Secret Santa

Sinds vorig jaar doe ik mee aan een Secret Santa projectje, alle deelnemers vertellen wat over zichzelf en plaatsen een collage van hun verlanglijstje. Vervolgens krijgt iedereen een lootje en kun je aan de slag met het kopen/maken van de cadeautjes. En vervolgens natuurlijk alles zo mooi mogelijk inpakken.
Vorig jaar plaatste ik mijn cadeautjes op mijn blog (zie hier wat ik verzond en hier wat ik kreeg), het leek me leuk om dat weer te doen! Hierboven het pakje wat ik dit jaar verzond, lees verder voor meer foto’s (ook van wat ik kreeg!).

Translation: I participated in a Secret Santa project, and I want to show you what I sent and what I received! Read on for more pictures.

Onder andere op het verlanglijstje van mijn lootje stond oranje kleurstof (check!), DVD Into the Wild (check!), schattige notitieboekjes (check!), en andere stationery. Ik besloot er wat washi tapes bij te doen en leuke polaroid kaartjes.
En zo pakte ik het in! Het meeste zagen jullie al voorbij komen in de gift wrap inspiratie post.
En deze grote doos kreeg ik bezorgd! Bovenop lag een mooie brief (helemaal in stijl), onder de kranten zaten de cadeautjes.
Het waren er maar liefst 8! Eentje staat niet op de foto hierboven, die vond ik later nog tussen de kranten ;-)

En dit zat er in! 2 kaarsen in de vorm van witte orchideën (mijn lievelingsbloem!), houten woord ‘Love’, een lijstje met de quote ‘do what makes you happy and be done with the rest’ (een van mijn lievelingsquotes), lucifers in een mooi Air Mail doosje, zelfgemaakte schoolbord mokken, stempels (‘handmade’ en ‘for:__ from:__’), zelfgemaakte onderzetters van oude postzegels en drie VTwonen magazines.

Veeeeel! En leuk! Ik ben er ontzettend blij mee, en kan alles goed gebruiken. Dit is al de tweede keer dat ik een super leuk pakketje krijg door Secret Santa, dus ik blijf zeker mee doen. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om een pakketje samen te stellen voor een vreemde. Jammer dat ik nu weer tot volgend jaar moet wachten.. Wie weet kan ik een eigen Secret Santa organiseren rond de Lente, om de Lente te vieren ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Bibi

  Wat leuk zeg!!! Mooi ingepakt… en wat een verrassing de doos die jij uit mocht pakken. Super!

 2. Elodie

  Wat leuk! Ik wacht nog vol ongeduld tot mijn Secret Santa pakje arriveert :) En ik ben ook op zoek naar een Secret Valentine ergens? (tip tip tip)

 3. kelly

  super!! ben ook heel benieuwd naar wat er gaat komen :)

 4. PSbyDila

  Wat een superleuke cadeautjes, en leuk ingepakt! Als ik dit zo zie heb ik spijt dat ik niet heb meegedaan. ;) Vind vooral de lucifers erg leuk!

 5. Jamilla

  Super leuke dingen heb je gekregen zeg. En nogmaals super bedankt voor de cadeautjes, ik ben er echt heel blij mee en ik heb nog nooit iets gekregen wat zo mooi was ingepakt!

 6. Eva

  Wauuuw, wat een super leuk idee, zo’n projectje! Toffe dingen heb je gekregen ook!

 7. Masha

  Sh*t, ik ben het weer vergeten dit jaar! Maar super leuke dingetjes heb je gekregen! Vrolijk Kerstfeest :)

 8. Zoë

  Ha wat leuk! Ik wist meteen welk pakje van jou was toen ik de foto’s zag ;) Mijn pakjes komen morgen online op le blog! Prettige feesten!

 9. Kira De Mol

  Hoe doe je mee aan ‘Secret Santa’ ? Wil volgend jaar wel mee doen. Lijkt me leuk !

Geef een reactie