Letter project anniversary: Dreamkey Design giveaway

Hekkensluiter in mijn giveaway marathon is het mooie Dreamkey Design. In deze webshop vind je veel mooi stationery spul maar ook ontwerpen van shopeigenaresse Nienke zelf! Van mooie verpakkingen tot kaarten en spullen om mee te knutselen zoals stempels.. je vindt het allemaal bij Dreamkey.
Nu Sinterklaas goed en wel het land uit is wordt het tijd om vooruit te kijken naar de kerst. Kerstkaarten, cadeaus inpakken, versieringen.. Dreamkey maakt het je lekker handig want al dat kerstspul is allemaal in de shop te vinden. En voor de echte mazzelaars mag ik een heel kerstpakketje weggeven. Lees verder om te zien hoe jij kans maakt op dit pakket!

Het leuke aan samenwerken met creatieve shops: alles is altijd zo ontzettend mooi ingepakt mét een persoonlijk berichtje. Zo’n persoonlijk berichtje maakt voor mij echt verschil.

Het pakketje wat je kan winnen bevat 8 dubbele kerstkaarten, 2 van elke print afgebeeld. Ze zijn van mooi stevig mat karton en hebben binnenin wel een print maar geen tekst. Daarbij zitten mooie kraftenveloppen in wit en bruin, heel veel tags (met leuke prints!) én bakkerstouw in kerstig rood en groen.

Ook heeft Nienke een leuke kerst printable ontworpen, die je hier gratis kan downloaden. De printable bestaat uit kerstballen, leuke cadeaulabels en een kerstslinger. Je kan hem natuurlijk zo vaak uitprinten als je wilt!
Wil je kans maken op het leuke kerstpakketje, zorg dan dat je lastdaysofspringblog.com volgt (via Bloglovin of GFC) en de facebookpagina liket. Vervolgens krijgen jullie een kleine opdracht: maak een verlanglijstje (collage) van minimaal vijf producten uit de Dreamkey webshop die jij wel onder de boom zou willen vinden.  Upload je plaatje (bijvoorbeeld via tinypic.com) en plaats de link van het plaatje in een comment. 
Om je winkans te vergroten kun je de Dreamkey facebookpagina liken en Dreamkey volgen op twitter. Voor elke actie krijg je een streepje achter je naam erbij, en zo blijf je gelijk op de hoogte van alle andere acties rondom Dreamkey Design. 

Volgende week kiest Nienke uit de alle verlanglijstjes een winnaar, dan heb je het pakketje nog op tijd in huis om de kaarten te versturen. Mee doen kan tot en met vrijdag 14 december (helaas is deelname uitgesloten voor iedereen buiten Nederland). Kan je nu al niet wachten met bestellen? Gebruik dan de code ‘kerst10‘ voor 10% korting op je bestelling, geldig t/m 24 december.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Leuk! Ik doe mee, ik wil polyvore gebruiken maar daar kan ik geen afbeeldingen bij importeren. Heeft iemand een andere makkelijkere site?

 2. Oh superleuk! Die printable ga ik alvast uitprinten! Ik volg lastdaysofspringblog.com via bloglovin en like jouw facebook pagina en die van dreamkey! Twitter heb ik helaas niet!

  Hier vind je mijn collage. Het was moeilijk om 5 dingen te kiezen dus het zijn er iets meer geworden, hihi!
  http://tinypic.com/view.php?pic=otpuep&s=6

 3. Maaike

  Supertof! Ook een leuke give-away, je mag lekker creatief doen!
  Ik heb het begrip collage iets anders opgevat en er dit van gemaakt:
  http://tinypic.com/r/mrfn75/6

  Ik volg lastdaysofspring.com op bloglovin en GFC en like de pagina op facebook. En ik volg Dreamkey op twitter!

 4. Marloes

  Ah echt super leuke dingen allemaal! Ik ook zo van die fijne creatieve webwinkeltjes, heerlijke spullen.
  Ik ‘like’ je al overal waar mogelijk geloof ik en Dreamkey nu ook. Ik heb mijn collage verwerkt in een blogspot!

 5. De winnaar van de actie is Maaike! Gefeliciteerd! Je hebt een e-mail ontvangen met verdere info zodat je het kerstpakketje z.s.m. toegestuurd krijgt.

  Lieve groet,
  Nienke

  Dreamkey Design
  http://www.dreamkey.nl

Geef een reactie