Interior beauty: my workspace (Sid en Liv Nijmegen)

Sinds een halfjaar heb ik het allerleukste bijbaantje van de wereld, bij de Nijmeegse lunchwinkel Sid en Liv. Ik heb de liefste ‘bazen’ (dat klinkt zo streng ;-)) en collega’s, krijg de lekkerste lunches en ik ga altijd goed gehumeurd naar huis want kijk nou hoe leuk en kleurrijk mijn werkplek is! Daar word je toch vrolijk van?

Ik leer de mooiste merken kennen (Ferm Living, Pols Potten, Studio Ditte.. om maar even wat op te noemen) en ik zit altijd zo vol inspiratie als ik hier rond kijk. En ik mag zelf ook ideetjes inbrengen. Zo verkopen we binnenkort ook de enige echte MT washi tapes, op aanraden van mij!
Ik schreef al eerder een blogje over Sid en Liv, nog voor dat ik er werkte. Het is natuurlijk lastig om objectief over je eigen werkplek te blijven maar ik kan je verzekeren dat Sid & Liv de leukste lunchroom is met de lekkerste broodjes (de high tea is ook zeker een aanrader!) en het leukste winkeltje (want: alles wat je ziet – van het bestek tot de kunst aan de muur + meer – is te koop!).. en daar vind je mij!

Lees verder voor heel veel foto’s, hopelijk worden jullie er net zo vrolijk van als ik en komen jullie snel een keertje langs!
Translation: I have the best job of the world! :-) I love my workspace so much, it’s so happy and colorful. Read on for lots of pictures.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 27 reacties

 1. Zeker heel erg leuk! Ik zou gelijk langs komen als ik in de buurt zou wonen =) Ga ’em onthouden voor wanneer ik eens in de buurt ben!

 2. Oke, ik moet naar Nijmegen, wat een gave winkel, helemaal waar ik van houd! Daar zou ik ook wel willen werken, lucky you!

 3. Hannelore

  Oh dat ziet er inderdaad heel leuk uit! Moest ik ooit in Nijmegen komen (kleine kans, maar toch!), dan kom ik zeker langs!

 4. pourlecoeur

  ok, hier ga ik snel langskomen, dat lijkt mij een van de meest geweldige winkeltjes :D
  xo, cheyenne

 5. CreaThea

  Wat gezellig zeg! mocht ik eens in de buurt zijn…. Wel handig ook als je dan toch aan het eten of drinken bent kun je gelijk een kaartje ofzo schrijven! leuk, leuk, leuk!

  Liefs,
  Thea.

  Ps: ik heb al 3 mailtjes naar je gestuurd maar ik vraag me af of je die wel ontvangt, kun je mij een reactie geven?

 6. Sylvia

  Van zo’n werkplek zou ik inderdaad ook vrolijk worden ;)

 7. Zonder twijfel heb jij het allerleukste bijbaantje ever!! Ziet er super uit, ben zelfs nog nooit in Nijmegen geweest, dus deze komt op m’n lijstje :-)

  Enjoy!

 8. Josianne

  Nijmegen, ik kom er niet vaak, maar als ik er kom, kom ik zeker een kijkje bij je nemen! Wat ziet het er ontzettend leuk en schattig uit :D

 9. PSbyDila

  Superleuk! Als ik ooit eens in Nijmegen ben kom ik zeker langs!

 10. Masha

  Super gave winkel! Lijkt me echt fantastisch om daar te werken :)

 11. RAE

  Ohhhhh jouw werkplek ziet er zo mooi uit! Beetje jammer dat Nijmegen op zich best wel ver weg is, maar ik denk dat ik dit wel eens ga bezoeken in de lente of zomer :)

 12. Nicole

  Oh wauwie, wat ziet dat er leuk uit! Bij de eerste foto’s dacht ik “Huh, lunchen? Dit is meer een stationery winkel!” Haha. Maar het lijkt me totaaal niet vervelend om hier te werken, echt gaaf!

 13. Fleur

  Ziet er echt superleuk uit! En zit ook nog eens bijna bij mij om de hoek blijkbaar, terwijl ik het niet eens ken.. :O Ernstig, daar ga ik binnenkort eens wat aan doen, haha!

 14. Janne

  Het ziet er zo leuk uit. Ik ga er binnenkort maar eens lunchen denk ik :)

 15. Myrthe

  Oooh dit lijkt me een perfecte plek om te werken en te lunchen. Heerlijk heerlijk heerlijk!

 16. Roos

  Oh my god! Ik woon gewoon in Nijmegen, heel dicht bij de stad. En ik heb hier nog nooit van gehoord en het nog nooit gezien. Ik ga daar heel snel eens langs!

 17. Bibi

  Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier helemaal happy van wordt… ziet er super uit.

 18. Mari

  I love your work space! It´s so organized and pretty! :) I hope I can work in a place like this!

 19. Marcelien

  Wauw, mooie winkel! Het moet superleuk zijn om daar te werken :)! Leuk dat ze op aanraden van jou ook washi tape gaan verkopen :)

 20. Patricia

  Super leuk en inspirerend jammer genoeg te ver om even te komen snuffelen

 21. Marike

  Lijkt me zo’n toffe winkel! Als ik weer in Nijmegen ben (tijdens de Vierdaagse) ga ik zeker even kijken! :)

Geef een reactie