Merry Christmas + show your blog!

Vrolijk Kerstfeest allemaal! Ik schuif straks aan bij mijn derde kerstdiner, gisteren hebben we de grote mand vol cadeautjes uitgepakt. Morgen wordt een lekker luie rustdag zonder afspraken en wat is nou leuker dan het internet afstruinen en nieuwe blogs ontdekken?
Vandaar dat ik bedacht dat het misschien leuk was als jullie vandaag allemaal reageerden met jullie blog en een korte omschrijving waar je blog over gaat. Dan heeft iedereen de komende dagen genoeg te doen!
Translation: Merry Christmas everybody! I hope you’re having a lovely time. Tomorrow wil be a quiet and restful day, perfect time to check out new blogs! So I’d like to ask you to comment with your blog + a short description of it, so we all can check out eachothers blog!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 64 reacties

 1. Femke

  Mijn blog is www. thinkinpink.nl. Ik blog over lekkere recepten, de mooie dingen in het leven, fotografie, creatief bezig zijn, outfits, feelgood en waar ik bij van word. Ik zie je graag op mn blog, dus tot snel!

 2. Allihoppa

  Fijne kerst!

  op mijn blog allihoppa.blogspot.com deel ik zelfmaaktips en inspiratie voor een kleurrijk leven.

 3. Ziza Zipper

  Leuk idee! Ik zoek altijd leuke blogs en heb er nu alweer een paar gevonden hierboven :)

  Op ZizaZipper.blogspot.com schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wat me inspireert. Recepten, DIY, foto’s en ik ben nét begonnen met een postproject!

  Fijne kerst!

 4. Laura

  Postkaartjes.blogspot.com hier schrijf ik over mijn postkaartjes verzameling, kaartjes die ik ontvang of verstuur. En alles wat er mee te maken heeft eigenlijk!

 5. Maaike

  Jij ook een fijne kerst! Mijn blog is: Athousanddandelions.blogspot.com. Het gaat over creatief bezig zijn, maar ook andere dingen! Ik denk voornamelijk lifestyle dus :) liefs, en ik hoop dat je een kijkje neemt!

 6. Voor jou ook een fijne kerst!
  mijn blog is miniatuurmensje.wordpress.comen daar deel ik alles wat mij een gelukkig klein mensje maakt.

 7. Vera

  Fijne feestdagen aan jou en al je lezers ook natuurlijk!

  http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty en meer! Eigenlijk komt gewoon vanalles voorbij, waarbij reviews en swatches altijd de basis blijven, maar worden afgewisseld met vanalles en nog wat :) Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen en me laat weten wat je ervan vindt :)

 8. CreaThea

  http://creamadebythea.blogspot.nl/

  Ik blog meestal over mijn creaties en de swaps die ik doe.

  Mocht iemand zich nou vervelen deze vakantie of gewoon zin hebben om te snailmailen dan hoor ik het graag!

  Fijne feestdagen, geniet!

  Liefs,
  Thea.

 9. sylvia

  Jij ook een fijne Kerst! sylviakuijsten.com Over het studentenleven en dingen die het leven weer een beetje mooier maken :)

 10. Eva C

  Een zalig kerstfeest gewenst. Mijn blog gaat over vanalles en nog wat, ik kan er niet meteen een etiket opplakken. Neem maar gewoon eens een kijkje ifitsvintage-itsawesome.blogspot.com

 11. BeHappy

  Hé, jij ook een hele fijne kerst! Vanavond ook lekker (mijn eerste ;)) kerstdinner.

  Mijn blog is http://www.behappy-sohappy.blogspot.nl

  Een blog over van alles en nog wat. Persoonlijk, DIY, fashion, maar vooral veel foto’s. (Want ik houd heel erg van foto’s maken! :))

  Fijne kerst allemaal!

 12. Isabelle

  Fijne kerst!

  Op mijn blog, 52weeksinpictures.blogspot.com, heb ik net mijn 52 weken project afgerond en verder plaats ik mijn foto’s! ;)

  liefs!

 13. Masha

  Fijne feestdagen!

  Op mijn blog cupcakesweetheart.wordpress.com plaats ik alles wat mij inspireert en wat mij bezighoud in het leven :)

 14. Sanne

  Klinkt al als een heerlijke kerst!

  Mijn blog is http://www.grastussenjetenen.nl. Ik post dagelijks 2 artikelen en schrijf voornamelijk DIY’s en How to’s. Verder vul ik dit aan met lifestyle en persoonlijke belevenissen.

  Leuk om op deze manier weer nieuwe blogs te ontdekken!

 15. Jessi

  Fijne kerst!

  Mijn blog is http://laviedunereveuse.blogspot.com Een lifestyle blog waar ik mijn zelfmaaksels deel en andere dromerige dingen. Ik blog ook een beetje over eco en consuminderen. Hij staat momenteel stil, maar na de feestdagen ben ik van plan er terug in te vliegen. Dan ga ik ook mijn buitenlandse stage naar Suriname delen!

 16. Leonie

  Fijne kerstdagen! Dat je er maar van genieten mag :)

  Mijn blog vind je op: http://writely.nevermind-me.com/wp Ik schrijf over mijn persoonlijke leven, stukjes schrijfsel, een boek dat nog geschreven moet worden, taalpurisme, mijn laatste jaar VWO, de zoektocht naar een goede studie en doe dat alles met veel afbeeldingen en grafische versiersels :)

 17. Fijne kerstdagen!

  Mijn blog, Wit, the secret diary of an anglophile (www.witblog.nl of klik op m’n naam om er te komen), is een blog met recensies van musicals en andere theatervoorstellingen, verder schrijf ik veel over mijn vintage en antieke foto verzameling, mooie vakantiebestemmingen en natuurlijk over alles wat met Engeland en de Engelsen te maken heeft.

 18. Lobke

  fijne kerst ! wat leuk !

  http://www.schokotoff.blogspot.be is mijn blog, ik heb er nog niet veel opstaan maar het gaat eigenlijk over vanalles, dingens die ik meemaak, snail mail enzo, binnekort misschien DIY’s ofso, ben nog aan het denken :)

 19. Hillery

  Veel plezier deze kerstdagen!

  Mijn blog heet Dream, pray and love.
  (dreamandprayandlove.blogspot.com)
  Ik blog eigenlijk over van alles en nog wat! Ik beschrijf mijn blog als een gezellig plekje op internet waar je do it yourselfs, interieur inspiratie, outfits en nog meer tegen komt! Ik verstuur ook brieven naar verschillende mensen. De brieven kan je bekijken op mijn blog.

  Liefs, Hillery

 20. Marlou

  jij ook heel fijne dagen, Marlous :)

  mijn blog http://confettitussenjetenen.blogspot.com is pas opgeschoond, maar zal gewoon verder gaan over de dagelijkse dingen die mij laten glimlachen, zoals zelfgebakken taartjes, fijne mensen, natuur, reizen en brieven. en muziek en films en Brussel, natuurlijk.

 21. Mari

  I adore your blog, it inspires me a lot and keeps my mind busy! Thank you for that! :) Merry Christmas!

  I started my own blog, I´m not exactly sure what to do with it yet.. Maybe you can all give me some tips? I´m still working on a design and learning the basics of photography. All I know is that I want this blog to help me be positive, I will use it as a fresh start on 2013!

  http://marilovescupcakes.blogspot.com.ar/

  *big HUG*

 22. wanderlust

  Vrolijk kerst!

  Ik kan me weer een dagje vermaken.

  bij mij vind je vooral over travel , films en veel onzin.

 23. Fijne kerstdagen allemaal!

  Ik blog op http://www.eenigwonen.nl. Éénig Wonen is een woonblog en ik sta in de top 50 Nederlandse interieurblogs! Op mijn blog vind je veel interieur inspiratie en creatieve ideeën. De decembermaand staat in het teken van kerst! Neem je een kijkje? Vind ik éénig!

 24. RAE

  http://www.romanaschulte.blogspot.com

  Mijn blog gaat eigenlijk over van alles en nog wat. Ik probeer mijn draai nog een beetje te vinden. Zo schrijf ik af en toe beauty gerelateerde dingen, tips over de dagelijkse dingen en over mijn post project. :))

 25. Myrthe

  Fijne kerst Marlous :)

  Mijn blog met persoonlijke dingetjes, af en toe wat kunst, mooie filmpjes, interessante (ok, vind ik dan) dingen is: http://druiventros.tumblr.com

  Wat een paar leuke blogs staan hierbij trouwens!!

 26. Emma S.

  Fijne kerst!! ((:

  Mijn blog gaat over vanalles, andere blogs (ook ldos), films, boeken, inspiratie, etc. Heel random eigenlijk. Het is geen grote blog en ik heb de laatste dagen niet veel meer gepost, maar ik hoop dat je even wilt kijken ;)

  x Emma

  http://liveitlikethis.blogspot.com

 27. chloé . w

  Hello , im chloe , my blog is pretty much about me and i would be very much delighted if you checked it out xx

  chloesodyssey12.blogspot.com

  THANKS , and happy holidays x

 28. Katrien

  Leuk idee! Ik ga dit lijstje met commentaren zeker overlopen om nieuwe blogs te leren kennen. :)

  Mijn blog is een combinatie van persoonlijke dingen, lifestyle, mode,… Een beetje een mix van van alles dus! :)

  Voor iedereen nog een prettige 2e kerst!

 29. Elisse

  Fijne feestdagen nog Marlous! En wat een leuk initiatief, ben al een paar hele toffe blogs tegengekomen!

  Ik blog op http://bijgebrekaanbeter.blogspot.com over zelfmaak (kledij, maar ook andere spulletjes), fotografie, post en uilen! (ik ben nogal een uilenfanaat, haha)

 30. Vera

  Wat een leuk idee Marlous:)

  Ten eerste: Merry Christmas!

  Ik volg je blog nu al een hele tijd en ik doe hier altijd heel veel inspiratie op!

  Mijn blog, St. Petersburg in Six Months (http://stpetersburginsixmonths.wordpress.com/) is nu nog maar één post oud, maar hier ga ik de komende 6 maanden bloggen over mijn verblijf in St. Petersburg.

  Als je benieuwd bent naar de stad en mijn avonturen in Rusland kun je zeker een kijkje komen nemen:)

  Liefs, Vera

 31. Jacolien

  Wat leuk dit! Ga zeker een keer zitten om dit allemaal te bekijken!
  Mijn blog gaat nu vooral over mijn 365-dagen project. Ik maak elke dag een foto van iets wat ik deed, maakte of tegenkwam.
  Verder lees je er over dingen die ik maak of andere leuke dingen die ik tegenkom.
  http://www.stuff-to-love.blogspot.com

  Ook heb ik een webshopje wat hieraan verbonden is. Hier verkoop ik allerlei leuke zelfgemaakte dingetjes.
  http://www.jcln.etsy.com

  Kom rustig rondkijken!

 32. Kristel

  Ook al duurt Kerst niet meer zo lang, toch nog een fijne kerst allemaal!

  Op mijn blog vind je van alles. Ik schrijf daar stukjes over dingen die ik meemaak, maar ook beauty, lifestyle en muziek zie je daar voorbij komen.
  http://kristelblogt.wordpress.com

 33. Sanne

  Wat een leuk idee! :D

  Mijn blog http://www.dutch-beauty.nl/ gaat eigenlijk over alles wat mij in het dagelijks leven inspireert. Dit gaat van beauty tot lifestyle en van fashion tot leuke DIY’s. Ook hou ik me de laatste tijd steeds meer bezig met fotografie, wat ik ook erg leuk vind en met het decoreren van mijn kamertje. Dus neem de tijd, schenk een lekker kopje thee/koffie in en kom gerust even kijken! :)

  Nog een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar Marlous! :D

 34. Ellie

  rovinglights.wordpress.com
  I’ve just started a photography blog. There are 5 posts and I’d love anyone interested to check it out. I love photography but feel like I don’t do enough so the idea of this is to give me a reason to do more and hopefully to get some creative criticism from other photographers. Of course, you’re still welcome if you’re not that into photography and just want to look at some pretty pictures. xx

 35. Misschien een wat late reactie, maar fijne feestdagen (of feestdag aangezien het Ou&Nieuw is..)

  Mijn blog is http://www.deborahschrijft.blogspot.com en ik schrijf over mijn passies entertainment en beauty, maar ook over mijn persoonlijke leven!

  Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog :D

  Liefs,
  Deborah

 36. Misschien een beetje laat, maar ik wilde er toch nog even op reageren. Heel leuk om op deze manier andere blogs te ontdekken! Mijn blog is
  http://www.anouckplume.nl
  Ik blog voornamelijk over de dingen die ik doe, maak en mooi vind! :)

 37. OtherMix

  Een beetje laat ook, maar mijn blog, OtherMix gaat over vanalles. Zo heb ik net mijn motor rijbewijs gehaald, vind ik 9gag leuk, gadget & games, exposities, uitjes en veel meer. :3
  Ik vind blogs die een beetje van alles hebben altijd het leukst! :]

Geef een reactie