Hotspot: Riva Nijmegen

Riva, een restaurant slash cocktailbar zit al een aantal jaren op de waalkade van Nijmegen. Zomers kun je lekker buiten zitten op de loungebanken, maar ook ‘s winters binnen is het gezellig. Gisteren ging ik weer eens bij Riva eten en deelde ik foto’s van mijn eten op Instagram.
Ik at een heerlijk 3 gangen menu voor slechts.. €12,95! Jullie vroegen je af waar dat tegenwoordig nog kon, nou.. bij Riva dus! Lees verder om meer te lezen over deze hotspot.

Bij Riva kun je borrelen en cocktails drinken (ze hebben een zeer uitgebreide cocktail kaart!) maar je kunt er ook prima dineren! Ze hebben een speciaal 3-gangen menu voor €24,95, en op vertoon van je collegekaart zelfs maar €16,95. Deze herfst en winter hebben ze echter een speciale actie: op zondag en maandag zijn de prijzen verlaagd naar €16,95 en €12,95.
Gisteren had ik spinaziemuffins met een mosterd-honing yoghurt saus als voorgerecht, een stoofpotje met aardappelpuree, winterpeen, erwten en stoofvlees als hoofdgerecht en een brownie ‘lolly’ met vanille ijs en knettersuiker.

Een paar maanden terug at ik ook al bij Riva en bestelde ik carpaccio als voorgerecht, saté als hoofd en brownie (dit keer anders uitgevoerd maar ook zo lekker!) als nagerecht. Het was heerlijk, de prijs/kwaliteit verhouding in Riva is ontzettend goed!

Ben je in Nijmegen, wil je lekker uit eten gaan maar wil je niet te veel geld betalen dan moet je zeker naar Riva!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

  1. Janne

    Dat ziet er leuk en lekker uit! Met vriendinnen gaan we wel eens uiteten met vriendinnen, misschien kunnen we de volgende keer hier heen gaan :)

  2. Bianca

    Goedd acties!
    Ik houd van studentenkortingen :-)
    Ziet er ook erg goed uit!

  3. Daniëlle

    Dat ziet er super uit! Leuke gerechtjes zo te zien, erg smakelijk en voor zo´n prijsje is het zeker een bezoekje waard. Thnx voor de tip!

  4. Celine

    Ik wou dat ik nog student was..het ziet er echt heerlijk uit!

  5. Barbara

    Klinkt goed, en volgens mij is het meteen het goedkoopste restaurant evar!

  6. Barbara

    Klinkt goed, en volgens mij is het meteen het goedkoopste restaurant evar!

  7. Shanti

    Oooh dit klinkt echt super lekker en ziet er mooi uit! Zeker een om te onthouden.

  8. Anouk

    Wat grappig, woon je in Nijmegen of kom je er ook uit de buurt? De Cocktails vind ik altijd heerlijk. Het is me helaas wel 2x overkomen dat het eten gewoon koud was. Eten doen we daar dus niet meer…

Geef een reactie