtje in de rug dat je net nodig had om door de dag te komen. :)

  3. Jaaa leuk :) Ik kan uren doorbrengen op Pinterest en van de ene quote bij de andere quote komen. Oeps, nu alweer mee bezig nu ik je board ging bekijken. Mooie quotes allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *