Lovely blog: It’s simply Max

Via Instagram (een van mijn favoriete apps) ontdekte ik de blog van Andrea: It’s simply Max. De blog staat vol leuke DIY’s, mooie fotografie, en andere creatieve dingen. Hoewel ze pas sinds kort blogt ben ik overtuigd dat dit een blijvertje is!
Lees verder voor een kleine impressie van Andrea’s blog, of klik gelijk door!

Translation: I discovered Andrea’s blog ‘It’s simply Max‘ through one of my favorite apps, Instagram. Her blog is filled with DIYs, photography and other happy and creative things. And yay, she’s blogging in English too! Read on to see a little preview of her blog.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Marlou

  wat een heerlijke blog inderdaad! thanks voor de tip :)

 2. Andrea

  Oh wauw :) Wat een leuke verassing op de (niet meer zo) vroege ochtend! Dankjewel, Marlous! Zo lief :)

 3. Nicole

  Deze kende ik al, maar eigenlijk kijk ik er nooit op haha! Bedankt voor de reminder :)

 4. Debbie

  Ziet er leuk uit die blog, straks nog even uitgebreid erop kijken. Bedankt voor de tip.

 5. Nanda

  Dat lijkt me een leuke blog! Daar ga ik morgen eens naar kijken :)

Geef een reactie