Letter project anniversary: opschrijfboekjes.nl giveaway

Zoals ik gisteren al vertelde doet ook mijn nieuwe sponsor opschrijfboekjes.nl mee met het vieren van het eenjarig bestaan van mijn brievenproject! Ik mag een van mijn (Nederlandse) lezers blij maken met een cadeaubon t.w.v. €20! Daar kun je heel wat mooie boekjes van uitzoeken ;-).

Zelf bestelde ik de Fashionary, benieuwd naar dit boekje en hoe je mee kan doen met de giveaway? Lees dan verder!

Translation: I’m sorry, this giveaway is for Dutch readers only.


Bij opschrijfboekjes.nl vind je vooral speciale boekjes, die je niet zomaar overal kan krijgen. Zo ook de Fashionary.  In dit boekje kun je naar hartelust outfits schetsen, als hobby maar ook als serieuze schets. Het boekje is zeer professioneel opgesteld en daardoor uitstekend te gebruiken door mode ontwerpers in spé. 
Elke pagina bevat sjablonen waarop je de outfits kan schetsen, maar je kan er ook een moodboard van maken. Je kunt het natuurlijk zo professioneel maken als je zelf wilt. Ik ben niet mega goed in kleding tekenen, juist daardoor vond ik het fijn om al wat standaard sjablonen te hebben. En ik geloof dat elk meisje wel eens kleding heeft ontworpen, niet? 
Als dit toch niks voor jou is heb je natuurlijk nog genoeg keuze uit andere boekjes, washi tapes, stickers e.d. om je bon aan uit te geven! Vul je gegevens in het systeem hieronder in en wie weet word jij de gelukkige winnaar!

a Rafflecopter giveaway
Let op: je maakt alleen kans op de prijs als je alle verplichte acties doet. Sommige acties zijn optioneel, zij vergroten je winkans maar zijn niet verplicht om mee te doen. Helaas is deze winactie alleen voor lezers uit Nederland, volgende keer komt er hopelijk een internationale winactie!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Ziza Zipper

  Deze giveaway is ook al zo leuk! Ik waag graag een kansje! want oh wat ben ik dol op notitieboekjes. Ik heb Opschrijfboekjes meteen gevolgd op twitter, facebook en pinterest :)

 2. Nicole

  Nicole en notitieboekjes is een erg goede combinatie, of eigenlijk niet want ik koop er veel te veel! Maar eigenlijk kun je er ook nooit genoeg van hebben dus ik doe mee! Ik heb stiekem al even een kijkje genomen op Opschrijfboekjes.nl en ik zag zo’n tof traveldiary die ik echt wil hebben.

  Ik heb alles gedaan behalve Pinterest want da heb ik nie!

  Liefs Nicole
  nicole.vanroekel@hotmail.com

 3. Britt

  Superleuk deze giveaway! Als ik win zal ik een Nederlands adres opgeven. :-)

 4. Margreth

  Super leuk, ik heb gelijk het deelnameformulier ingevuld;) Fingers crossed;)

 5. Debbie

  Weer zo,n leuke winactie geweldig gewoon.
  En ja heb het formulier ingevuld dus doe zeker mee.

 6. Eva C

  Mag je ook deelnemen als Belg, of is het echt enkel voor Nederlanders?

 7. Jana

  Superleuk! Dankjewel =) Het is echt voor het eerst in jaren dat ik iets win, en dan win ik ook nog zo iets leuks =) Dankjewel =D

Geef een reactie