Weekly kitten roundup #3

Het is weer zondagavond en dus tijd voor.. kittens! Ze zijn nu bijna 3 weken oud en worden echt Maine Coontjes. Ze hebben al tips aan hun oren (die trouwens flink gegroeid zijn), lichte randen om hun ogen en ze zijn zeeeer fluffy!
Voorzichtig aan proberen ze ook te lopen, dit gaat wat wankelend maar een paar stappen houden ze wel vol! De kleine kreetjes en kermpjes worden ook steeds meer echte miauwtjes.. kortom: ze worden echte mini katjes! Ik kan werkelijk niet wachten tot ze straks lekker door de kamer kunnen spelen. Inmiddels zijn ze naar de woonkamer verhuisd en hebben we een stukje afgezet, maar ze komen nog niet veel buiten de doos. Tot die tijd kijk ik maar naar deze gewelde livestream van spelende kittens: klik (aanrader!).
Deze week weer een heleboel foto’s dus crazy catwomen: enjoy!
Translation: Another weekly update of our kittens, they’re almost 3 weeks old now.


Zo lief als ze gapen ;-)

Toekijken hoe grote broer gewogen wordt

Lekker spelen op de grond. Inmiddels hebben we de handdoeken vervangen voor stukken tapijt die we nog hadden liggen. Op dit stukje hebben ze ook nog vloerverwarming.

Kleine bram is altijd heel nieuwsgierig..

..stilzitten kan hij ook niet zo goed ;-)


Haha en de honden worden helemaal gek ;-). Ze zijn dol op de kleine beestjes en zouden ze het liefst helemaal aflikken en platknuffelen. We laten ze wel voorzichtig van een afstandje ruiken en kijken en dat gaat goed. Hier sprong Bor bijna op de tafel (wat hij niet mag ;-)!) omdat hij de kittens zo graag wilde zien! Maar geef hem eens ongelijk..
Over alle mailtjes met interesse: erg leuk, helaas zijn dit de kittens van mijn vader en heb ik er niet zoveel over te zeggen. Op dit moment zijn we nog totaal niet bezig met adoptie, zodra ze allemaal 2 maanden oud zijn zullen we eens gaan kijken. Degenen die gemaild hebben zal ik tzt contacten zodat ik ze eventueel in contact kan brengen met mijn vader.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Oohhhh gossie. Ik wil er spontaan eentje van je overnemen! Wat een scheetjes. Maar dat is alleen nu. Ik ben niet zo’n katten mens, geef mij m’n honden maar, hihi. Al zijn ze zo als kittens wel érg aandoenlijk.

 2. Jaimie

  Ze zijn zo ontzettend schattig! Kittens ben ik helemal fan van, maar voor de wat oudere katten ben ik heel erg bang. Best raar! Liefs

 3. Annemijn

  Wat ontzéttend schattig zeg! Vind het zo jammer dat ik allergisch ben voor katten, vind ze zo leuk :(

 4. Jesdiny

  Ik ben absoluut geen crazy catwoman, maar hier kan ik geen genoeg van krijgen!

 5. Jesdiny

  Ik ben absoluut geen crazy catwoman, maar hier kan ik geen genoeg van krijgen!

 6. Bibi

  Wat ontzettend schattig die kleine pluizenbolletjes bij elkaar *smelt* ^_^

 7. Mylène

  Ik smellltttt!!!! Die eerste foto is zoooo lief. Ik wil hem hebben!!!!! (sorry van de vele letters en uitroeptekens, maar ik ben echt verliefd)

 8. Christel

  Ze zijn zo schattig!:D
  En ja als catperson ben ik helemaal weg van deze kleine pluizebolletjes!:D

 9. Iris

  D’awww! Zo lief. Ze hebben allemaal van die schattige oogjes. Wat een leuke beestjes! Oh en ik moest hard op lachen om de foto van de hond, haha!

 10. ziensjen

  Kan echt geen genoeg van deze foto’s krijgen, zo schattig! Ik wil heeeeeel graag zelf een kat (het liefst zelfs 2), maar daar wacht ik nog mee totdat ik samenwoon :)

Geef een reactie