Ga er maar voor zitten, het is weer kitten tijd! Overmorgen zijn ze alweer 5 weken oud. Inmiddels lopen ze stabiel, beginnen ze op alles te klimmen en klauteren en hebben ze kennis gemaakt met hun vader. Of eerder andersom: waar de kater eerst niets van ze moest weten sprong hij afgelopen week opeens over het hekje. In plaats van blazen begon hij ze te likken en met ze te spelen!
Helaas hebben sommige kittens ook last van een dichtzittend oogje, dus we zijn weer druk in de weer met zalfjes en telefoontjes naar de dierenarts. Maar in principe zijn ze wel heel levendig en spelen ze leuk. Afgelopen week haalde ik een tunnel (voor slechts €1,80 bij de Action!) en daar spelen ze continu mee. Ook klimmen ze gelijk op je benen zodra je in hun terrein komt staan. Lees verder voor veel foto’s en een kort filmpje!

Translation: Yay! Week 5! Read on for more pictures.


Dad watching over his kids

Bram!

From now on they also get solid food (next to mother milk) and they love it!

Little climbersGerelateerd

16 reacties op “Weekly kitten roundup #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *