Merry Christmas + show your blog!

Vrolijk Kerstfeest allemaal! Ik schuif straks aan bij mijn derde kerstdiner, gisteren hebben we de grote mand vol cadeautjes uitgepakt. Morgen wordt een lekker luie rustdag zonder afspraken en wat is nou leuker dan het internet afstruinen en nieuwe blogs ontdekken?
Vandaar dat ik bedacht dat het misschien leuk was als jullie vandaag allemaal reageerden met jullie blog en een korte omschrijving waar je blog over gaat. Dan heeft iedereen de komende dagen genoeg te doen!
Translation: Merry Christmas everybody! I hope you’re having a lovely time. Tomorrow wil be a quiet and restful day, perfect time to check out new blogs! So I’d like to ask you to comment with your blog + a short description of it, so we all can check out eachothers blog!

Gerelateerd

64 reacties op “Merry Christmas + show your blog!

 1. Mijn blog is www. thinkinpink.nl. Ik blog over lekkere recepten, de mooie dingen in het leven, fotografie, creatief bezig zijn, outfits, feelgood en waar ik bij van word. Ik zie je graag op mn blog, dus tot snel!

 2. Leuk idee! Ik zoek altijd leuke blogs en heb er nu alweer een paar gevonden hierboven :)

  Op ZizaZipper.blogspot.com schrijf ik over alles wat ik leuk vind en wat me inspireert. Recepten, DIY, foto’s en ik ben nét begonnen met een postproject!

  Fijne kerst!

 3. Postkaartjes.blogspot.com hier schrijf ik over mijn postkaartjes verzameling, kaartjes die ik ontvang of verstuur. En alles wat er mee te maken heeft eigenlijk!

 4. Jij ook een fijne kerst! Mijn blog is: Athousanddandelions.blogspot.com. Het gaat over creatief bezig zijn, maar ook andere dingen! Ik denk voornamelijk lifestyle dus :) liefs, en ik hoop dat je een kijkje neemt!

 5. Fijne feestdagen aan jou en al je lezers ook natuurlijk!

  http://truecoloursofbeauty.nl

  Mijn blog over beauty en meer! Eigenlijk komt gewoon vanalles voorbij, waarbij reviews en swatches altijd de basis blijven, maar worden afgewisseld met vanalles en nog wat :) Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen en me laat weten wat je ervan vindt :)

 6. Een zalig kerstfeest gewenst. Mijn blog gaat over vanalles en nog wat, ik kan er niet meteen een etiket opplakken. Neem maar gewoon eens een kijkje ifitsvintage-itsawesome.blogspot.com

 7. Fijne kerstdagen! Dat je er maar van genieten mag :)

  Mijn blog vind je op: http://writely.nevermind-me.com/wp Ik schrijf over mijn persoonlijke leven, stukjes schrijfsel, een boek dat nog geschreven moet worden, taalpurisme, mijn laatste jaar VWO, de zoektocht naar een goede studie en doe dat alles met veel afbeeldingen en grafische versiersels :)

 8. Fijne kerstdagen!

  Mijn blog, Wit, the secret diary of an anglophile (www.witblog.nl of klik op m’n naam om er te komen), is een blog met recensies van musicals en andere theatervoorstellingen, verder schrijf ik veel over mijn vintage en antieke foto verzameling, mooie vakantiebestemmingen en natuurlijk over alles wat met Engeland en de Engelsen te maken heeft.

 9. Veel plezier deze kerstdagen!

  Mijn blog heet Dream, pray and love.
  (dreamandprayandlove.blogspot.com)
  Ik blog eigenlijk over van alles en nog wat! Ik beschrijf mijn blog als een gezellig plekje op internet waar je do it yourselfs, interieur inspiratie, outfits en nog meer tegen komt! Ik verstuur ook brieven naar verschillende mensen. De brieven kan je bekijken op mijn blog.

  Liefs, Hillery

 10. I adore your blog, it inspires me a lot and keeps my mind busy! Thank you for that! :) Merry Christmas!

  I started my own blog, I´m not exactly sure what to do with it yet.. Maybe you can all give me some tips? I´m still working on a design and learning the basics of photography. All I know is that I want this blog to help me be positive, I will use it as a fresh start on 2013!

  http://marilovescupcakes.blogspot.com.ar/

  *big HUG*

 11. Leuk idee! Ik ga dit lijstje met commentaren zeker overlopen om nieuwe blogs te leren kennen. :)

  Mijn blog is een combinatie van persoonlijke dingen, lifestyle, mode,… Een beetje een mix van van alles dus! :)

  Voor iedereen nog een prettige 2e kerst!

 12. Wat een leuk idee Marlous:)

  Ten eerste: Merry Christmas!

  Ik volg je blog nu al een hele tijd en ik doe hier altijd heel veel inspiratie op!

  Mijn blog, St. Petersburg in Six Months (http://stpetersburginsixmonths.wordpress.com/) is nu nog maar één post oud, maar hier ga ik de komende 6 maanden bloggen over mijn verblijf in St. Petersburg.

  Als je benieuwd bent naar de stad en mijn avonturen in Rusland kun je zeker een kijkje komen nemen:)

  Liefs, Vera

 13. Wat leuk dit! Ga zeker een keer zitten om dit allemaal te bekijken!
  Mijn blog gaat nu vooral over mijn 365-dagen project. Ik maak elke dag een foto van iets wat ik deed, maakte of tegenkwam.
  Verder lees je er over dingen die ik maak of andere leuke dingen die ik tegenkom.
  http://www.stuff-to-love.blogspot.com

  Ook heb ik een webshopje wat hieraan verbonden is. Hier verkoop ik allerlei leuke zelfgemaakte dingetjes.
  http://www.jcln.etsy.com

  Kom rustig rondkijken!

 14. Wat een leuk idee! :D

  Mijn blog http://www.dutch-beauty.nl/ gaat eigenlijk over alles wat mij in het dagelijks leven inspireert. Dit gaat van beauty tot lifestyle en van fashion tot leuke DIY’s. Ook hou ik me de laatste tijd steeds meer bezig met fotografie, wat ik ook erg leuk vind en met het decoreren van mijn kamertje. Dus neem de tijd, schenk een lekker kopje thee/koffie in en kom gerust even kijken! :)

  Nog een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar Marlous! :D

 15. rovinglights.wordpress.com
  I’ve just started a photography blog. There are 5 posts and I’d love anyone interested to check it out. I love photography but feel like I don’t do enough so the idea of this is to give me a reason to do more and hopefully to get some creative criticism from other photographers. Of course, you’re still welcome if you’re not that into photography and just want to look at some pretty pictures. xx

 16. Een beetje laat ook, maar mijn blog, OtherMix gaat over vanalles. Zo heb ik net mijn motor rijbewijs gehaald, vind ik 9gag leuk, gadget & games, exposities, uitjes en veel meer. :3
  Ik vind blogs die een beetje van alles hebben altijd het leukst! :]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *