New sponsor: Opschrijfboekjes.nl

Hoera! Ik heb er een leuke nieuwe sponsor bij, namelijk Opschrijfboekjes.nl. In de webshop van Barbara vind je de mooiste en apartste opschrijfboekjes én toebehoren, zoals washi tapes, stickers, etuis en dergelijke.
Vanaf nu zal er af en toe een leuke update komen over al dit moois, en maken jullie ook kans op iets uit de webshop! Goed nieuws toch?
Lees verder om meer te weten te komen Barbara en haar webshop.

Barbara, eigenaresse Opschrijfboekjes.nl

Waarom ben je Opschrijfboekjes.nl gestart?
Het idee voor Opschrijfboekjes.nl ontstond toen ik zelf op zoek ging naar leuke boekjes voor schetsen, ideeën en aantekeningen. Natuurlijk kun je voor de recht-toe-recht-aan boekjes in de meeste warenhuizen wel terecht,
maar de specialere, luxere exemplaren bleken in Nederland lastiger verkrijgbaar.
Daarom besloot ik het heft in eigen hand te nemen en zelf een webshop te beginnen met een mooi, stylish en veelzijdig assortiment. De domeinnaam was snel gekozen, lekker duidelijk! Na een jaar lang voorbereiden – van zoeken naar mooie merken tot aan het ontwerpen van de shop – is Opschrijfboekjes.nl het resultaat!


Waar komt jouw passie voor schrijfboekjes en stationery vandaan?

Ik ben altijd al creatief geweest en wist al jong dat ik ‘iets’ wilde doen met ontwerpen. Uiteindelijk ben ik gaan studeren aan het AMFI, waar ik ben afgestudeerd in de richting Design & Styling. Als modestudent – en inmiddels stylist bij een womenswear label – zijn schetsboekjes en opschrijfboekjes ontzettend handig. Gelinieerde boekjes voor het maken van aantekeningen en opschrijven van ideetjes, of juist mooie boeken met stevig ongelinieerd papier voor (mode)schetsen, plaksels en krabbels…

Wat is jou toekomstdroom voor de shop?
Werken aan mijn shop is iets dat ik heerlijk vind om te doen. Ik ben een ondernemend type, vind het leuk om concepten te maken en iets op te zetten, en daarnaast kan ook mijn creatieve ei kwijt in de webshop: ik doe alles zelf, van het webdesign tot aan het maken van de foto’s. Alleen de HTML niet, daar heb ik geen kaas van gegeten.
Hoewel de shop is geboren vanuit mijn liefde voor mooie spulletjes, hoop ik natuurlijk wel dat de shop een succes gaat worden, zodat ik er meer tijd in kan gaan stoppen! En natuurlijk dat anderen ook kunnen genieten van de leuke spulletjes en mooie merken die ik heb verzameld!

Barbara doet ook mee met het vieren van het eenjarig bestaan van mijn brievenproject, dus kom morgen terug voor een leuke giveaway van opschrijfboekjes.nl!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. ziensjen

  Ik ben fan, meteen bij mijn favorieten gezet! Ik zoek al heel lang een leuk notitieboekje voor mijn blogspiratie, maar vind alle notitieboekjes die je in de warenhuizen etc. kunt vinden zo standaard, daar zie je iedereen mee lopen.

 2. Hillery

  Gefeliciteerd met je nieuwe sponsor! Ben benieuwd naar de give-away! :) X

 3. Merel ♥

  Leuk van de nieuwe sponsor! Ik vind de webshop echt geweldig, ik houd heel erg van kleine notitie boekjes en ik heb ook nog zo veel (lege) boekjes liggen hihi.

 4. Margreth

  Leuke sponsor! Ik ga snel even de webshop doorsnuffelen, van opschrijfboekjes heb ik er nooit genoeg;)

 5. Sylvia

  Gefeliciteerd met je nieuwe sponsor! En damn, zulke sites zijn errug slecht voor m’n portemonnee.. ;)

 6. Eva

  heel erg leuk, congrats! en wat een schattige opschrijfboekjes!

 7. Debbie

  Wat een leuke webshop…. Leuk hoor als nieuwe sponsor hoe kom je daar toch aan?

 8. Marjolein

  Ohhh ik ben echt een sucker voor leuke opschrijfboekjes! Leuke shop!

 9. Phara

  Ik mag die site niet bezoeken, ik zou alles kopen, haha!
  X

 10. Cindy

  Die kende ik nog niet. Ik ga snel eens kijken, want ik ben dol op mt en notitieboekjes

 11. Jana

  Leuk leuk leuk! Haha, dit is niet zo goed voor mijn bankrekening.

 12. Nanda

  Wat een leuke nieuwe sponsor :) Ga meteen een kijkje nemen op de webshop!

Geef een reactie