Weekly kitten roundup #5

Ga er maar voor zitten, het is weer kitten tijd! Overmorgen zijn ze alweer 5 weken oud. Inmiddels lopen ze stabiel, beginnen ze op alles te klimmen en klauteren en hebben ze kennis gemaakt met hun vader. Of eerder andersom: waar de kater eerst niets van ze moest weten sprong hij afgelopen week opeens over het hekje. In plaats van blazen begon hij ze te likken en met ze te spelen!
Helaas hebben sommige kittens ook last van een dichtzittend oogje, dus we zijn weer druk in de weer met zalfjes en telefoontjes naar de dierenarts. Maar in principe zijn ze wel heel levendig en spelen ze leuk. Afgelopen week haalde ik een tunnel (voor slechts €1,80 bij de Action!) en daar spelen ze continu mee. Ook klimmen ze gelijk op je benen zodra je in hun terrein komt staan. Lees verder voor veel foto’s en een kort filmpje!

Translation: Yay! Week 5! Read on for more pictures.


Dad watching over his kids

Bram!

From now on they also get solid food (next to mother milk) and they love it!

Little climbersLeuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

  1. Sylvia

    Yepyep, deze updates behoren tot mijn favoriete posts ;)

  2. Josianne

    Wat een schatjes zijn het! Vooral die kleine Bram :D Hier word ik echt vrolijk van op de zondagavond!

  3. Bibi

    Oooh wat ontzettend lief, ik smelt helemaal weg ^_^

  4. Aaaah, wat een schatjes zeg! Ik ben na het zien van zulke foto´s gelijk in staat een vriendje voor ons monstertje te halen haha!

Geef een reactie