Current love: luxury air plane

All images by Emirates

Vliegen vind ik eigenlijk altijd super leuk. Al zit ik een een krappe stoel van een budgetmaatschappij vliegtuig, zolang ik bij het raampje zit ben ik gelukkig. Dat uitzicht vind ik zo mooi! Toch moet ik zeggen dat ik blij ben dat er bij langere vluchten tegenwoordig iets meer luxe is met beter eten en een schermpje in je stoel, zodat je je niet hoeft te vervelen.
Toch kan het nog allemaal veel luxueuzer, wat dacht je van een lekker bed en een warme douche? Een cocktailbar waar je lekker kan loungen en onbeperkt internet? Daar betaal je dan wel een lieve duit voor, maar als je eerste klas met Emirates vliegt kan het allemaal.

Translation: Have you heard of the new plane from Emirates, the Airbus A380? It’s so luxurious it has its own spa and bar inside the plane. Yes, that’s right. You can take a shower while flying at 30.000 ft in the air. Read on for more pictures of this plane.


Bizar toch?? De Airbus A380 is ‘s werelds grootste vliegtuig en er is plek voor maar liefst 500 passagiers. Mocht je geld over hebben en graag eens zo luxueus willen vliegen boek dan een ticket naar Dubai. Vanaf eind 2012 zijn er lijnvluchten van Amsterdam naar Dubai waar deze mooie Airbus wordt ingezet. Beloof je dan wel even een foto te sturen? ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Ik heb er een keer mee gevlogen, bizar he?! Ik zat gewoon in economy class maar dat was al gelijk aan BC in bijvoorbeeld een KLM vliegtuig.

  Ik wist serieus niet wat ik meemaakte toen ik zag dat we in dat vliegtuig zouden gaan. Zooooo luxe!

 2. Lifebyrosie

  Omg dit is toch bijna niet normaal haha. Ik ben heel benieuwd hoeveel zoiets wel niet zal kosten!

 3. Tessa

  Wat een luxe! Dit moet super zijn als je zo kunt vliegen, maar de kans dat je arm zult landen is denk ik wel groot.

 4. Nanda

  Wauw! Zo had ik wel naar Australie willen vliegen, wat een luxe!

 5. RAE

  Dit is denk ik toch wel een beetje teveel van het goede.

 6. liefsswaen

  Wat ziet dat er gaaf uit, dan merkt je bijna niet meer dat je vliegt, lijk me!
  Liefs, Swaen

 7. Nuria

  Een vriend van mij is hiermee naar Azië gevlogen. Ze waren ge-upgrade naar deze luxe plaatsen. Zo ontzettend gaaf!

 8. Nicole

  Mijn oom heeft hier pas mee gevlogen, hij wist echt niet wat hij zag. Het ziet er inderdaad totaal niet vervelend uit, haha :)

 9. Britt

  Toen ik naar India vloog, had ik ook Emirates als maatschappij. En oh oh oh, wat was ik daar blij mee!
  Serieus, ik ben niet echt een liefhebber van vliegen en een vlucht van 10 uur is dan ook niet mijn favoriete tijdsbesteding. Maar zelfs als je economy vliegt krijg je nog super veel waar voor je geld, plus ik kreeg vrij lekkere (veganistische!) maaltijden. M’n ticket was dan wel iets duurder, maar het was het geld méér dan waard. :)

 10. Mirthe

  Jeetje, dit lijkt me inderdaad wel wat chiller dan gesloopt aankomen na een slapeloze nacht in zo’n smal stoeltje naast een snurkende dikke man, haha.

 11. Jesdiny

  Ik zou niet slapen tijdens de vlucht om alles mee te maken en uit te testen hahaha

 12. Suzanne

  ongelooflijk! volgens mij heb je niet genoeg tijd om alles uit te testen als je vliegt haha.

 13. Renate

  Jaa, die reclame heb ik wel eens gezien. Zo kan ik ook best een paar uurtjes doorbrengen, haha.

 14. Ik ben laatst met Emirates naar Maleisië gevlogen, en inderdaad, zelfs de gewone plaatsen zijn relaxt om te zitten. We kregen zelfs een kaasplankje uit de bc omdat die over waren :) En we mochten een kijkje nemen in de first class omdat we zo nieuwsgierig waren (uiteraard wel toen iedereen het vliegtuig had verlaten). Die douche is echt belachelijk, maar iedereen moet wel loten wanneer hij/zij er in mag. Toch blijft het leuk en blijf ik hopen dat ik ook ooit eens daar mag zitten :)

 15. Elles

  Een vriend van mij heeft vorig jaar zo gevlogen en je krijgt er zelfs een pyjama / huispak bij. Slaapt heerlijk moet ik zeggen.

 16. PSbyDila

  Wauw, ik hoop dat ik op een dag zoveel geld heb dat ik dit een keer kan proberen. Als je mijn Ryanair vliegreisjes hiermee vergelijkt…

Geef een reactie