DIY: paper snowflakes

Als het goed is ligt er inmiddels overal wel een laagje sneeuw. Minder leuk voor diegenen die vast komen te zitten in het verkeer, maar het is wel erg gezellig, niet? Tijd om ook het huis wat winters aan te kleden! Precies een jaar geleden (hah, toeval?) schreef ik een uitgebreid stukje over het zelf maken van die mooie papieren sneeuwvlokken. Voor diegenen die het nog niet gezien zijn (of het alweer vergeten waren) wijs ik jullie er vandaag nog eens op. Klik hier om naar het stukje te gaan.

Translation: Last year I wrote an article about cutting paper snowflakes. Today snow hit the Netherlands so I thought it would be nice to link back to that article again. Click here to see how you can make your own paper snowflakes.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Romy

    Heb het artikel net gelezen, echt heel leuk. Ik ga het maken, staat bij favorieten. :)

    Liefs, Romy

  2. Masha

    Erg leuk gedaan! Wij hebben dit vroeger een aantal keer gedaan en ons hele raam ermee beplakt :)

Geef een reactie