Shoplog: Primark, Sam Friday & Miss Honeybird

Het leek me leuk om weer eens een kleine shoplog te plaatsen. Ik heb de afgelopen tijd best wel wat leuke dingen gekocht maar vergat het steeds op de foto te zetten. Nu kocht ik een paar dingen in een korte tijd en kon ik het mooi tegelijk laten zien.
Ik ging even langs de Primark waar ik goed ben geslaagd maar met toch heb ingehouden ;-). Ook ging ik langs het hoofdkantoor van Sam Friday (later meer daarover!) waar ik met een mooi nieuw setje naar huis ging. En ik bestelde wat via Miss Honeybird!

Nog zo’n bh die perfect zit! Met bijpassendbroekje trouwens. Ik kreeg deze toen ik langs ging bij het hoofdkantoor van Sam Friday. Later meer daarover, maar ik kan alvast verklappen dat ik wat moois mag weggeven.
Bij Miss Honeybird bestelde ik schattige mini stempeltjes, om mijn post wat mee op te leuken. Klein, maar fijn.

En bij de primark vooral veel cozy kleding! Een warm bordeaux rood vest, een wijnrode blouse, een donkergrijze chilbroek, flatjes voor de feestdagen en kniekousen! De onderste (wollen!) kniekousen vergat ik bijna op de foto te zetten omdat ik ze zelf aanhad. Zo lekker zitten ze, je voelt ze bijna niet ;-).

Gerelateerd

25 reacties op “Shoplog: Primark, Sam Friday & Miss Honeybird

  1. Wat een leuk shoplogje! Die bh’s van Sam Friday zijn echt prachtig. Ik denk dat ik daar binnenkort ook één van ga aanschaffen. Of ik wacht nog even tot je winactie natuurlijk.. :p Leuke spulletjes van de Primark ook! Bordeauxrood vind ik zo’n prachtige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *