Current love: Gü

Ik heb even getwijfeld, moet ik een blogpost schrijven over een toetje? Maar dit is zo ontzettend goddelijk lekker dat het moest. Ik heb het over de mini cheesecakes van GÜ. Een paar maanden geleden kreeg ik het cadeau, aanvankelijk vond ik het een beetje een raar cadeau maar toen ik het eenmaal geproefd had begreep ik het. Dit is gewoon een beetje hemel in een potje!

Translation: I discovered the most delicious dessert ever!


Je hebt ze in allerlei smaken, al heb ik er pas twee gespot: de chocolade cheesecake en lemon cheesecake. Je vindt ze in de appie naast alle andere toetjes en voor een verpakking (met twee glazen potjes cheesecake) betaal je €2,99. Niet goedkoop dus, en het is ook een caloriebommetje (maar eerlijk gezegd doe ik niet aan calorieën tellen).

Het toetje bestaat uit 3 lagen: de onderkant bevat een soort koekkruimels, dan een cheesecake laag en dan een laag chocola. Tja. Veel meer kan ik er niet over kwijt, en ik heb echt getwijfeld of het niet een beetje gek was om hier over te bloggen (beetje wel) maar echt: je moet het proeven!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Masha

  Hihi super lekker! Volgens mij heb ik ook een keer zoiets gemaakt, maar dan in een taartgrootte :)

 2. Andrea

  jaaa! die met chocola is zoooooo lekker!!! :) (die met citroen heb ik nog niet geprobeerd. wel die goedkopere van de ah.)

 3. Karlijn

  Juist leuk dat je hierover blogt. Lijkt me super lekker, misschien is het binnenkort wel een keer in de bonus:) Het ziet er echt goddelijk uit en aangezien ik morgen toch boodschappen wilde doen :)

 4. Mars

  Ik heb een banaanversie gehad, maar of dat ook cheesecake was?….

 5. Marlyssa

  Het moet dan wel heel erg lekker zijn! Ik heb ze nog nooit gezien. Kan je het gewoon kopen in de supermarkt?

 6. Sylvia

  Oeeww!! Ik houd van toetjes en al helemaal van cheesecake! Ik rijd na m’n bestuursvergadering morgen mooi even langs de Appie! Ennuh, zulke blogs mag je best vaker posten ;)

 7. ziensjen

  Jaaaaa dit heb ik vorige week voor het eerst gehad, en het is ZÓ lekker, echt de hemel in je mond!

 8. Janne

  Hier had ik nog nooit van gehoord! Maar dit wil ik wel een keer proberen :)

 9. Jesus christ, nooit gezien maar het lijkt me echt hemels! Vrijdag snel met mama mee boodschappen doen en een paar potjes inslaan. Screw the callories ;-)
  xoxo

 10. Suzanne

  ziet er echt heerlijk uit! maar wel apart in zo’n potje. haha

 11. Nanda

  GU is in Australie (tenminste daar ken ik het van) heel groot. Ze hebben emmertjes met stukjes chocolade in verschillende smaken, heel bekend en erg lekker!
  Toen ik deze toetjes zag was ik heel blij haha, die met citroen is ook heerlijk :) Nu de emmertjes met chocolade nog..

 12. Kaila

  Juist heel erg bedankt voor je post over dit hapje hemel! Ik hou heel veel van snoepen (foeifoei) en dit lieve, kleine toetje staat nu boven aan mijn lijstje.

Geef een reactie