Baby cats!

Onze lieve poes Sazou is vannacht mama geworden! Van maar liefst 7 mooie en gezonde kittens. Bijna een jaar geleden kregen we de toen 5 maanden oude Sazou bij ons, foto’s daarvan kun je hier nog zien. Niet veel later kwam er ook een katertje bij en nu zijn er dus een hele boel katjes bij! Lees verder voor meer foto’s.

Translation: Last night our sweet cat Sazou gave birth to 7 cute and healthy kittens! One of the cutest things I’ve ever seen. Read on for more pictures.

De hummeltjes. Waarschijnlijk 4 rode katertjes en 3 bruin/grijze poesjes, vooralsnog helemaal gezond!
Super lief he? De oogjes gaan pas na ongeveer 10 dagen open, ze gillen wel al als kleine speenvarkentjes ;-)
Ze drinken goed bij Sazou, ze is ook erg lief voor ze maar we mogen er wel bij komen.
En nu kijken hoe dit gaat lopen! Ze moeten sowieso 3 maanden bij ons blijven, en daarna zullen we voor de meesten een nestje zoeken (wellicht dat we er 1 houden). Mocht je iemand kennen die graag een Maine Coon kitten wilt (het is een volbloed, al is alleen de stamboom van de vader beschikbaar) of wil je er zelf een.. neem dan even contact op, wie weet kunnen we je helpen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 37 reacties

 1. Mars

  Ah gosh! *smelt* Wat ontzettend lief!
  Ik zou er heel graag 1 overnemen, ware het niet dat ik al 2 katten heb en maar 1 schoot ;) M’n vorige kat was een kruising Maine Coon en ik vind het echt geweldige katten! Vriendelijke reuzen :)

 2. laura

  oh zo lief. ik wil zo’n rooie. over drie maanden precies ben ik weer terug in nederland. ik ga er echt serieus over nadenken!! ik roep al jaren dat ik een katje wil en een rieten mandje. zodat ik haar overal mee naar toe kan nemen ;) en dan noem ik haar mevrouw jansen.

 3. Bibi

  Ooooh smelt smelt smelt, wat super schattig en wat zijn ze mooi! Heb zelf drie katten waarvan één kruising Maine Coon… die zijn zo lief… misschien kan ik het niet laten en ga je een berichtje sturen ;o)

 4. Roos

  WAT SCHATTIG <3!! Ooh wauw wat lief en zo klein! Ik heb zelf al 2 katten maar ik neem aan dat je voor zulke schatjes vast snel een nieuw huisje gevonden hebt:)!

 5. Jolien

  zo schattig! zeker nog eens foto’s posten als ze wat groter zijn :) ik zou zo graag een katje in huis halen maar ‘t mag helaas niet!

 6. Christel

  Ooooh wat een schatjes!
  Wij wilden er misschien nog een kat bij en we hebben al een Maine Coon dus misschien krijg je wel een mailtje van me!:D

 7. Awwwww wat cute!!! Zou er spontaan een kitten door willen… Denk alleen niet dat ik mijn moeder daar erg blij mee zou maken!

  Groetjes
  Deborah

 8. Angelina

  Ahh wat cute!! Ik zou er dolgraag eentje willen, maar denk niet dat mijn katertje daar heel blij van wordt haha. ;) Geniet er maar lekker van, ze worden vast heel veel geknuffeld haha!

 9. Mw Ekster

  Ohhhhh, wat zijn ze schattig! En ze zijn zo klein, past zo in je handpalm.
  Al jaren wil ik een rode kater. Maar ik woonde toendertijd nog thuis of anti-kraak. Nu moet ik mijn vriend overhalen.Maar volgens mij smelt hij na het zien van deze foto’s:-).

 10. Elisse

  Mimimi! Ik zou ook zo graag een lief poesje adopteren, maar er komt geen nieuwe kat bij ons in huis behalve als ik alleen ga wonen :) Dus zal nog even moeten wachten.

  Wel even zeggen dat het écht niét goed is om de kittens al op te pakken (zonder handschoenen aan). Het kan namelijk zijn dat Sazou de kittens dan gaat afstoten omdat ze een ‘mensengeur’ krijgen. Je kan er best nog enkele weken mee wachten.. Gewoon een kleine waarschuwing natuurlijk.

 11. Miriam

  Aaaach, zo snoezig! Het zijn er wel veel. Heel flinke mama.

 12. Anonymous

  Ohhh wat ontzettend lief, ik zou bijna zeggen; ik reserveer een rode! Maar ik heb al 2 zwarte katten en dat wordt toch wel veel (en duur haha). I looove main coons. Geniet van die drie maanden :)

 13. Wat enorm lief, hier kattenliefhebber. Wij hebben pas een nestje gehad van 5 katjes gehad. Heb ze allemaal gehouden… Crazy I know! Groet, Martine.

Geef een reactie