Letter project anniversary: international giveaway Postpapierenzo

Zoals ik al aankondigde gaan we deze week vieren dat mijn brievenproject alweer een jaar bestaat! Ik doe het nog steeds met veel plezier en het doet me goed om te zien dat een jaar later het brievenschrijven weer helemaal ‘in’ is.
Om degenen die net pas beginnen met schrijven een beetje te helpen met het creëren van een voorraad aan postspulletjes (of juist de grote postfans die altijd hebberig worden van deze leuke spulletjes) mag ik van een van mijn sponsors, Postpapierenzo.nl een leuk pakketje weggeven! Lees verder voor meer informatie en de voorwaarden!

Translation: My letter writing project has been up for over one year and that’s why I’m celebrating with some lovely stationery giveaways! First a giveaway from one of my favorite shops: Postpapierenzo.nl. Read on to see what’s in it for you and how to join the giveaway.Ik mag een waardebon van €10 weggeven én een setje kaarten ontworpen door Postpapierenzo. Zelf bestelde ik van de waardebon een prachtige MT embroidery washi tape en een set van 165 sluitstickers (die je natuurlijk ook voor heel veel andere dingen kan gebruiken).

Mee doen kan door je gegevens in te vullen in het Rafflecopter systeem hieronder. De eerste 4 opties (blogs en facebookpagina’s volgen) zijn verplicht, andere opties zijn er om je winkans te vergroten. Zaterdag 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Let op: je maakt alleen kans op de prijs als je aan alle verplichte acties voldoet!


a Rafflecopter giveaway
Translation: You can win a Postpapierenzo.nl voucher of €10 and a set of postcards. Enter the giveaway by filling in the Rafflecopter form above. You only have a chance of winning if you do all the mandatory things. The winner will be announced on december first.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 59 reacties

 1. Iris

  Leuk! Na lang twijfelen ga ik binnenkort ook beginnen aan snailmailen, ik heb er nu al zin in. Maar ik heb nog maar weinig knutselspulletjes dus deze winactie komt goed van pas. Ik doe mee!

  (Ik laat altijd reacties achter via de Naam/URL optie dus kan geen e-mailadres invullen, maar een contactformulier staat wel op mijn blog!)

 2. CreaThea

  aaa, dit kan mijn hobby worden!:) kleine mooie spulletjes, knutselen, post…ik houd ervan. Hiervoor kan ik nog wel wat van dit moois van gebruiken.

  Duimen!

  Groetjes,
  Thea.

 3. CreaThea

  Zo, nu heb ik ook nog eens alles gedaan…joehoe! Mijn mailadres is fam.tenbrinke@live.nl

  Nu is Sinterklaas niet meer zo spannend voor mij maar dit is een leuke plaatsvervanger;)

  Groetjes,
  Thea.

 4. Josianne

  Jaaa, ik doe zeker mee :D Wat een leuke winactie! Ik heb alles gedaan, en bij deze ook de comment ;) Mijn e-mailadres is: josianne@itsalovelyday.nl

  Wat leuk dat je letter writing project alweer een jaar bestaat, ik volg het al vanaf het begin. Echt superleuk vind ik het :)

 5. Ziza Zipper

  Heeel leuk, ik ben gek op stationery! ik doe graag mee :) Ik vind je blog super, lees ‘m met veel plezier!
  Zó, aan alle eisen voldaan: Getweet, geliket en volgen deed ik al een tijdje :)
  Mijn email is: zizazipper@gmail.com

 6. Sylvia

  Super leuk! Ik doe mee! :) En nogmaals gefeliciteerd ;)

 7. Tamarah

  Oh wat gaaf!!! Ik ben sinds dit jaar begonnen met brieven schrijven en helemaal hooked! Ik doe zeker weten mee!

 8. Rosie

  Waaw, supercool :)
  Ik hoop dat ik eens de chance mag hebben om te winnen. Fingers crossed!

 9. Nelleke Jansen

  Wat een mooi pakketje!! Ben echt dol op kaartjes en washitape en alles, dus ik doe zeker mee! :)

 10. Laura

  Jeetje een jaar al weer! Ik weet nog wel dat je er mee begon :D! Maar ik doe gezellig mee natuurlijk met deze winactie want ik wil meeer spulletjes! (mijn email: reizendepostkaartjes@hotmail.nl

 11. Berit

  Wat leuk! Vooral de tape en stickers! En hier in Zweden ben ik in serious need… Happy Anniversary.

  Mijn mail: beritdegroot@gmail.com

  PS: ik maak altijd een beetje een zooitje van Rafflecopters maar ik bedoel het goed ;-)

 12. Karlijn

  Wat ontzettend leuk dat ter ere van jou project, je iets weg mag geven. Daar mag je trots op zijn! Ik vind je project super, net als je blogs. Het lijkt me leuk om te winnen, ik ben benieuwd. Heel veel succes met je project en je blogs. Ik blijf je zeker volgen!

 13. Benthe

  Aaah jij hebt echt een superblog, wat zeg ik, maar liefst 2 superblogs! Van al die mooie foto’s van creatieve briefpakketen, krijg ik ook zo’n zin om te schrijven :)

 14. Caddi

  Lovely giveaway!
  And congrats to your bloganniversary!
  The sticker seals you ordered are sooo lovely!
  Take care and all the best!
  Caddi (e-mail is in the rafflecopter form)

 15. Hoi hoi,
  Ik volgde allebei je blogs al :) Ik doe graag mee aan de winactie. Zo kan ik eindelijk beginnen aan de hobby die mij al heel lang leuk lijkt! Ik heb alle entries ingevuld, ik ben benieuwd!
  mijn email is anouschattack@gmail.com

  Liefs Anouschka

 16. Britt

  Superleuke winactie weer, niet geschoten is altijd mis natuurlijk… Dus ik doe weer mee!

 17. Nicole

  Allereerst: van harte gefeliciteerd met je éénjarig bestaan! De allereerste brief die ik ooit met mijn postproject stuurde was naar jou. Inmiddels ben ik 110 brieven verder!

  Natuurlijk doe ik ook mee met deze leuke give-away. Mijn e-mailadres is: nicole.vanroekel@hotmail.com

  Liefs!

 18. Beatrycze

  So lovely stuff. I love it!
  I just follow and “like” you everywhere. So here is my email :szlumpf@buziaczek.pl

 19. Mycupoflatte

  Wat een geweldige leuke give away! Ik heb toevallig vorig week mijn eerste brief weer verzonden. Zo fijn om creatief bezig te zijn, anderen te verblijden met een brief en er wat voor terug te krijgen. Hier wil ik als beginner zeker mee door!

 20. Nikki

  Hele leuke winactie! Ik ben pas begonnen met snailmail dus ik ben overal op zoek naar leuke spulletjes :)

 21. Katrien

  Leuke winactie en leuke blog ook uiteraard, ik volg je al sinds het begin en vind jouw winacties altijd zeer leuk, dus ik doe ook nu zeker mee! :)

 22. Liz

  Superleuke give-away! Ik doe mee :) Die kaarten zijn ook zo leuk.

 23. Ankita

  This is such a fun giveaway! Thank you :) I really adore your blog, although I have been more of a ‘silent follower’, hehe. Congratulations for your one year letter writing anniversary!
  My email address: undeuxkiss[at]gmail[dot]com

 24. Marlies

  Wat een superleuke winactie! :) Ik ben helemaal fan van Postpapierenzo. Heb er laatst een letterstempelset besteld, maar ik zag nog zoveel meer moois! :)

 25. Indra

  Haha ik volg je blog al redelijk lang en ben zelf nu ook al 3 maanden aan het postcrossen, jammer genoeg ben ik hier in Nederland nog geen briefpapier tegen gekomen wat ik ontzettend mis. Ik zou dat graag willen gebruiken voor mijn penpal uit Hongkong. Het zou dus super zijn als ik de giveaway zou winnen. We zullen duimen!

  Oowja: dreamingxyou@hotmail.com

 26. Sanne

  Leuk leuk leuk! Postpapierenzo is een van mijn favoriete webwinkels!

 27. Kim

  Jaaa leuk! Ik doe mee.

  En gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan! :D

Geef een reactie