Letter project anniversary: international giveaway Vlindersinjebuik

Natuurlijk doet mijn andere sponsor, vlindersinjebuik.eu ook mee met het vieren van het eenjarig bestaan van mijn brievenproject. Bij Vlinders in je buik vind je alles om je cadeautjes mooi inpakken, van cadeaupapier tot aan de kaart. Wel zo handig, vlak voor de feestdagen! 
Ik mag een van jullie blij maken met een cadeaubon van maar liefst €15! Wat je daar zoal van kan kopen? Lees verder voor wat inspiratie ;-)
Translation: Yay! Of course is my other sponsor, vlindersinjebuik.eu also celebrating the anniversary of my letter writing project. I’m giving away a gift card of €15, read on to see how you can participate.


Voor de feestdagen bestelde ik mooi lint, adreslabels (doen het ook goed als naamkaartje) en cadeautags om mijn cadeautjes mooi te verpakken. Daarnaast besloot ik eens wat kaarten te bestellen. Er is veel keus aan kaarten, en vooral die van Popje vind ik erg mooi. Leuk om te versturen maar minstens zo leuk om in een lijstje te doen. 
De ‘Kusje van je zusje’ kaart kocht ik twee keer, voor mijn broers. Nu nog een goede gelegenheid vinden om ze op de post te doen..
Wil je kans maken op deze leuke prijs? Vul dan je gegevens in in onderstaand systeem. 3 December zal het programma dan een willekeurige winnaar kiezen! Let op: je maakt alleen kans als je alle verplichte acties doet. De optionele acties zijn niet verplicht en zijn er enkel om je winkans te vergroten.

a Rafflecopter giveaway


Translation: Fill in your information in the form above to join the giveaway.

Gerelateerd

34 reacties op “Letter project anniversary: international giveaway Vlindersinjebuik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *