Het is weer zondagavond en dus tijd voor.. kittens! Ze zijn nu bijna 3 weken oud en worden echt Maine Coontjes. Ze hebben al tips aan hun oren (die trouwens flink gegroeid zijn), lichte randen om hun ogen en ze zijn zeeeer fluffy!
Voorzichtig aan proberen ze ook te lopen, dit gaat wat wankelend maar een paar stappen houden ze wel vol! De kleine kreetjes en kermpjes worden ook steeds meer echte miauwtjes.. kortom: ze worden echte mini katjes! Ik kan werkelijk niet wachten tot ze straks lekker door de kamer kunnen spelen. Inmiddels zijn ze naar de woonkamer verhuisd en hebben we een stukje afgezet, maar ze komen nog niet veel buiten de doos. Tot die tijd kijk ik maar naar deze gewelde livestream van spelende kittens: klik (aanrader!).
Deze week weer een heleboel foto’s dus crazy catwomen: enjoy!
Translation: Another weekly update of our kittens, they’re almost 3 weeks old now.


Zo lief als ze gapen ;-)

Toekijken hoe grote broer gewogen wordt

Lekker spelen op de grond. Inmiddels hebben we de handdoeken vervangen voor stukken tapijt die we nog hadden liggen. Op dit stukje hebben ze ook nog vloerverwarming.

Kleine bram is altijd heel nieuwsgierig..

..stilzitten kan hij ook niet zo goed ;-)


Haha en de honden worden helemaal gek ;-). Ze zijn dol op de kleine beestjes en zouden ze het liefst helemaal aflikken en platknuffelen. We laten ze wel voorzichtig van een afstandje ruiken en kijken en dat gaat goed. Hier sprong Bor bijna op de tafel (wat hij niet mag ;-)!) omdat hij de kittens zo graag wilde zien! Maar geef hem eens ongelijk..
Over alle mailtjes met interesse: erg leuk, helaas zijn dit de kittens van mijn vader en heb ik er niet zoveel over te zeggen. Op dit moment zijn we nog totaal niet bezig met adoptie, zodra ze allemaal 2 maanden oud zijn zullen we eens gaan kijken. Degenen die gemaild hebben zal ik tzt contacten zodat ik ze eventueel in contact kan brengen met mijn vader.

Gerelateerd

22 reacties op “Weekly kitten roundup #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *