Sam Friday: testpanel

Een tijdje terug bestelde ik voor het eerst bij Sam Friday. Ik was eigenlijk helemaal niet bekend met het merk, maar ik was in een keer om. Vanaf nu mijn favoriete merk ondergoed! ;-) Naast dat het mooi ondergoed is en het lekker zit, is de hele service eromheen ook gewoon goed.
Je aankopen worden mooi ingepakt en voorzien van een waszakje en een pot lippenbalsem. En bij elke bestelling via internet zit een persoonlijk kaartje, erg leuk vind ik zelf altijd.
Een tijdje terug had ik het geluk langs te mogen gaan bij het hoofdkantoor en ik kan je verzekeren: zelfs achter de schermen is het een leuk merk! Eigenlijk ben ik zo enthousiast over Sam Friday dat ik het jullie ook graag wil laten ervaren. Sam Friday is het daar helemaal mee eens en daarom mag ik nu een testpanel van lezeressen samenstellen! Lees verder en zie hoe jij in het testpanel komt.

Zoals gezegd krijgen vijf lezeressen een setje thuisgestuurd, om te ‘testen’. Natuurlijk mag je het setje houden, het enige wat we in ruil voor het setje vragen is jouw eerlijke, ongezouten mening. Hoe bevalt het setje je? Wat vind je van de kwaliteit? Zit het lekker?

Aanmelden voor het testpanel doe je door een reactie achter te laten met daarin je motivatie. Heb je bijvoorbeeld net als ik een lastige maat die nergens te verkrijgen is (maar wel bij Sam Friday)? Of draag je altijd alleen maar basic zwart ondergoed en wil je nu wel eens iets anders? Of gewoon omdat burgundy je lievelingskleur is en je nog nergens anders ondergoed in die kleur hebt kunnen vinden? Maakt allemaal niet uit, als je maar onderbouwt waarom je mee wilt doen.
Ook is het handig als je wat over jezelf vertelt, je figuur, je cupmaat (ai, ik kan me voorstellen dat dit wellicht gevoelig ligt. Nergens voor nodig! Maar mocht je deze informatie liever per mail versturen dan kun je contact met me opnemen via ‘contact‘. Vergeet dan niet ‘Sam Friday Testpanel’ als onderwerp te noemen en laat alsnog een comment achter) en andere informatie die relevant kan zijn voor het testpanel. We hebben het liefst een divers panel met allerlei andere mensen (of je nou verschilt in figuur of stijl, als jullie maar verschillend zijn).
Bekijk ook even de webshop, en geef eventueel aan wat je mooi vindt. Dit betekent niet dat je dat setje opgestuurd krijgt (wie weet krijg je wel het tegenovergestelde thuisgestuurd!) maar zo krijgen we wel een beter beeld van je.

Dus, nog even alles op een rij:

 • we zijn op zoek naar 5 vrouwen die mee willen doen met het testpanel
 • aanmelden doe je via de comments, geef je motivatie en een kleine schets via jezelf, vergeet niet je maat! (aanmelden via mail mag ook, maar vergeet niet alsnog een comment achter te laten ter verificatie) 
 • deze actie is speciaal voor mijn bloglezeressen, testpanelleden moeten dus mijn blog volgen (via GFC/BL/Facebook o.i.d.)
 • uiterlijk 17 december worden deelnemers van het testpanel bericht, zorg dat je binnen 2 dagen reageert want dan heb je je setjes nog voor de kerst in huis! Bij geen reactie wordt een nieuwe deelnemer geselecteerd.
 • na afloop schrijf je een korte recensie over het product (recensie moet binnen 2 weken na ontvangst worden geschreven)
 • de setjes kunnen niet worden geruild – je krijgt de maat die je opgeeft. Als de maat niet past kun je er wellicht een vriendin er blij mee maken en kan zij de recensie schrijven. Al vallen de SF maten true to size naar mijn mening.
 • deelname staat open voor alle lezeressen met een Nederlands of Belgisch adres
Hopelijk doen jullie mee! Ik ben er in ieder geval erg enthousiast over en vind het super tof dat Sam Friday op deze manier wilt samenwerken met mijn blog. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 52 reacties

 1. Wat leuk dit! Ik ga graag voor ze testen!
  Waarom? Ik heb geen gekke maten (al zeg ik het zelf), wel een lastige huid. Heel erg droog, exceem, noem het maar op. Klinkt niet zo fris, valt allemaal mee. Wel zijn goede stoffen belangrijk, in kleding maar ook lingerie. Ook snijdende bh-lijntjes etc is niet prettig. Hoe minder irritatie hoe beter. Ik zou dus graag meedoen, heb zelf nog niets van het merk dus ben erg benieuwd!
  Ik volg al via de verschillende kanalen, email: danielleschluter@gmail.com

 2. Josianne

  Wat superleuk! Ik wil me zeker opgeven voor het testpanel :D Toevallig liep ik afgelopen zaterdag langs Sam Friday in Amsterdam, maar het was zo druk dat ik niet naar binnen ben geweest. Ik zou er heel graag een setje van willen kopen, omdat het net even wat anders is als de setjes van de Hunkemoller of H&M. Ik heb nu een aantal setjes van H&M, maar eigenlijk zitten die helemaal niet lekker en blijven ze ook niet mooi. De randjes vouwen om (wat je dus door je t-shirt heen ziet), de kleuren vervagen, er komen pluisjes op. En dat vind ik erg zonde als ik net een duur setje heb gekocht! Daarom zou dit perfect zijn: ik kan het setje testen en dan weet ik of het mooi blijft en of ik dus daarna m’n verdiende centjes aan een mooi setje uit kan geven.

  Ehm, iets over mezelf: ik ben Josianne, 22 jaar en ik studeer communicatie in Utrecht. Ik heb een eigen blog: http://www.itsalovelyday.nl, waar ik blog over alles wat mij bezighoud en wat ik leuk vind. Qua ondergoed heb ik vanalles wel in m’n kast: felle kleurtjes, zwart, streepjes, stipjes, kant, basic. Qua kleding die je wel ziet ben ik heel erg van het klassieke en nette: blazer, jeans, hakken, soms uggs en sneakers, ballerina’s, pareloorbellen. Mijn maat is 75B en van broekje 38 of M.

  Ik volg je uiteraard via Bloglovin’ en Twitter :) En mijn mail is: josianne@itsalovelyday.nl. Ik ben heel benieuwd wie de setjes gaat testen en wat ze ervan vinden (al hoop ik natuurlijk dat ik daar bij zit!)

 3. Eline

  Ik doe graag mee! Ik mail je wat info over mij, zet dit liever niet hier neer haha.

 4. Zoë

  Wat een superleuk idee! Ik zou graag meedoen. Niet omdat ik een moeilijke maar heb (75B en 36 onderaan), maar omdat ik nooit verder kom dan de H&M. Eerlijk waar, ik heb geen enkel setje dat niet van de H&M komt! En die zijn best oke (snijden een beetje, maar anders wel goed), maar ze gaan zo snel stuk. De beugels komen door de stof, er zitten pluisjes en gaatjes in de stof. Echt zonde.
  Zo’n luxe setje lijkt me helemaal heerlijk.
  Zelf heb ik voornamelijk zwarte lingerie, ik hou van zwart :D Ik heb de site eens goed doorgespit, wat een prachtige setjes!
  Deze vind ik echt het allermooist: Courtney in burgundy. Oh en Demi-Lace. Hoewel Cathy ook mooi is! Oh en Sarah! Waaw (ik draag liefst bh’s die voorgevormd zijn)
  En nu duimen dat ik binnen de selectie val :)

 5. Maaike

  Leuk! Ik zou natuurlijk ook wel willen testen. Lastige maten heb ik niet (zie de mail). Waar ik wel een kneus in ben: ondergoed MOET voor mij comfortabel zijn. Hierdoor val ik vaak terug op de boxers en hipsters van hema, die niet al te flatteus zijn en waar ik mijn vriend ook niet dol mee maak. En het wordt op 19-jarige leeftijd toch echt wel tijd dat ik het tiener assortiment van de hema gedag zeg. Tot op heden ben ik alleen nog geen comfortabel, doch sexy ondergoed tegengekomen. Al helemaal geen strings. Als ik in het testpanel zou komen zou ik dus vooral kijken hoe het ondergoed zit. Voel ik me er prettig in en ook aantrekkelijk? Dat zijn voor mij de belangrijkste punten van lingerie. Ik hoop dat ik de kans krijg om het ondergoed van Sam Friday te testen, want wat zou ik toch graag een keer lingerie tegen komen waar ik me 1) prettig in voel 2) ook nog eens aantrekkelijk in voel en 3) ook nog eens niet schuurt, trekt en knijpt. Oja, en ik vind de cheeky ondergoed en demi lace bh prachtig! Eigenlijk, al het ondergoed is super mooi. Liefs, Maaike

 6. Samantha

  Leuk geregeld zeg! Dat is weer eens iets anders, een testpanel opzetten.

  Ik heb zelf geen problemen met mijn huid of ‘vreemde’ maten; ik zou alleen voor de strapless Sarah-bh (stipjes! :D) de reden op kunnen geven dat ik nog geen goede strapless tegen ben gekomen die comfortabel zit. Gevolg: ik draag nooit strapless bh’s en daardoor staan veel shirtjes waarvoor je dit eigenlijk wel nodig hebt toch minder leuk. Verder voel ik het regelmatig kriebelen om weer een setje te kopen. Helaas kan dit eigenlijk niet zo vaak omdat ik ook nog maar een student ben en mijn geld dan liever opspaar om te reizen of voor uitgaves die studiegerelateerd zijn.

  En: ik doe een master journalistiek en probeer daarom juist te reageren op dit soort acties waarbij je ook een stukje moet schrijven. Op die manier blijf je op een diverse wijze schrijven en dat vind ik wel leuk.

  Mijn maten: 75B en als broekje XS (34). En ik volg je via Bloglovin’.

 7. Loes

  Leuk, ik doe mee :)
  Ik heb tot nu toe alleen lingerie gekocht bij H&M en hunkemoller, maar die BH’s blijven nooit lang goed (maximaal een maand zitten ze lekker) en ze lubberen uit. Met m’n studentenbudget gun ik mezelf meestal niet iets duurders haha, maar nu moet ik echt heel vaak nieuw kopen. Ik ben zelf dus een student, 20 jaar en mijn maat is 75C met S. Geen lastige maat op zich, maar ik vind gewoon nooit iets wat langdurig lekker blijft zitten.
  Van SF vind ik Courtney in burgundy, Lindsay in grijs en Sam in navy floral het mooist :) Ik volg je via bloglovin!
  X

 8. Britt

  Mail gestuurd! Leuke reacties hierboven, ben erg benieuwd!

 9. Mandy

  Wat superleuk, ik doe graag mee.

  Mijn maat is 75 e. Een vrij lastige maat, omdat ik bijv geen setje bij H&M kan kopen en de mooie setjes maar beperkt worden ingekocht in die maat.
  Bij hunkemoller is nét het setje dat ik mooi vind altijd uitverkocht en veel andere mooie (betaalbare) lingeriewinkels ken ik niet.
  Ik draag van kleding maat M, broeken L. (hello big butt ;) )
  Ik heb een slank postuur maar flinke billen en borsten.

  Ik heb op de site gekeken en ben érg gecharmeerd van Demi Lace Burgundy. Wat een mooie kleur!
  De grijze lindsay vind ik ook mooi.

 10. Mirte

  Wauw wat leuk! Ik zou heel graag mee doen aan dit testpanel! Voor mij is ondergoed/ lingerie erg belangrijk. Mooie lingerie geeft mij altijd net het beetje extra vrouwelijke gevoel wat je soms nodig hebt op dagen dat je je iets minder voelt. Ik ben dus altijd op zoek naar kwalitatief goed, mooi en vrouwelijke setjes. Belangrijkste puntje voor mij is wel dat het ook comfortabel moet zijn! En daar gaat het regelmatig mis. Snijdende bandjes, afknallend elastiek, opkruipende broekjes. Dingen die je vaak met snel even passen niet opmerkt maar zodra je het thuis aantrekt na een uurtje (of al sneller opmerkt). Bij mij verdwijnen dat soort setjes direct achter in de kast. Vele miskopen heb ik op deze manier gedaan en doe ik nog altijd. Een vast merk heb ik dus ook nog niet gevonden. De pasvorm van de cup is voor mij heel belangrijk. Ik draag eigenlijk altijd voorgevormde cups omdat ik dit net wat mooier vind zitten. Ik heb een vrij kleine cupmaat en ook dat geeft soms nog wat strubbelingen. Het eerste waar ik naar kijk als ik een bh pas is of hij aan de buitenkant goed zit, dus de randjes bij de oksels.. Dat is bij mij een probleemgebiedje waardoor sommige bh’s absoluut niet mooi zitten. Hier zou ik dus extra op letten bij deze bh’s. Mijn cupmaat varieert tussen A75 en B70.
  Ik ben gek op kantjes, maar ben hier wel altijd kritisch op.. Soms kan het net té zijn waardoor het ondergoed mij juist niet het goede gevoel geeft wat het zou moeten geven. Zo vind ik de demi lace heel mooi, mooie details maar toch niet té. maar ook de courtney zou het goed bij mij kunnen doen!(handig die bandjes ook zo!).. Warme kleurtjes vind ik daarnaast erg mooi. Qua broekjes draag ik meestal maatje 36 of 38. Afhankelijk van het model.

  Ik volg je al een tijd via twitter, bloglovin en facebook.

 11. Kym

  Wat super leuk! Ik zou ook graag mee willen doen.
  Waarom? Omdat ik nog al lastige borsten heb kwa vorm. Bh’s zitten bij mij vrijwel nooit goed, zowel de cup, als de band en dat vind ik natuurlijk erg jammer en vervelend.Daarbij komt natuurlijk dat het ook gewoon niet lekker zit.
  Het lijkt me super leuk om SF te testen en eens te kijken of dit merk wel geschikt is voor mijn vorm borsten :)
  Mijn cupmaat is 80C en broekje 3/M.
  Normaal gesproken draag ik vrij basic ondergoed, dus ik ben wel in voor een uitdaging kwa kleuren en printjes. Volgens mij voel je je dan meteen een stuk sexier/zelverzekerder, en een goede dosis zelfvertrouwen kan imo geen kwaad (zeker niet in mijn geval).
  Ik volg je via Facebook, en refresh ongeveer elke dag je blog om te kijken of er wat nieuws op staat :)
  Ik vind het model Sam erg mooi in de print Navy floral of cobalt floral omdat dit iets is wat ik zelf niet heb en niet snel zou kopen. :)

  Liefs,

 12. Wat gaaf zeg! Ik zou graag mee willen doen. Waarom? Ik vind dat een BH lekker en comfortabel moet zitten, maar ook mooi en helaas zitten de BH’s van Hunkemoller, H&M, Hema etc dat niet bij mij. Ik heb drie hele saaie zwarte BH’s van een vrij duur merk die dus wel lekker zitten, maarja die zijn eigenlijk boven mijn budget. En dus heel erg saai. Daarnaast zijn ze ook erg moeilijk te verkrijgen, waardoor BH’s shoppen echt een ramp is. Ik kom echt altijd met een sip gezicht de winkel weer uit. Ik zou dus zeker een setje van Sam Friday willen proberen, want hopelijk zitten hun setjes wél goed bij mij! (want hun modelletjes zijn wel heel erg gaaf)

  Ik vind onder andere de Courtney in Burgundy en Charcoal heel erg mooi, de Lindsey in Charcoal, oh en de Brooke in Charcoal of Burgundy! De broekjes Daisy Short en Cheeky vind ik overigens ook heel erg mooi. Mijn maat is 75D en voor het broekje een L.

  (Ik volg je overigens via Bloglovin!)

 13. Nanda

  Ik doe ook graag mee! Stuur je gelijk even een mail :)

 14. Leah

  Leuk!!! Ik meld me ook aan!
  Ik heb een redelijk lastige maat (80D en voor broekjes L), ik draag altijd simpele zwarte bh’s van hunkemoller (ik heb 3 dezelfde haha) en ondergoed, daar mag wel verandering in komen! Ik ben zo saai in het kiezen van ondergoed!
  Daarnaast is mijn karige studentenbudget ook niet echt iets om over naar huis te schrijven, dus dit zou heel leuk zijn, om eens iets nieuws te proberen!

 15. Elke

  Heel leuk! Ik doe zeker mee!
  Ik vind het altijd zeer moeilijk om bh’s te vinden (buiten bij H&M) omdat ik een kleine 75A heb, bij andere merken valt de 75A vaak nog te groot uit of staan de cups te dicht bij elkaar. Ik zou graag eens iets ‘luxere’ lingerie willen kopen maar helaas lukt me dat niet. Voor de rest heb ik nog te melden dat mijn figuur vrij slank is. Ik volg je via bloglovin en facebook. Mijn favorieten zijn Cathy en Sam.
  Ik zou het onwijs leuk vinden om eens een merk te vinden dat me past!

 16. CreaThea

  Ik zou graag wat willen testen en dus met je meedoen!

  Het is niet dat ik niet tevreden ben met mezelf maar ondergoed shoppen met mijn maten is soms(vaak) lastig!
  Ik ben 1.78 lang, smal en lichtelijk gegolft van de zijkant(kleine maat dus! ik kies altijd bh’s met vulling in maat 75C (klinkt wel lekker groot naar mijn idee maar valt dus tegen hahaha) Het probleem hiermee is dat de bh’s vaak omhoog kruipen, dat ze dus niet goed blijven zitten, frustratie!

  Op de beneden verdieping draag ik een grotere maat (in verhouding) maat 42/44 (xl)

  Vaste setjes worden het voor mij dus nooit!

  Nou, ik benieuwd of ik kans maak en er succes mee kan krijgen.

  Groeten,
  Thea
  fam.tenbrinke@live.nl

 17. Danielle

  Wat gaaf! Ik doe graag mee! Ik houd echt van shoppen, maar shoppen naar ondergoed? Dat nu dus net niet. Ik weet nooit goed wat mij staat, hoe dit onder mijn kleding en draag ik wel de juiste maat? Daarnaast ben ik de afgelopen jaren ook wat aangekomen en voel ik mij niet echt sexy meer (maten: L/75C). Maar wellicht wel met een nieuwe setje om te dragen? Ik draag al jaren hetzelfde merk, ben daarbij blijven plakken en deze zijn heel basic (saai?) en mijn vriend zeurt af en toe ook wat anders, maar waar moet ik beginnen? Ik hoop bij Sam Friday!

 18. Dit klinkt interessant! Mijn maat is blijkbaar vrij ongewoon: niet dat ik erg veel moeite heb met het vinden van een beha, maar de verkoopsters kijken toch altijd wat vreemd wanneer ik zeg dat ik een 85A heb, blijkbaar een kleine cup in combinatie met een brede ribbenkast ;)
  Ik was sowieso op zoek naar beha’s zonder vulling of beugels (deze snijden vaak aan de buitenkanten), Lauren en Brooke zien er daarom wel leuk uit, maar vooral Macy en Lacey zou ik wel eens willen proberen!

 19. Ankeee

  Ik doe graag mee!
  Heb zelf behamaat 70E, wat kortgezegd een ramp is om te vinden. Bij Hunkemoller heb je in die maat alleen maar model 65+ of ze hebben de maat niet eens(begint meestal bij 75E). En wanneer ik een beha koop die wel lekker zit, bij een speciale lingeriezaak, ben ik meteen meer dan 70 euro kwijt. Het lijkt me dus een geweldig kerstcadeautje om nu een beha te mogen testen van Sam Friday! Broekje heb ik meestal maat M in. Het maakt me niet veel uit welke soort ik krijg, wil alles graag een keer uitproberen :)

 20. Magda

  Leuk, ik doe mee! Ik heb je een mailtje gestuurd :)

 21. Hillery

  Wat leuk, ik doe mee :) Ik heb altijd moeite met bh’s kopen. Ik heb maar 1 soort bh (van de Hunkermöller) waarvan ik er 4 heb, haha! Ik heb mijn bikini trouwens ook van de Hunkermöller. Voor de rest zitten andere bh’s die ik heb gepast allemaal niet goed of doen ze pijn. Ik heb best zware borsten en heb maat 75E. Ik heb een normaal figuur, niet dik en niet dun. Ik hoop dat je genoeg informatie hebt! Ik hoop dat ik 1 van de 5 ben! :)
  Liefs, Hillery

 22. karlijnmerle

  Hoi,
  Wat een ontzettend leuke actie en wat zijn er al veel mensen die mee willen doen. Mij lijkt het ook super leuk.
  Afgelopen jaar ben ik opgenomen geweest voor mijn anorexia die ik vier jaar lang heb gehad. Door de opname ben ik er grotendeels van genezen. Wat hierbij hoorde was natuurlijk ook aankomen in gewicht. Door het weinige eten in de jaren daarvoor, was er van mijn toch al niet vele borsten nog minder over. Door het aankomen zijn mijn borsten weer gegroeid. Maar het blijft een gevoelig onderwerp bij mij. Ik vind het lastig dat ik niet zoveel heb, maar ik vind het ook lastig om mijn ‘nieuwe’lichaam te accepteren. Hierdoor heb ik niet echt mooie lingerie. Het is standaard, zwart en heel simpel. Maar eigenlijk wil ik mijn lichaam wel eens verwennen door een mooi setje. En de setjes van Sam Friday zijn zo mooi! Het lijkt me super om een setje van Sam Friday aan te kunnen trekken en dit voor mijn lichaam te doen. Mijn maat is 75A en maat 38. Ik hoop dat ik zo’n mooi setje mag proberen.
  Wow, dat ik dit nu zomaar op jouw blog schrijf is een beetje raar, maar doordat ik jou volg via BL heb ik het idee je een klein beetje te kennen en voelt het niet echt heel raar om dit te sturen.
  Liefs Karlijn

 23. Eva

  Ik doe graag mee, ik ga je nu even een mailtje sturen!

 24. Jennifer

  Wat leuk! Ik hoop dat ik bij de vijf vrouwen mag horen die een leuk setje thuiskrijgt.
  Ik ben Jennifer, ik ben soms 58 kilo en soms 53 kilo – ik schommel heel erg – ik ben studente Taalwetenschap, ik sport graag en ik shop graag alles behalve BH’s en ondergoed. Ik heb helemaal niet hele grote borsten, maar toch is het altijd een hele opgave om iets te vinden dat mij goed zit en past. Ik ben voor mijn cupmaat dan blijkbaar weer erg tenger. Zo heb ik bijvoorbeeld bij de H&M een cupje 75C en bij de V&D kan ik niets groter dan een 75B aan. Mijn kledingmaat is 36. En ik hou van leuke, opvallende BH’s die je nog steeds onder een egaal shirtje kunt dragen, maar huidkleurig doe ik nauwelijks aan.

  Haha, mijn cupmaat is geen geheim, een beetje man kan het toch wel raden en een vrouw heeft daar vaak ook wel oog voor. Dusss, mocht ik een setje krijgen doe dan voor de zekerheid maar een 75B. :)

 25. Elisse

  Moooh zalig! Ik heb je ook even een mailtje gestuurd via het contactformulier :) Echt zo fijn al die leuke giveaways/samenwerkingen met bedrijven die je doet de laatste tijd :)

 26. Benthe

  Ik doe zeker mee! Bh’s kopen voor mij is nooit heel moeilijk, maar het is altijd maar de vraag of de cup groot zat is. Bij de H&M/andere goedkope winkel zit er altijd zoveel vulling in dat alles er overheen puilt. Mijn favoriete lingerie is met niet te veel tierelantijntjes/glitters etc., het liefste in één kleur, maar elke kleur vind ik leuk. Maar een chique printje of kantje kan ik ook nog wel eens waarderen. Daarentegen ben ik niet zo’n fan van hele drukke bloemetjes op mijn bh’s/broekjes. Qua broekjes draag ik meestal strings/halve strings/hipsters, ik ben niet zo’n fan van boxers. Ik weet niet of ik daar de enige in ben, maar dat voelt toch meteen een stuk minder vrouwelijk! Ik heb 80C, en van broekjes L/maat 40. Verder heb ik een zandloperfiguur. Ik volg je via Bloglovin’ en mijn emailadres is benthevanwanrooij @ gmail.com

 27. Masha

  Wat een goed idee! Nou ik doe zeker mee :)
  Ik heb nooit echt mooie bh’s, altijd wat basis, zwart en huidskleurig, handig. Nooit echt iets speciaals. Ik zou echt iets willen hebben waardoor ik me heel mooi voel, en Sam Friday setjes zijn echt prachtig! Ik heb eigenlijk alleen maar ondergoed van de h&m en HEMA, en die zijn nu zo oud dat de bandjes uitgerekt zijn en afzakken. Omdat ik vind dat ik best een grote maat heb (80C) heb ik vooral dat een bh goede ondersteuning moet hebben, de bh’s die ik nu heb, hebben dat niet echt helemaal. Mijn maat is dus 80C en onder 38 of M.
  Ik hoop dat ik zo’n prachtig setje mag testen!

  Liefs,
  Masha

  (masha@quicknet.nl)

 28. Masha

  Oh, en nog een setje wat ik erg mooi vind: Courtney in Burgundy, prachtig!

 29. Kelly

  Wow, dits pas gaaf zeg!
  Ik vind mezelf helemaal geen moeilijk ondergoedpersoon, heb een maat 80C (niet bepaald afwijkend ofzo) en onder een maat L/40 (ook niet echt een bizarre maat dacht ik zo?).
  Wat het moeilijk maakt om voor voor mezelf ondergoed te shoppen is dat ik echt een hekel heb aan voorgevormde bh’s, want ik ben tevreden met wat ik heb dus hoeft het voor mij niet vermenigvuldigd en omhoog gedrukt te worden.
  Dit schijnt voor alle betaalbare bh/ondergoed verkopers totaal niet te begrijpen te zijn want het is echt onmogelijk om een betaalbare bh zonder opvulspul te vinden in mijn maat. Pas vanaf een E-cup willen vrouwen schijnbaar niet opgevulde bh’s kopen. WRONG!
  Ik ben dus helemaal weg van Brooke, Macy en Lacey, want daarbij kan ik gewoon mijn eigen boobies ‘showen’ aan de wereld!
  Mn emailadres is k_kollaard@hotmail.com en ik hoop natuurlijk dat ik mag testen, maar daarin ben ik duidelijk niet de enige ;)

 30. Fleur

  Oeh, wat tof zeg! Ik ben altijd op zoek naar betaalbare en leuke lingerie, dus ik zou ook graag mee willen doen met het testpanel :)
  Ik ben een meisje van 20 jaar die eigenlijk altijd in niet-matchende en voornamelijk in een beetje fantasieloze lingerie rondloopt. Hoe dat komt? Goede, maar vooral ook betaalbare lingerie is in mijn maat wat lastiger te krijgen. Ik heb cupmaat 75E en qua broekje maar L. Heel vaak vind ik BH’s niet stevig genoeg, de bandjes zijn dan te smal en de omvang geeft weinig ondersteuning. Ik heb wel eens duurdere merken geprobeerd, die zitten vaak beter, maar daar heb ik helaas als arme student te weinig geld voor, dus ik val toch snel terug op huismerk Hunkemoller en Livera ;) En als ik dan eindelijk daarvan een BH heb gevonden die een beetje zit, doe ik niet zo moeilijk meer over hoe die eruit ziet, dus vandaar het fantasieloze :P Het niet matchende komt doordat ik liever katoenen broekjes draag, maar die zijn er vaak niet matchend bij BH’s.
  De Demi Lace in burgundy en Sam in coral vind ik erg mooi. Cathy vind ik ook heel mooi, alleen is de push up met mijn cupmaat niet zo gewenst ;)

 31. Marike

  Wat een leuke actie!

  Ik wil graag meedoen. Lingerie is voor mij iets heel speciaals, omdat ik noodgedwongen vaak kies voor iets simpels en vooral niet-voorgevormde bh’s zonder beugels, omdat ik hier snel last van krijg (mijn borstweefsel is niet goed aangehecht).

  De laatste tijd probeer ik wel af en toe een voorgevormde bh met beugel te dragen voor een paar uurtjes, omdat het mooi valt onder kleding en mijn vriend het ook leuk vindt.

  Ik vind eigenlijk alles wel mooi op de site van Sam Friday. Lindsey en Demi Lace vind ik het mooiste.

  Mijn maat is B70 en als kledingmaat 34/36.

  Mijn emailadres is marike@livwow.nl.

  Succes met kiezen tussen alle kandidaten! :)

 32. Elodie

  Ik houd van mooie lingerie omdat je je dan echt vrouwelijk kan voelen, ook al ziet niemand het echt. Het is je eigen geheim. Ook verras ik er mijn vriend graag mee. Als je iets mooi aan hebt, toon je toch dat je nog graag wat moeite voor hem doet.
  Ik heb een zware boezem en een bh die echt perfect zit (geen beugels die in je ribben zitten of kant dat jeukt,… ) is helaas moeilijk te vinden. Of je moet er al wat geld tegenaan gooien. Tijdens de sale/solden kies ik meestal een echt mooi setje uit, verder doe ik het met basic kleuren en modellen.
  Courtney en demi lace zien er mooi uit op de site,… praktisch (lijkt het toch),maar ook mooi.
  Ik heb C95 en kledingmaat 40/42.
  Mijn mailadres: cestquilafille@gmail.com

 33. Kiki

  Hoi Marlous! Het lijkt me super leuk om aan deze testpanel mee te doen. Ik werd eerlijk gezegd al vrolijk van het plaatje van Sam Friday’s winkel. Ik vind het zelf altijd heel lastig om lingerie te kopen, het liefst koop ik dan ook maar iets zo standaards mogelijk (zwart, zwart, zwart, zoals je omschreef). Terwijl ik lingerie eigenlijk juist hartstikke mooi vind! Ik zou het leuk vinden om eens een keer een setje in kleur te dragen of iets met een kantje :). Mijn cupmaat is 70 C en voor de slipjes maat S. Het lijkt me super leuk om mee te doen :) Ik volg je via GFC en Facebook en volgensmij ook nog via BL. Mijn e-mail is: kiki-1995@hotmail.com
  Hopelijk hoor ik snel van je. liefs

 34. Ann

  Ah wat leuk, ik wil ook wel meedoen! Ik ben eigenlijk al heel lang op zoek naar mooi, comfortabel en sexy ondergoed. Ik ben best onzeker over mijn lichaam en dan met name over mijn borsten (75B) omdat ik 1.85m ben en ze in verhouding met mijn lengte best wel klein vind. Ik draag eigenlijk altijd push-up bh’s zodat het nog wat lijkt, maar m’n vriend maakte laatst een keer een opmerking dat het dan een ‘anti-climax’ is als de bh uitgaat. Dat kwam toch best hard aan dus ik wil nu gewoon eigenlijk een hele mooie bh waarin mijn borsten ook mooi uitkomen zonder push-up (of misschien met een klein beetje ;)). Ook stiekem als een soort teken van ‘wees maar blij met mij want kijk ik heb best mooie tieten’ haha. Van broekje heb ik trouwens maat M (36/38).

  Ik ben fan van kant maar eigenlijk vind ik het meeste ondergoed op de site mooi! Oh en ik volg je via bloglovin :) mijn e-mail is anneken@live.nl

 35. Jessi

  Ik doe graag mee! Ik ben een heel moeilijke klant wat kledij, en vooral ondergoed, betreft. Het MOET gewoon comfortabel zitten. En neem nu dat bh’s vaak niet comfortabel zijn! Dus meer dan 4 bh’s heb ik niet in mijn bezit. Ze moeten zeker stevig zijn en lang meegaan.

  Een moeilijke maat heb ik niet. 70C en 36 onderaan. Ik ben een heel mager meisje, maar gek genoeg heb ik normale maten wat ondergoed betreft (als ik de rest lees) Bij mij moet een bh van in het begin goed zitten. Ik moet er alles mee kunnen, zonder dat die verspringt. Lange tijd heb ik H&M gekocht, maar die blijven nooit op hun plaats zitten, de beugel komt al snel door de stof en hij rekt helemaal uit.

  Ik voel me ook heel vrouwelijk wanneer ik een goeie bh draag. Want die zorgt er voor dat je kledij mooi zit en je figuur mooi tot haar uiting komt. Goed en mooi ondergoed vormt de basis van elke outfit. En daarom ben ik ook erg kritisch. En ik wil gewoon ook graag eens een echte recensie schrijven :p

  Demi Lace en Sam spreken mij wel aan.

 36. luca ♥

  superleuk! ik denk dat ik zo even een mailtje ga sturen :)

  lucahilvering.blogspot.com

 37. luca ♥

  superleuk! ik denk dat ik zo even een mailtje ga sturen :)

  lucahilvering.blogspot.com

 38. Kyah

  Ik heb je een mailtje gestuurd! Lijkt me echt heel erg leuk om mee te doen aan het testpanel!

 39. Eva C

  Wel, dat zou fijn zijn! Waarom ik graag een setje van Sam Friday wil uitproberen? Allereerst vind ik ze erg mooi, al mijn BH’s zien er nogal gewoontjes uit. ik vind dat ook wat onder je kleren zit mooi moet zijn. Je moet je op en top goed voelen, dus moet je ondergoed ook stralen. maar ik heb ook nog andere reden. Geen een van mijn BH’s is van hetzelfde merk, omdat ik nog niet echt een merk heb gevonden dat écht goed zit. Meestal lebberen ze uit, gaan de slotjes kapot,… Via het internet ben ik ook al op een paar sites terecht gekomen, maar BH’s via het internet kopen vond ik nogal riskant. Daarom is dit de perfecte gelegenheid om het eens uit te testen! Mijn maat is 80B en dit is mijn mailadres: evacabuy@hotmail.com

 40. Lilian

  Ook ik wil graag in je testpanel! Sinds zaterdag heb ik stiekem al een Sam Friday bh in mijn bezit, maar met verschillende soorten valt er genoeg te testen.

  Ik heb bijna elke maand last van ontzettend zere borsten door hormonen. Dit duurt gemiddeld anderhalve week. De enige oplossing is een goed zittende bh waarbij de boel niet losbungelt, want dat doet pijn. Zaterdag kwam ik bij Sam Friday en heb ik een bh gekocht (de Lindsay) en een stuk minder last van zere borsten als ik dit aan heb. Helaas woon ik erg ver van de winkels af, dus meerdere modellen passen kan niet zomaar en online shoppen vind ik niet zo fijn als ik niet eerst getest heb.

  Hoe de bh er uit ziet zal me op die momenten een zorg zijn, als ze maar fijn zitten en de boel goed ondersteunen, als het mooie bh’s zijn is dat mooi meegenomen :)

  Ik heb maat 85C en volg je via Bloglovin/FB/Instagram.

 41. Myrthe

  Wat leuk dat je lezeressen een testpanel mogen vormen. Ik doe graag mee en heb je zojuist een mailtje gestuurd!

 42. Marleen

  Wat een goede actie, en wat een prachtig ondergoed!
  Ik heb zelf een klein maatje (grote meid 1.78m, maar kleine voorgevel, 80A). Bh’s vinden is meestal vrij lastig, veel begint toch bij grotere maten, vooral als het iets sexier is enzo. Maar bij Sam Friday niet, wat een feest & ontdekking! Dus oeh, wat is Courtney mooi en Macy ook (maar voor mij wel eng, want niet voorgevormd dus minder inhoud haha, njaha eigenlijk allemaal.

 43. Maura

  Wat een super leuk initiatief. Ik zou graag mee doen. Ik stuur je een email!

 44. Nano

  Ik doe graag mee.

  Mijn maat is 75C. Daarbij heb ik slipmaat S.

  Ik volg je op bloglovin.

  Ik ben qua lingerie een beetje stoer en sexy. Ook romantisch vind ik erg leuk, maar niet te veel kant.SamFriday heeft leuke effen BH’s. Die draag ik bijna nooit!

 45. Lotte M.

  Hallihallötchen!

  Bh’s zijn altijd gewenst bij mij! Ik draag ze helemaal af, of als ik weer eens een groeistuip heb, geef ik ze weg aan een goed vriendinnetje van me. Dus stel dat ik in aanmerking kom voor één van de mooie Sam Friday setjes, is er niet 1 persoon, maar zijn er 2 personen die ervan kunnen genieten. Haha. Ik heb momenteel 75D en zo af en toe 75C, maar omdat ik verschillende borstmaten heb, draag ik vooral de grotere. Het onderste gedeelte van het setje draag ik graag in maat M. Lekker confortabel. Ik houd het meeste van zwart of donkerrood/burgundy achtige kleuren. De demi-lace en demi vind ik fijne bh’s. Daarnaast vind ik Zoë heel erg sexy, ik ben benieuwd of dat me mooi zou staan! Liefs, en nog veel succes en vele jaren met je blog!

 46. Na lang aarzelen, besluit ik toch maar een kansje te wagen. Ik ben een 18-jarige studente en woon op kamers. Met mijn lichaam heb ik een haat-liefdeverhouding. Het ene moment kan mijn lichaam er mee door, het andere moment vind ik mijn lichaam lelijk en te dik. Qua lingerie ben ik verlegen, ik durf niet iets spannends aan te doen, omdat ik mijn lichaam soms gewoon lelijk vind. Mijn cupmaat is 85B en voor het broekje heb ik een maat M. Ik hou van lieve kleurtjes, zoals roze en wit, maar ik wil graag eens totaal iets anders proberen. Mijn e-mailadres is whiteandsilver@live.nl

  Liefs!

Geef een reactie