Letter project anniversary: international giveaway Postpapierenzo

Zoals ik al aankondigde gaan we deze week vieren dat mijn brievenproject alweer een jaar bestaat! Ik doe het nog steeds met veel plezier en het doet me goed om te zien dat een jaar later het brievenschrijven weer helemaal ‘in’ is.
Om degenen die net pas beginnen met schrijven een beetje te helpen met het creëren van een voorraad aan postspulletjes (of juist de grote postfans die altijd hebberig worden van deze leuke spulletjes) mag ik van een van mijn sponsors, Postpapierenzo.nl een leuk pakketje weggeven! Lees verder voor meer informatie en de voorwaarden!

Translation: My letter writing project has been up for over one year and that’s why I’m celebrating with some lovely stationery giveaways! First a giveaway from one of my favorite shops: Postpapierenzo.nl. Read on to see what’s in it for you and how to join the giveaway.Ik mag een waardebon van €10 weggeven én een setje kaarten ontworpen door Postpapierenzo. Zelf bestelde ik van de waardebon een prachtige MT embroidery washi tape en een set van 165 sluitstickers (die je natuurlijk ook voor heel veel andere dingen kan gebruiken).

Mee doen kan door je gegevens in te vullen in het Rafflecopter systeem hieronder. De eerste 4 opties (blogs en facebookpagina’s volgen) zijn verplicht, andere opties zijn er om je winkans te vergroten. Zaterdag 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Let op: je maakt alleen kans op de prijs als je aan alle verplichte acties voldoet!


a Rafflecopter giveaway
Translation: You can win a Postpapierenzo.nl voucher of €10 and a set of postcards. Enter the giveaway by filling in the Rafflecopter form above. You only have a chance of winning if you do all the mandatory things. The winner will be announced on december first.

Gerelateerd

59 reacties op “Letter project anniversary: international giveaway Postpapierenzo

 1. Leuk! Na lang twijfelen ga ik binnenkort ook beginnen aan snailmailen, ik heb er nu al zin in. Maar ik heb nog maar weinig knutselspulletjes dus deze winactie komt goed van pas. Ik doe mee!

  (Ik laat altijd reacties achter via de Naam/URL optie dus kan geen e-mailadres invullen, maar een contactformulier staat wel op mijn blog!)

 2. aaa, dit kan mijn hobby worden!:) kleine mooie spulletjes, knutselen, post…ik houd ervan. Hiervoor kan ik nog wel wat van dit moois van gebruiken.

  Duimen!

  Groetjes,
  Thea.

 3. Wat ontzettend leuk dat ter ere van jou project, je iets weg mag geven. Daar mag je trots op zijn! Ik vind je project super, net als je blogs. Het lijkt me leuk om te winnen, ik ben benieuwd. Heel veel succes met je project en je blogs. Ik blijf je zeker volgen!

 4. Aaah jij hebt echt een superblog, wat zeg ik, maar liefst 2 superblogs! Van al die mooie foto’s van creatieve briefpakketen, krijg ik ook zo’n zin om te schrijven :)

 5. Lovely giveaway!
  And congrats to your bloganniversary!
  The sticker seals you ordered are sooo lovely!
  Take care and all the best!
  Caddi (e-mail is in the rafflecopter form)

 6. Wat een geweldige leuke give away! Ik heb toevallig vorig week mijn eerste brief weer verzonden. Zo fijn om creatief bezig te zijn, anderen te verblijden met een brief en er wat voor terug te krijgen. Hier wil ik als beginner zeker mee door!

 7. This is such a fun giveaway! Thank you :) I really adore your blog, although I have been more of a ‘silent follower’, hehe. Congratulations for your one year letter writing anniversary!
  My email address: undeuxkiss[at]gmail[dot]com

 8. Haha ik volg je blog al redelijk lang en ben zelf nu ook al 3 maanden aan het postcrossen, jammer genoeg ben ik hier in Nederland nog geen briefpapier tegen gekomen wat ik ontzettend mis. Ik zou dat graag willen gebruiken voor mijn penpal uit Hongkong. Het zou dus super zijn als ik de giveaway zou winnen. We zullen duimen!

  Oowja: dreamingxyou@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *