Kitten update 9 & 10

De afgelopen twee weken ben ik niet thuis geweest en heb ik dus ook niet veel foto’s kunnen maken voor een kittenupdate. Vandaag dus update week 9 en week 10 in een!
Inmiddels zijn ze flink gegroeid en gewoon echte katjes, maar dan op miniformaat. Niet meer van die halve hamsters ;-). Sebas, de grootste, weegt zo’n 2 kilo! Nila is met haar 1200 gram het kleinst. Inmiddels zijn Floris, Nila en Sebas verkocht. Dinsdag zijn ze precies 11 weken oud, dat betekent dat over ze over 2 weken naar hun nieuwe huis mogen..
Dat zal even moeilijk zijn, maar gelukkig hebben we Bram en Sarah (mijn persoonlijke favorieten) nog eventjes. Lees verder voor een heleboel foto’s!

Translation: Week 10 already! Tuesday they’ll be 11 weeks old and that means that we only have 2 weeks left before they’ll go to their new owners. Read on for lots of pictures.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Nanda

  Wat een leukerds zijn het toch! Ze blijven schattig :)

 2. Zoë

  Ik wil Bram en Sarah wel hoor! Maar ik vind dat katjes iets meer ruimte nodig hebben dan ik ze kan bieden op mijn kamer :( Maar ooit word ik een echte cat lady

 3. Sylvia

  Haha, elke keer als ik deze foto updates zie, moet ik me bedwingen om geen speelkameraadje voor kat Chuck aan te schaffen ;)

 4. B-forBeautys

  Awwhh wat zien ze er toch geweldig lief uit! Ik wil echt heel graag een katje…

  Liefs

 5. Wij kunnen niet wachten tot we bram en sara kunnen halen. De kids kunnen over niets anders meer praten.
  Ben nog wel even benieuwd, wat voor voer ze eten, zodat wij dat ook in huis kunnen halen.
  Ook zijn we erg benieuwd hoe ze er nu uit zien en hoeveel ze inmiddels wegen.

  Groetjes uit Harlingen
  Fam. Riezebos

Geef een reactie