Vorige week kwam een pakketje binnen waar ik zó enthousiast over was dat ik er wel over móest bloggen! Het pakketje kwam van Sam Friday, een nieuw lingerie merk in Nederland. Ik heb een soort haat/liefde verhouding met lingerie. Ik hou van mooie lingerie maar helaas zijn echt mooie setjes vaak te duur en ik heb een lastige maat waardoor het altijd lastig is om lingerie in mijn maat te vinden.
En toen.. ontdekte ik Sam Friday. Een een zeer stijlvol lingerie merk met mooi ondergoed in allerlei soorten en kleuren. De prijs ligt iets hoger dan een H&Metje maar dat merk je aan de kwaliteit. En niet alleen aan de kwaliteit, ook de service.. Lees maar verder voor de foto’s!

Dit is hoe ik het pakketje ontving, ontzettend luxe ingepakt in papier en met een persoonlijk briefje! Hoe geweldig is dat? Bedrijven die persoonlijke briefjes bij hun post doen zijn sowieso al top.

Toen ik de doos opende dacht ik ‘Huh, dit had ik toch helemaal niet besteld?’. Bleek dat er allemaal extra goodies in zaten! Een mooie stevige waszak zodat je bh’s niet kapot gaan in de wasmachine, een armbandje en een grote glazen pot met lippenbalsem. Voor zachte, zwoele lippen ;-)

En deze bh’s bestelde ik. In een mooie, aparte kleur die je niet vaak bij andere winkels ziet. En: ondanks dat ik ze via internet bestelde en ze dus niet kon passen zitten ze echt perfect! Alsof ze op maat gemaakt waren. Dat klinkt een beetje overdreven maar dit heb ik niet vaak, waardoor ik extra blij werd!
De bh’s zijn ontzettend zacht en je voelt dat ze van goede kwaliteit zijn. Er zijn bh’s vanaf €26, daarnaast verkopen ze ook bijpassend ondergoed, heel veel leuke bikini’s en lekkere chillkleding zoals hoodies en pyjamabroeken. Mocht je toch liever de bh’s eerst willen passen, dan kun je terecht bij een van de winkels in Amsterdam, Alkmaar of Rotterdam (of Antwerpen voor de Belgen)!

*Deze spullen heb ik zelf gekocht, deze post is niet gesponsord

Gerelateerd

14 reacties op “Current love: Sam Friday

  1. Ik wil er nu heel graag iets bestellen alleen al omdat de verpakking zo mooi en chique is, haha! Ik vind de prijs eigenlijk ook nog wel mee vallen, een beetje hetzelfde als de Hunkemoller. Ik ga de website eens bekijken want ik ben het laatste jaar volgens mij ruim 5 kilo aangekomen, veel BH’s zijn dus te klein geworden. Dus nu heb ik een goed excuus om heel veel nieuwe dingen te shoppen, yay!

  2. Ik heb ook een hele moeilijke maat en bij de H&M hebben ze mijn maat helemaal niet! Lingerie is voor mij dan ook heel duur, dit merk kende ik nog niet dus zal eens een kijkje nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *