Happy things

Studeren op bed met warme chocomel, zondagse wandelingen maken door de polder met de hondjes, paardebloemen blazen, gekke photobooth foto’s maken met vriendin om middernacht, kerstboom optuigen (!!), de lieve kittens, Le fabuleux dèstin de Amélie voor de zoveelste keer kijken en concertkaartjes voor Mumford & Sons, Passenger én Jonathan Jeremiah ♥ 
Lees verder voor bijbehorende foto’s.
Translation: Things that made me smile last week.. Studying in bed with hot chocolate, walks with the dogs, blowing dandelions, making weird photobooth pics on midnight with best friend, setting up our Christmas tree, our sweet little kittens, watching Le fabuleux dèstin de Amélie for the hundredth time and concert tickets to Mumford & Sons, Passenger and Jonathan Jeremiah 
Read on for more pictures.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Manon

  Leuk lijstje!
  Ik heb nu spontaan zin om een kerstboom te gaan kopen en Amelie te kijken.

 2. ziensjen

  Mooie lijst! Die kittens zijn trouwens zó cute, ik smelt helemaal.

 3. Shanti

  Nu wil ik ook mijn kerstboom neerzetten! In ieder geval gaat er dit weekend al wat “winter” versiering op de kasten enzo.

 4. Heerlijke post. Genieten! Ennnn ik ben zo jaloers. Ik heb een uur geprobeerd (vanaf de start van de verkoop) om kaartjes voor Mumford & Sons te krijgen en kwam er steeds niet doorheen… Toen dat eindelijk wel lukte waren ze al uitverkocht. :'(

 5. Nanda

  Ja Amelie is leuk! Die ga ik van het weekend weer eens kijken, dank voor de tip!

 6. Bianca

  Wat leuk! Nu al een kerstboom. Goed idee!
  Dieren (en vooral kleine katjes) maken me altijd happy :-)

 7. Marlou

  zo fijn weer eens iets persoonlijks te lezen hier :) fijn om te horen dat het goed met je gaat! fijne dingen!

 8. Bibi

  Leuke foto’s… de kittens zijn zo schattig. Hoop dat alles goed gaat?!

 9. Iris

  Jaaa, leuke dingen. Amelie is zo’n mooie film! En nu heb ik zin in chocolademelk.

 10. Nine

  Wat een leuke foto’s! En wat toevallig dat je Schrijven & Presenteren doet, ik heb dat vak een aantal jaar geleden gedaan (ook aan de UU) tijdens mijn bachelor TCS, doe jij toevallig dezelfde opleiding?

 11. De kerstboom staat al!? Jij bent er vroeg bij! Maar: ik kan ook niet wachten. Deze vrijdag kerstversiering shoppen!

Geef een reactie