Lovely Blog: Your lifestyle guide

Het is alweer een tijd geleden dat ik een lovely blog aan jullie liet zien. Tijd voor een nieuwe! Dit keer eentje die de meesten van jullie misschien al kennen: Your Lifestyle Guide. Ik volg YLG al ruim een jaar en mail regelmatig met Jolien, de blogster achter deze blog. Handig om tips mee uit te wisselen over onze blogs, maar vooral ook heel gezellig ;-).
Jolien schrijft zoals haar blognaam al doet vermoeden over lifestyle: de meest bijzondere hotels, leukste eettentjes, mooiste interieurs en hipste adresjes komen langs op haar blog. Maar wat haar blog zo anders dan andere maakt is de persoonlijke draai die ze er aan geeft. Regelmatig geeft ze je een kijkje in haar leven, waardoor het leuk blijft om terug te komen.
Hieronder een kleine impressie van haar blog, maar voor meer ga je natuurlijk naar yourlifestyleguide.nl!

Translation: I have been following Your Lifestyle Guide for a long time now and I must say this is one of my favorite blogs! Jolien’s blog is all about lifestyle: traveling, restaurants, interior inspiration.. you’ll find it all on her blog. Below a little impression of her blog, for more go to yourlifestyleguide.nl!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Zeker een leuke blog, en een leuke meid! Ook de kwaliteit vd foto’s maakt haar blog het volgen waard! =)

 2. Ik volg de blog ook al, super leuke blog! Maar vind wel leuk dat je het hier zet! misschien ontdek ik een blog die ik nog niet ken ;)

 3. Nicole

  Ik volg haar ook al ruim een jaar, ik vind haar blog zo leuk! Ik doe er altijd hele fijne inspiratie op :)

 4. Anne

  Dat is ook 1 van mijn favoriete blogs ja! :) Eens met Danielle, de kwaliteit van haar foto’s is echt optimaal. Leuk!

 5. Liliane

  De blog van Jolien is een van mijn favoriete blogs. De foto’s die ze maakt zijn ook altijd zo mooi!

 6. Josianne

  Haar blog is inderdaad echt superleuk! Ik volg hem met heel veel plezier :)

 7. Marlyssa

  Ja ik vind haar blog ook echt geweldig! Lees het altijd met veel plezier;)

 8. Lyanne

  De blog van Jolien vind ik echt super! Ik krijg zo graag op haar blog. Vooral de vakantie posts vind ik leuk om te lezen. :)

 9. Nuria

  Ik volg haar blog ook al een tijdje en ik ben echt super fan!!

 10. Olga

  Vrolijke en fijne blog en ik houd van al die foto’s :)

Geef een reactie