Weekly kitten roundup #4

Het is alweer tijd voor een vierde overzicht van de kittens! Dinsdag zijn ze alweer 4 weken oud, en dat merk je. Ze kunnen nu redelijk goed lopen, beginnen te spelen (vooral met elkaar maar ook al voorzichtig met het speelgoed) en ze klommen voor het eerst zelf uit de doos!
Die hebben we er dus maar uit gehaald, en nu kunnen ze makkelijk in en uit de bench lopen. Ze hebben ongeveer 3 vierkante meter om los te lopen en te spelen, en dat doen ze steeds meer. Aan het eind van deze blogpost vind je een filmpje met opnames van deze week, dan zie je ze spelen en lopen.
Ze groeien goed, op kleine Bram na zijn ze allemaal over de 400 gram heen (Sarah gaat al bijna over de 500 gram heen!). Lees verder voor meer foto’s!

Translation: It’s sunday evening so it’s time for.. kittens! They’re almost 4 weeks old now and they are starting to walk and play around. Read on for lots of pictures and a movie.


Little Bram is such a cute and happy boy

Yeah you could say I’m developing a little crush on him..

Mommy


De video is nog bezig met verwerken, dus als hij het niet doet moet je later nog even terugkomen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Jennifer

  Haha, ik zit de hele avond al te wachten. <3 Telkens als je een foto op instagram zit dan roep ik m’n vriend er weer bij omdat ze zoooo lief zijn! Als mijn hamster er niet meer is dan weet hij al waarmee hij me kan troosten, haha. Ik hoop alleen dat dat nog wel een aantal jaren duurt, want ik heb de hamster nog maar sinds augustus!

  Ik snap dat je een crush hebt op de kleine Bram, ik heb helaas een crush op alle kittens! Af en toe krijg ik een beetje last van nesteldrang geloof ik!

 2. Bianca

  Aah hier keek ik naar uit!
  Ze groeien zo snel. Ik krijg echt de drang om er eentje mee te nemen. Ik vind het nu al erg om me katjes de hele week lange dagen alleen te laten dus ik doe het maar niet. Misschien na mijn stage…

 3. Debbie

  awww echt een schatjes zeg, jammer dat ik het filmpje nog niet kan zien… Zal er aan denken om later nog eens terug te komen.

 4. Anne

  Zooo lief! Aah al die kleine kittens :) Het lijkt me zo tof om die eerste periode mee te maken en te zien hoe ze de wereld om zich heen leren kennen :)

 5. Eva

  Wauuuw, wat zijn ze ontzettend schattig! Cuteness overload! Ik had echt een heleboel ‘aaaahhwww, wat schattig’-momentjes bij je artikel (:

 6. Sylvia

  Haha, mooi dat moeders veilig bovenop dat tafeltje gaat liggen, kan ze tenminste rustig een tukje doen ;P

 7. Mars

  Ik ben gesmolten!
  Tegen zoveel wiebelige en onhandige kittens ben ik niet bestand :) Ik zou ze allemaal zo in huis willen nemen!

 8. Mylène

  Haha, oh man, wat zijn ze schattig. Ze kijken zo zielig, haha. Die van de vorige post heb ik vijfhonderd keer bekeken. Zo lief!

 9. Aaah zooo lief! Ik kan niet wachten tot ik weg ben uit mijn studentenhuis en eindelijk zelf een kitten kan nemen!

 10. Nanda

  Wat een schatjes!! En Bram is inderdaad heel lief :)

 11. Masha

  Aaawh wat een schatjes! Wat is het lettertype in het filmpje trouwens, heel leuk!

Geef een reactie