Shoplog: Primark, Sam Friday & Miss Honeybird

Het leek me leuk om weer eens een kleine shoplog te plaatsen. Ik heb de afgelopen tijd best wel wat leuke dingen gekocht maar vergat het steeds op de foto te zetten. Nu kocht ik een paar dingen in een korte tijd en kon ik het mooi tegelijk laten zien.
Ik ging even langs de Primark waar ik goed ben geslaagd maar met toch heb ingehouden ;-). Ook ging ik langs het hoofdkantoor van Sam Friday (later meer daarover!) waar ik met een mooi nieuw setje naar huis ging. En ik bestelde wat via Miss Honeybird!

Nog zo’n bh die perfect zit! Met bijpassendbroekje trouwens. Ik kreeg deze toen ik langs ging bij het hoofdkantoor van Sam Friday. Later meer daarover, maar ik kan alvast verklappen dat ik wat moois mag weggeven.
Bij Miss Honeybird bestelde ik schattige mini stempeltjes, om mijn post wat mee op te leuken. Klein, maar fijn.

En bij de primark vooral veel cozy kleding! Een warm bordeaux rood vest, een wijnrode blouse, een donkergrijze chilbroek, flatjes voor de feestdagen en kniekousen! De onderste (wollen!) kniekousen vergat ik bijna op de foto te zetten omdat ik ze zelf aanhad. Zo lekker zitten ze, je voelt ze bijna niet ;-).

Deze post heeft 25 reacties

 1. Die blouse heb ik ook! Zit erg fijn :) Je hebt goede aankoopjes gedaan!

 2. Leuke aankopen! Ik wil ook weer naar Primark, maar die ligt bij mij helaas niet om de hoek..

 3. Wat een leuke aankopen! Ik ben benieuwd naar je nieuws over SamFriday :)

  Het poezenringetje verzenden kost 1€. Dus dan is het 4 + 1 :)

 4. Wat een leuk shoplogje! Die bh’s van Sam Friday zijn echt prachtig. Ik denk dat ik daar binnenkort ook één van ga aanschaffen. Of ik wacht nog even tot je winactie natuurlijk.. :p Leuke spulletjes van de Primark ook! Bordeauxrood vind ik zo’n prachtige kleur!

 5. Ziet er allemaal heel leuk uit, vooral de sokken en dat rode vest/trui! Ik wil ook zó graag weer een keer naar de Primark, jammer dat er geen in de buurt zit.

 6. Leuke shoplog Marlous! :) Die stempeltjes zijn echt schattig zeg. Ik ben benieuwd naar je winactie!

 7. Mooi die wijnrode kleuren van de Primark! En Sam Friday heeft echt leuke setjes, ben benieuwd wat je gaat weggeven!:)

 8. Mooie dingen heb je gekocht! En ben benieuwd naar de Sam Friday actie, ik hoor altijd goede dingen over dat merk! :)

 9. Wat een leuke dingen! Die stempeltjes zijn echt heel schattig :)

 10. Geweldige post! Ik heb dezelfde beige kleurige maillot, hij is niet heel warm maar wel super schattig!

 11. Leuke spulletjes, lekkere warme stuff van de primark (: en schattige stempeltjes!

 12. Sam Friday is echt ge-wel-dig! Ik heb gelukkig het geluk dat ik in Alkmaar woon!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand