Life lately

Het wordt steeds kouder, maar het heeft ook wel iets gezelligs. Ik ben inmiddels al druk bezig met het bedenken van kerstcadeautjes, knuffel ondertussen de kittens plat (die inmiddels al los lopen! Zondag weer een update ;-)) én ik zit weer vol inspiratie voor mijn blog.
Tijd voor een persoonlijke noot op mijn blog dacht ik, dus hieronder wat foto’s en filmpjes van de afgelopen tijd.

Translation: It’s that time of the year again.. it’s getting colder and Christmas is just around the corner. I love these cosy months! I thought it was time for a little something personal on my blog, so read on for some pictures/movies of my life lately.


Foggy sunsets/sunrises

Wrote a lot of letters last week, here you’ll find some more inspiration here
bought some new plants at Ikea

My drawer full of candy.. haha!

An hour of live Mumford&Sons footage! Can’t wait to see them in March

Going through old dummies and sketchbooks. It’s time to get creative again!

They’re no longer in a box! Now crawling around..

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Ice Pandora

  Lieve poeskes!
  Ik ben ook begonnen aan mijn
  x-mas list! De foto met de
  mist heeft wel iets nostalagie.
  I like it!

  xx

 2. Liliane

  Mooi die mistige foto’s! Fijn sfeertjes.
  En die kittens zijn natuurlijk als vanouds supercute! Kan niet wachten tot de update ;)
  Je pantoffels zijn trouwens gaaf!

 3. Jennifer

  Wat groeien de kittens snel zeg! Wat een schatjes. Het is dat ik een hamster heb, of had ik dat al eens eerder gezegd? Later als ik groot ben neem ik waarschijnlijk wel een katje, en als mijn vriend en ik later een eigen landhuis hebben komt er nog een hondje bij, haha.

 4. Jorian

  Wat gaaf dat je naar het concert gaat van mumford&sons.. ik had ook zo graag gewild, maar de kaartjes waren te snel uitverkocht en kwam er niet tussen. Weet je toevallig iemand die van een kaartje af moet komen;)?
  Fijn weekend!

 5. Nicole

  Leuk om weer eens wat persoonlijke foto’s te zien! De kittens blijven schattig :) Ik vind die foto van “Foggy sunsets/sunrises” echt super mooi, wat een prachtig uitzicht!

 6. Ziza Zipper

  Wat zijn die katjes toch mooi!
  Leuk dat je naar het concert gaat! Ik heb laatst het nieuwste album geluisterd en ik ben helemaal fan geworden, haha :)

 7. Les is more

  Die sokken! Cute. Hey, ik ga ook mumford (als het goed is, antwerpen :) ) En de kittens, so cute.
  xoxo

 8. Lin

  Oooh die kittens :) En altijd fijn als je vol bloginspiratie zit.

 9. Rachel

  Oooh die chocomel en dat snoep! Heerlijk! En die sokken lijken me zo fijn!

 10. Annemijn

  Even een heel onoriginele reactie, maar ohhhh wat zijn die kittens schattig zeg! Ahhhww.
  Ik ben echt jaloers dat je naar Mumford and Sons gaat, alvast heel veel plezier :)

 11. Jessi

  Wat een leuke foto’s! Ik kan niet wachten tot ik weer tijd (en plaats) heb om te knutselen! Mijn laatste jaar journalistiek slorpt al mijn energie op. Nog drie weken en ik kan weer leuke dingen doen. Just in time for Christmas :)

 12. Wat een gezelligheid in huis zo met die kittens die rondlopen/rennen!
  Leuke foto’s, vooral heerlijk die pantoffels/sokken!

 13. Wauw! De eerste foto is aecht prachtig!

  Ik heb jammer genoeg geen tickets voor M&S kunnen kopen :(
  De Antwerpse tickets waren uitverkocht in 10 min

  Schattige katjes!

 14. Nanda

  Oh de snoep la! Lekkerrr :) en die mistige foto’s zijn prachtig!

 15. Bibi

  Mooie plaatjes… vooral het laatste plaatje, wat zijn ze toch CUTE ;o)

 16. Masha

  Awh wat een poepies! Ik wilde ook naar Muford & Sons maar was uitverkocht :(

 17. fijn :))) ik ga heel hard mijn best doen voor een kaartje voor mumford & sons in antwerpen! ze zijn live echt geweldig, en ik wil ze zo graag weer zien!
  xo, cheyenne

Geef een reactie