Mention in Flow Magazine

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Flow en heb ik zowel een telefonisch interview als een interview per mail afgegeven over mijn brievenproject. En hierboven zie je het resultaat! Maar liefst 2 volle pagina’s in het winterboek van Flow Magazine.
Hoewel de tekst helaas niet helemaal klopt (mijn project is niet ontstaan uit briefwisselingen met vakantievriendjes (??)) ben ik er toch stiekem een beetje trots op. Ik begon mijn project een jaar geleden en inmiddels heb ik al zoveel post ontvangen! Helaas heb ik het wel veel drukker gekregen en duurt het wat langer voordat de brieven beantwoord worden. Toch hoop ik nog lang door te kunnen gaan met het project.
Mocht je het project nog niet volgen, neem dan eens een kijkje op A Flood of Memories!

Translation: Yay, my letter writing project (www.afloodofmemories.blogspot.com) got mentioned in a Dutch magazine!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Yolande

  Wat leuk!! Daar mag je wel trots op zijn, dat je in de Flow staat!

 2. Zoë

  Wat leuk! Gefeliciteerd met het mooie artikel :)

 3. Jet♥

  Wauw zo leuk! nu komen er nog meer mensen bij :)

  liefs.

 4. Lana.

  Supervet dat je geïnterviewd bent door Flow! Gefeliciteerd :).

 5. Hillery

  Hé mijn penpal call staat er bij! Leuk zeg dat je daar in staat! X

 6. Wat leuk! Misschien moet ik die toch eens kopen dan ;)
  Wel vervelden van dat foutje, bij mij zou dat echt alle pret bederven :(

 7. Bibi

  Wat leuk, ben zo benieuwd… zit nog te wachten op het winterboek… hopelijk deze week bij de post ;o)

 8. Wat gaaf! Toevallig had ik hetzelfde idee bij hen gepitcht. Om zo’n artikel te schrijven. Ze zeiden toen al dat iemand me voor was. Hoe grappig dat het over jou gaat!

 9. Mycupoflatte

  Wat super tof! Ik heb eergistere het winterboek gekocht & ga straks gelijk even kijken waar je erin staat!!

Geef een reactie