Christmas gift wrapping inspiration

Het is bijna zo ver.. kerst! Ik open vrijdag al de eerste cadeautjes (en dan maandag en dinsdag nog meer!) dus het werd hoog tijd mijn cadeautjes ook eens in te pakken. Ik heb 6 verschillende cadeau inpak ideetjes voor jullie. Allemaal leuk en wat anders dan de standaard glimmende cadeaupapiertjes, en toch redelijk simpel! Ik heb overal bijgezet waar ik het materiaal vandaan heb, aangezien daar vaak vragen over komen. Nu kun je gelijk aan de slag! Lees verder voor veel cadeau inpak inspiratie.
Translation: I had to wrap presents so I decided to make a gift wrap inspiration post about it. Read on to see pictures of my wrapped gifts.

Simpel maar zo mooi: bruin kraftpapier! Te koop bij oa Hema en de Ikea. Deze kanten taartranden worden officieel gebruikt om gebakjes op te zetten, maar zo is het ook feestelijk toch? Je vindt ze bij horeca groothandels of bij de Action. Bakkerstouw (te koop bij kookzaken of Dille & Kamille) eromheen, cadeaulabel eraan (via Dreamkey.nl) en klaar!
Op de taartrand kun je een boodschap schrijven, of stempelen zoals ik deed (met de stempelset van postpapierenzo.nl).

Ik ben gek op Air Mail, en een envelopje is eigenlijk een prima verpakking voor kleine en/of dunne cadeautjes. Maak het af met een postzegel en stempel (via postpapierenzo.nl).

Kraftpapier met een twist! De cadeaulabels maakte ik zelf (zie deze post), het mooie kerst bakkerstouw komt van Dreamkey.nl en de tapes van vlindersinjebuik.eu. Simpel maar toch speciaal door het touwtje eromheen.

Ook leuk voor kleine cadeautjes: papieren cadeauzakjes (via vlindersinjebuik.eu). Ik fleurde het zakje nog wat op met stempels (via Action en misshoneybird.nl). Touwtje eromheen en cadeaulabel eraan en you’re good to go!

Lekker feestelijk, zo’n grote strik! Vouw eerst een strik volgens deze instructies, druk hem plat en plak hem op een ingepakt cadeautje. Ik besloot de verpakking nog verder op te vrolijken door rondjes te ponsen uit gekleurd papier (pons via Pipoos).
Los zouden deze ideetjes ook kunnen: een mooi strak cadeau met een grote strik erop en een cadeautje met geponste figuurtjes erop.

Simpel maar daarom niet minder leuk: versier je cadeautje met washi tapes. Vooral handig bij ronde cadeautjes zoals een fles wijn. Deze speciale kersttapes komen van postpapierenzo.nl en vlindersinjebuik.eu.

Veel succes met inpakken!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Josianne

  Vooral die laatste vind ik erg leuk gedaan! Wel toevallig: bij mij staat er ook een gift wrapping post online!

 2. Nanda

  Wat een mooie kadootjes :) Heel leuk bedacht, met al die stempels en touwtjes! Bijna jammer om uit te pakken..

 3. Mycupoflatte

  Wat een leuke inspirerende cadeauverpakkingen!! Ik doe alleen niet aan kerst, dus zal het niet gebruiken, maar het inspireert me wel om binnenkort weer creatief bezig te gaan!! Thnx!

 4. Jamilla

  Heee ik spot mijn naam hahah! Super leuk deze blogpost, weet ik gelijk waar de geweldige inpak spulletjes vandaan komen. Wat mij betreft win jij echt de lifetime award voor inpakken!!

 5. Eva

  Gaaf! Ik vind inpakken altijd zo lastig maar met deze tips komt t vast goed !:)

 6. Bibi

  Ziet er super uit zeg… moet ook maar eens aan de slag ^_^

 7. Patricia

  Cadeautjes inpakken vindt ik altijd zo leuk, ik probeer elk cadeau altijd zo mooi mogelijk in te pakken

 8. pourlecoeur

  super mooi :) ik hou ook iets te veel van cadeautjes inpakken hihi, heb er de hele middag vandaag aan gezeten! niets zo rustgevend als inpakken!
  xo, cheyenne

Geef een reactie