Weekly kitten roundup #7

Week 7 alweer! Echt mini zijn ze nu niet meer, Sebas weegt zelfs al meer dan een kilo (en de rest gaat ook die kant op). Sinds deze week weten ze uit te breken: ze trekken zich op aan de bench en springen zo over het hekje heen. Zo nu en dan lopen er dus wat kittens door de kamer!

Ook zijn de oogjes al aan het verkleuren, Nila en Sarah hebben niet meer van die knalblauwe oogjes. Wel jammer, maar daarvoor in de plaats hebben ze heel aparte grijsachtige oogjes.

Over twee weekjes willen we eens voorzichtig gaan kijken naar nieuwe eigenaren voor de kittens. Moet ik nu nog niet aan denken, gelukkig ben ik de komende dagen veel thuis en kan ik ze extra veel knuffelen! Dit keer geen filmpje, maar rond de kerstdagen komt er een speciale kittenupdate met veel filmpjes!
Translation: They are almost 7 weeks old and getting so big! They walk around the living room now and play with the dogs. Read on for lots of pictures.

Bram heeft een groeispurt gemaakt en is niet meer echt de kleinste. Hij laat nu van zich horen! 

 Floris 
  Saar is onze paalzitter. Binnen 3 stapjes is ze boven en past ze precies op het rondje.
Saar en Bram 
Onze lieve dikkerd Sebas
Ondeugende koppies..
Jong geleerd.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Josianne

  Ik word hier echt zo blij van! Nu wil ik ook weer een kat erbij :)

 2. Bianca

  Ze groeien inderdaad snel!
  Zal moeilijk zijn ze los te laten…

 3. CreaThea

  Ik ben bang voor katten, raar hè.
  Maar zo op afstand vind ik ze zo schattig! lieve koppies!

 4. Eva

  AAaaahahhh, ze zijn zo superschattig. Bij elke foto zat ik echt van ‘aaahhhhhww wat lief!’ vooral Sebas lijkt me echt een schatje <#

 5. Ik vind ze zó schattig! Dit soort katten heb ik nooit eerder gezien, met die leuke oortjes.. Tot voor kort vond ik katten niet eens leuk en nu zou ik er het liefst meteen een gaan halen!

 6. Nanda

  Bram kijkt altijd zo zielig :p Het zijn wel echt schatjes hoor!

 7. Zo lief hey,

  Heb zelf drie katten en soms zit ik (ook al ben ik dan alleen thuis) te schaterlachen om de gekke capriolen die ze uithalen :-)
  Echt.. geweldig !

  Liefs,
  Ellen

 8. Bibi

  Elke keer als ik deze update zie smelt ik helemaal… wat zijn ze ontzettend mooi, lief en schattig… En wat gaat de tijd snel!!! En wat fijn dat nog steeds alles goed met ze gaat ^_^

 9. Yasmin

  Wat een schatjes! Ik heb zelf een rode van inmiddels alweer 3 jaar. Ik smelt helemaal weg bij deze kleintjes

Geef een reactie