Christmas Guide

Met nog een kleine 2 weken tot Kerst te gaan wordt het tijd voor mijn Christmas Guide voor jullie: allerlei Kerstgerelateerde artikels vol tips en inspiratie! Lekkere recepten, DIY’s, inpakinspiratie.. De komende dagen (tot kerst) zul je hier regelmatig leuke kerstartikels voorbij zien komen.
Een paar posts heb ik al vooruitgewerkt (zie afbeeldingen hierboven voor een sneak preview) maar er staan er ook nog een paar in de planning! Zo ga ik a.s. naar de Kerstmarkt in Keulen, waar natuurlijk ook een post over online komt.
Morgen vind je het eerste Christmas Guide artikel online, vandaag duiken we nog even het archief in naar alle Kerstartikels van de afgelopen jaren want daar zitten ook nog wat leuke artikelen tussen!

Translation: Let me present to you: my Christmas Guide! The next couple of days (until Christmas) I’ll post some Christmas themed posts – from gift wrapping inspiration to recipes. The first post goes live tomorrow, today we look back into the archives to all the Christmas themed posts I’ve written before.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Zoë

  Yaay! Ik ben echt al helemaal in de kerstsfeer!

 2. Bianca

  Ik hou van dit soort guides!
  De 22e ga ik ook naar keulen, heb er zin in! :-)

 3. Myrthe

  Ben heeel benieuwd! Ik hou van alles rondom kerst, dus je kunt helemaal niets verkeerd doen haha

 4. Nicole

  Je reisdagboekje DIY kan ik me inderdaad nog erg goed herinneren, leuk om nog weer eens even terug te lezen! Ik ben heel benieuwd naar je posts, ik was zelf ook al van plan om iets met giftwrapping te doen.

 5. Josianne

  Oh jaaa, dat boekje! Misschien ga ik zoiets nog wel maken voor m’n zusje voor kerst.

 6. Hillery

  Ongeveer een jaar geleden kwam ik op jou’n blog terecht! Kan al deze foto’s nog goed herinneren haha, vooral dat oh-zo-leuke boekje! X

Geef een reactie