Mini shoplog: Antwerpen

Gisteren besloot ik om te gaan shoppen in Antwerpen. Niet dat ik nou zoveel geld heb om uit te geven, maar Antwerpen is gewoon een leuke stad om even langs te gaan. In principe ben je er zo, en met een studenten OV betaal je slechts een retourtje Roosendaal-Antwerpen. Dat kostte ons nu nog €7,80, helaas gaat dat veranderen (daarover werden we nog geïnterviewd in de trein!). Er komt een nieuwe treinverbinding die sneller zou moeten gaan, maar wel meer gaat kosten..
Genoeg daar over, lees verder om mijn aankoopjes te zien!

Translation: Yesterday I crossed borders to go shopping in my favorite Belgium city: Antwerp! Read moreto see what I’ve bought.

Zoals je ziet heb ik niet al te veel gekocht, dat was ook niet nodig. Ik ben vooral bij winkels geweest die we hier in Nederland niet of nauwelijks hebben. De linker top kocht ik bij Pull & Bear, hij heeft een beetje vleermuismouwen en valt lekker lang. De rechter trui komt van Bershka en heeft een leuk wit bloemenkantstofje over de schouders en de bovenkant van de rug.
De armbandjes en oorbellen komen van River Island. Ik draag al jaren geen oorbellen meer, vind het eigenlijk nooit zo leuk staan. Maar deze vond ik zo leuk en voor €2 kon ik ze moeilijk laten liggen. En ze zijn zo klein dat ze eigenlijk ook niet echt opvallen.
Het kettinkje kocht ik bij Urban Outfitters, mijn lievelingswinkel waar ik nog zoveel moois zag maar helaas allemaal veel te duur.
Ook ging ik voor het eerst naar Forever21 maar die viel me eerlijk gezegd een beetje tegen. Prachtige zaak, maar de kleding was het allemaal net niet. Ik ben ook nog naar New Look geweest en zag zoveel mooie pumps maar ik weet nu al dat ik die toch niet zo vaak ga dragen dus die heb ik ook maar laten staan..
Maargoed, Antwerpen is dus een aanrader!

Deze post heeft 35 reacties

 1. Ik wil ook nog eens gaan shoppen in Antwerpen. Lijkt me leuk! Dus goed om te weten dat de prijzen gaan veranderen. ;) En leuke dingen heb je gekocht! Pull and Bear is echt mijn favoriete winkel.

 2. Die berschka trui ziet er mooi uit! En die treinkaartjes, koop je die via ns hispeed? Want 7.80 is niet duur!

 3. Forever 21 is een slap excuus voor een winkel vind ik zelf, het is zelfs nog mindere kwaliteit dan H&M, maar met hogere prijzen …
  Die Berschkatrui ziet er leuk uit, misschien moet ik er tussen 2 lessen door ook eens langsgaan ^^

 4. Leuk zeg! Ik wil ook graag een keertje naar Antwerpen.

 5. Zoals ik al zei op Twitter: super leuke armbandjes! Ik ben al eeuwen op zoek naar van die subtiele armbandjes met een kruisje. Ik wil ook nog zo graag een keer naar Antwerpen, jammer dat het duurder gaat worden met de trein! :(

 6. Ik haat de nieuwe trein regelingen :c We hebben trouwens Pull & Bear and River Island in R’dam c:

  xx

 7. Antwerpen is inderdaad de leukste stad om te winkelen! Maar Gent is zo veel leuker om in te verdwalen :) Als je ooit eens langskomt, wil ik je gerust een tour geven! Haha :)

 8. Leuk om te lezen dat je Antwerpen zo fijn vindt! Het is een topstad om in te winkelen én om in te wonen ;) x

 9. Antwerpen is inderdaad een leuke stad!
  Ik merk dat veel mensen op het laatste moment nog even goedkoop naar Antwerpen gaan

 10. Antwerpen is inderdaad een leuke stad!
  Ik merk dat veel mensen op het laatste moment nog even goedkoop naar Antwerpen gaan

 11. Leuke koopjes! Ik ben benieuwd naar een aanfoto van de trui, want vind ‘m wel erg mooi en zoek nog een mooie trui voor mijn decemberkoopje :)

 12. Leuke spulletjes heb je gekocht. Die trui ziet er lekker cozy uit!

 13. Super cute zijn die armbandjes en die sweater van Breshka vind ik ook echt gaaf! X

 14. Waaauw, alles wat je hebt gekocht is prachtig! Die sieraden van River Island zijn heeeel mooi!

 15. Ik wist helemaal niet dat het zo goedkoop was om naar Antwerpen te reizen met de trein! Wat gaaf, want ik ben er nog nooit geweest terwijl ik altijd hoor dat je er zo geweldig kan shoppen. Aan je foto’s te zien klopt dat! Oeh, ik ga een dagje Antwerpen in de planning zetten. Goede tip!

 16. Die nieuwe trein gaat rijden vanaf zondag ofzo toch? Echt jammer, maar goed dat je nog even van deze goedkope treinreis hebt kunnen gebruik maken. Ik zou ook graag nog eens naar Antwerpen reizen vanuit het hoge noorden, maar je moet het straks echt gaan inplannen en een plek reserveren. Echt zonde, want volgens mij gaat de bereikbaarheid van België alleen maar achteruit.

  Leuke aankoopjes heb je gedaan ook trouwens, om maar even weer uit de zeur-sfeer te klimmen, haha. ;)

 17. Ik wil zo graag nog een keer naar antwerpen! Je hebt leuke dingen gekocht :)

 18. Super mooie dingen heb je gekocht! Ik wil ook graag weer eens naar Antwerpen, ze hebben echt zoveel leuke winkels daar :).

 19. Ik ben er ooit een paar jaar geleden eens geweest en heb er toen ontzettend veel winkels van binnen gezien :)

 20. Wat leuk dat Antwerpen voor jou zo dichtbij is, is zeker ook niet duur! Ik ben er dit jaar één keer geweest voor een stedentrip (erg leuk!).
  Hele leuke aankopen heb je gedaan! Die rechter trui vind ik erg mooi en die kleine kettinkjes al helemaal (met die kruisjes)!

 21. antwerpen is zo’n leuke stad! je kunt er echt heerlijk winkelen, jouw aanwinsten zien er geweldig uit :)
  xo, cheyenne

 22. Leuke shoplog! Die oorbellen zijn echt schattig, en helemaal voor 2 euro. ;) En de sweater vind ik ook heel mooi.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand