DIY: Jar of Memories

Laatst kwam ik op pinterest bovenstaand stukje tekst tegen. Ik heb een tijd dagboeken bijgehouden (zie ook deze post met een overzicht van al mijn dagboeken en agenda’s), ik vind het geweldig om ze terug te lezen en  zou daarom het liefst weer beginnen met een dagboek. Helaas ben ik niet meer zo goed in het bijhouden van zo’n dagboek.
Een potje waar je elke keer een briefje in stopt (of bijvoorbeeld een bioscoopkaartje van die geweldige film, treinticket van een leuk dagje shoppen etc.). Als je deze vervolgens in een boekje plakt heb je toch een soort dagboek.
Ik schreef vorig jaar al over deze ‘Memory Jar‘, klik hier om naar de volledige DIY te gaan.

Translation: Doesn’t this sound like the best idea ever? I love looking back at my diaries, but I can’t keep up with new ones, I keep forgetting about it. But this isn’t hard to keep up with.. I write a DIY about this before, read it here.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Anouk

  Ik heb er eentje op mijn bureau staan gevuld met gekleurde herinneringen van dit jaar :) ik ben de helft alweer vergeten dus ik heb echt zin om hem te legen en te lezen.

 2. Bibi

  Wat een leuk idee… ben zelf wel van het dagboeken schrijven, alhoewel het de laatste jaren meer een Smash book is geworden, met korte tekstjes en met herinneringen als tickets, bioscoopkaartjes e.d. erin geplakt…

 3. Femke

  Heel erg leuk idee! Kost inderdaad veel minder tijd dan een dagboek, maar is net zo leuk om terug te lezen! Misschien ga ik dit ook wel doen!

 4. Nanda

  Dat is leuk, zo´n potje gevuld met herinneringen :) Ik hield vroeger ook een dagboek bij, heb ik jaren gedaan maar heb nu niet echt meer die behoefte.

 5. Andrea

  Ohh, wat een leuk idee! Ik ben echt heel slecht met boekjes bijhouden. Maar dit lijkt me wel leuk en vooral haalbaar :)

 6. Jamilla

  Ja dat heb ik dit jaar gedaan! Ook met briedfjes, trein en bioscoop kaartjes, schelpen etc. ik ga het maandagavond allemaal terug lezen!

 7. Laura

  Dat wilde ik toen ook doen, aan het begin van dit jaar. Nooit van gekomen maar daar ga ik nu verandering in brengen!

 8. Wat een super tof idee!! Ik schreef namelijk ook altijd in dagboeken maar heb daar eigenlijk geen tijd meer voor, maar een jar met leuke herinneringen is wel erg leuk!

  Liefs,
  Deborah

 9. Leuk dit idee! Ik ben vorig jaar begonnen met een one-line-a-day diary en ben erg enthousiast. Waarschijnlijk ken je het wel… Dit is echt heel makkelijk bij te houden, ik heb dit jaar elke avond even geschreven.

 10. Een heel leuk idee. Echt toevallig, want op mijn kamer heb ik nog een glazen pot staan waarvoor ik dit kan gebruiken! Jaaa, dankjewel, weer helemaal geïnspireerd :)

  liefs
  theseasarestormy.blogspot.com

 11. Hee wat leuk, deze was ik ook tegen gekomen op We heart it (en ook op m’n blog geplaatst). Ik ga deze zeker doen dit jaar! Heb de 1e dingen al (in m’n hoofd om er in te doen, nu het potje nog maken)

Geef een reactie