Tumblr

Tumblr. De microblog service die ik al jaren gebruik als opslagplaats voor mooie afbeeldingen, quotes en links. Leuk om inspiratie op te doen en soms fijn om gewoon mooie plaatjes te kijken met een muziekje op de achtergrond.
Ik begon mijn tumblr op mijn 17e en heb hem nu dus al ruim 3,5 jaar. En hoewel het updaten er de laatste maanden een beetje bij inschoot ben ik weer helemaal back on track. Tumblr hoort gewoon bij de koude wintermaanden, lekker onder de dekens met warme chocolademelk en tumblr. Mocht je niet weten wat tumblr inhoudt of het zelf ook eens willen proberen? Lees dan mijn Tumblr tips & tricks die ik een paar jaar terug schreef.
Mijn tumblr vind je hier, en voor alle New York liefhebbers heb ik ook nog een speciale tumblr helemaal toegewijd aan de stad de nooit slaapt, hier. Hebben jullie ook tumblr?

Translation: I have been ‘tumblring’ for over 3 years now, and I still like it. It’s perfect for these winter evenings. My tumblr is called Quiver, and I have one dedicated to New York: Newyorq. Do you have tumblr?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Heel leuk om al die plaatjes te bekijken! Ik heb zelf geen tumblr, maar kijk graag op die van jou :)

  2. Elisse

    Ik heb er sinds begin november eentje. Nog niet zo lang dus, en ik post eigenlijk ook niet echt inspiratieplaatjes of mooie foto’s die ik elders vind. Is vooral om mijn 365-dagen project op een overzichtelijke manier bij te houden. En ik vind het leuk so far! Al ben ik alles nog een beetje aan het uitzoeken natuurlijk :)

  3. Marcelien

    Jouw tumblr blog is mooi! Ik heb zelf ook eentje http://www.hello-marylou.tumblr.com Ik gebruikte het eerst als blog, maar vind blogspot uiteindelijk wel handiger, maar ik gebruik tumblr nog steeds voor inspiratie, mooie prenten… Jouw blog is trouwens leuk, mooie foto’s en plezant om te lezen, doe zo verder :). En ik vind de updates van de babykatjes heel tof!

Geef een reactie