Letter project anniversary: international giveaway Vlindersinjebuik

Natuurlijk doet mijn andere sponsor, vlindersinjebuik.eu ook mee met het vieren van het eenjarig bestaan van mijn brievenproject. Bij Vlinders in je buik vind je alles om je cadeautjes mooi inpakken, van cadeaupapier tot aan de kaart. Wel zo handig, vlak voor de feestdagen! 
Ik mag een van jullie blij maken met een cadeaubon van maar liefst €15! Wat je daar zoal van kan kopen? Lees verder voor wat inspiratie ;-)
Translation: Yay! Of course is my other sponsor, vlindersinjebuik.eu also celebrating the anniversary of my letter writing project. I’m giving away a gift card of €15, read on to see how you can participate.


Voor de feestdagen bestelde ik mooi lint, adreslabels (doen het ook goed als naamkaartje) en cadeautags om mijn cadeautjes mooi te verpakken. Daarnaast besloot ik eens wat kaarten te bestellen. Er is veel keus aan kaarten, en vooral die van Popje vind ik erg mooi. Leuk om te versturen maar minstens zo leuk om in een lijstje te doen. 
De ‘Kusje van je zusje’ kaart kocht ik twee keer, voor mijn broers. Nu nog een goede gelegenheid vinden om ze op de post te doen..
Wil je kans maken op deze leuke prijs? Vul dan je gegevens in in onderstaand systeem. 3 December zal het programma dan een willekeurige winnaar kiezen! Let op: je maakt alleen kans als je alle verplichte acties doet. De optionele acties zijn niet verplicht en zijn er enkel om je winkans te vergroten.

a Rafflecopter giveaway


Translation: Fill in your information in the form above to join the giveaway.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 34 reacties

 1. Nicole

  Woehoeee, weer zo’n leuke give-away! Natuurlijk doe ik mee :)

 2. Zoë

  Weer zo’n fijne winactie! Ik waag nog eens een kansje :)

 3. cleolidewij

  Fijne prijs! Ik wil met alle plezier al mijn vrienden verrassen met fijne kaartjes in de brievenbus ;) Ik doe mee!

 4. Debbie

  Wat onwijs leuke actie…. En ja deze web shop is zoooo super leuk ik doe mee.

 5. Iris

  Ohhh wat een leuke, knusse spulletjes kan je daar bestellen! Ik vind dat allemaal zo schattig. Ik doe weer mee :D

 6. Nelleke Jansen

  Superleuke webshop! Ik doe mee! :)
  (nelleke_jansen@live.nl)

 7. Sanne

  Jaaaa ik doe heel graag mee! Ben dol op Vlinders-in-je-buik!

 8. Laura'h

  Woehoe! Wat een leuke actie, zeker iets om aan deel te nemen (:

 9. zazz

  Super Leuk !! Ik doe graag mee,
  Heb alleen geen twitter en Facebook?? Ben een beetje ouderwets ;)

 10. Berit

  Fijne kaart! “Kusje van je zusje”, die wil ik kopen voor zus en zus en broer.

 11. Maike

  Alweer zo’n leuke winactie! Ik doe natuurlijk weer mee (;

  Liefs van Maike!

 12. BeHappy

  Ik doe mee! Het was voor mij vrij makkelijk omdat ik je overal al volgde!

 13. Ik volg je al een tijdje dus bloglovin en de facebookpagina’s was al zo’n beetje geregeld ;) En natuurlijk doe ik mee want dit is weer een leuke actie :)

 14. Eva C

  Ook hier ga ik een gokje wagen, je kan namelijk nooit washi-tape genoeg hebben :)

Geef een reactie