Life lately

De afgelopen weken waren druk, maar wel erg leuk! Goed om af en toe even stil te staan en terug te blikken, want de tijd gaat zo snel! Aan de andere kant mogen we van mij best even doorspoelen naar April, ik ben deze winterse kou inmiddels wel beu. Gelukkig gaat de temperatuur de volgende week alweer richting de 10 graden ;-).
Lees verder voor een overzichtje van de afgelopen weken, in foto’s maar ook met recepten, tips en een mini shoplog.

Translation: A little overview of my life lately, in pictures.


Helemaal in het begin van ‘t jaar kocht ik deze blender voor €9,95 bij de Action (hij is nog steeds te koop!). Sindsdien maak ik af en toe een smoothie, en het is zoo lekker! Hij werkt echt prima, wat ik stiekem niet verwacht had.

Ik kocht dit leuke canvas tasje bij Flying Tiger voor slechts €2! Ik heb nooit genoeg van die dingen, zo handig!

Sinds begin dit jaar heb ik ook eindelijk een tv op mijn kamertje (een oude geleend van mijn vader) en ik ben er zo blij mee! Hoewel ik niet zo’n mega tvkijker ben, kan ik nu tenminste WIDM volgen! En af en toe het journaal of BNN op de achtergrond vind ik ook wel gezellig.

Ook nieuw: een tafel! Het is een oude campingtafel, maar wel een mooie en een stevige. Het voordeel hiervan is dat ik ‘m kan opklappen en in een hoekje achter het gordijn kan verstoppen ;-). Als ik alleen eet zit ik meestal op bed, maar mochten er meer mensen komen dan kunnen we nu toch aan tafel!
Ook serveerde ik veel yoghurtjes en oefende ik op mooie cappuccino’s op mijn werk. Binnenkort meer hierover op mijn blog!
Ik blijf weer steeds vaker het weekend in Utrecht. Ik vind het hier zo leuk! En fijn dat ik ook eens kan uitslapen en leuke dingen doen. Zodra ‘s ochtends de zon door het gordijn heen schijnt word ik zo vrolijk en wil ik gelijk op pad!
Die dag besloot ik naar de Ikea te gaan. M’n kamer kon wel weer een kleine update gebruiken..
Ik kocht drie schattige nepplantjes! Nadat mijn kruiden keer op keer verwelkten kocht ik vetplantjes, maar ook die overleefden het niet. Deze gelukkig wel, en je ziet nauwelijks dat ze nep zijn. Staat toch altijd wel vrolijk, wat groen in je kamer.
Het was nog even lastig om dit mandje te vinden (want hoe noem je zo’n hangend draadmandje voor in een kast?) maar het leek mij een goede oplossing om mijn keukenplank wat te ordenen. Die met de vrolijke ruitjes is van mij, goed geordend he? ;-)
En deze twee kussens met blaadjesprint, past goed bij mijn dekbed ;-). Aangezien ik mijn bed af en toe ook als bank gebruik is het wel fijn om wat meer kussens te hebben.
Tussen de drukke werkdagen door pakte ik ook snel de trein richting Rotterdam, naar Jolien! Na jaren contact gingen we eindelijk eens meeten. Het was super gezellig en we hebben al gelijk veel blogplannetjes gemaakt voor de toekomst. Oh, en het eten. Zo lekker!
Bij mijn nieuwe baantje begon ik nog net op tijd om mee te delen in het kerstpakket: vrij kaartjes voor de film met gratis medium popcorn en frisdrank. Nou, medium popcorn.. jeetje! Wat een bakken haha, daar had een heel gezin nog te veel aan gehad. Ik heb het dan ook niet op gekregen..
Een van mijn favoriete receptjes (en zo simpel!): ravioli met pesto, kip, cherry tomaatjes en wat rucola. 
Ik deed nog snel wat sale aankoopjes: een mooie zwarte jeans bij Zara voor maar €13, een bodyconrokje voor €6 en twee streepjes shirts, van Zara en H&M.
Afgelopen weekend ging ik naar thuisthuis, maar eenmaal op mijn kamer aangekomen was het daar ZO koud! Natuurlijk 2 weken lang geen verwarming aangeweest.. gelukkig kwam Jona meteen op bed kroelen en tegen me aan liggen. Doet ie normaal nooit en vind ik ook niet altijd even fijn maar nu was het zooo lekker warm. Lief beestje :-)
Mooi he! In de buurt staan kleine kalfjes, achter de rechter koe staat nog een kalfje half zo klein als het meest rechtse kalfje.. zo schattig!
Onze hondjes waagden zich op het ijs..
Afgelopen zondag liepen mijn moeder en ik elkaar net mis in de starbucks.. en dat terwijl we daar beiden eigenlijk nooit heen gaan! Mijn trein had 20 minuten vertraging dus ik besloot op te warmen met een hot choco en mijn moeder kwam terug van een dagje Amsterdam en moest nog even wachten op de bus. Helaas zat ik net in de trein toen zei in de starbucks was, maar het meisje achter de kassa herkende ons en stelde mijn moeder op de hoogte!
En nog een keer pasta met rucola! Zo lekker, hier mag je me ‘s nachts voor wakker maken.
Afgelopen week spotte ik deze brievenbakjes bij de Hema. Wellicht leuk voor de brievenschrijfsters onder ons? Ik heb er zelf ook een, maar dan van hout. Erg handig! Deze zijn van karton en kun je dus makkelijk nog opleuken.
En dat was het overzichtje weer. Leuk om te zien? Vaker terug zien op de blog? Laat het maar horen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Josephine

  De canvas tas is geniaal! Haha, dat zijn inderdaad huge popcornporties.

 2. Marlou

  ha ik blijf het grappig vinden hoe ze bij TGR (oké, flying tiger …) opeens alle dingen hebben die ze in Scandinavië 1 à 2 jaar terug hadden ;) mijn snorrentas is ondertussen zo gebruikt dat ik misschien maar een schone moet gaan scoren, hihi. en dan gelijk ook zo’n yoghurtje hoor! ziet er zo goed uit! (is de Yoghurt Barn ook in ‘t weekend open? :))

  leuk zo’n overzichtje,
  ik ben jaloers op je leuke werk hihi. ik wil ook latteart leren! en zo’n heerlijke yoghurtjes eten heel de dag. mmm.

 3. Nuria

  Super leuke foto’s! Die eerste foto is echt mooi! Lekker fris en kleurrijk!

 4. J.

  Leuk om te zien! Ik vind je kamer zo leuk! Dat draadmandje heet overigens gewoon super simpel een kastmandje ;)

 5. Suzanne

  Wat een leuke foto’s! Ik wil ook zo’n tas!! Hij is echt geniaal!

 6. carlijne

  wah superleuk en mooi allemaal! die yoghurt ziet er echt heerlijk uit. ik snap het niet, werk je nou nog bij sid&liv in nijmegen of werk je nu in utrecht?

 7. Melanie

  Fijne foto’s! Al dat eten ziet er heerlijk uit! En die kat…Lief!

 8. Nanda

  Oh man, die snorren tas is geweldig! Eens kijken of ik die ook ergens kan scoren :)
  Ik vind foto overzichtjes altijd leuk!

 9. Ice Pandora

  Nice recap c:
  Je kamertje ziet er super knus
  en huiselijk uit! En schoon wat
  niet geheel onbelangrijk is :P
  Een blender for less than 10
  bucks? Niceee….

  xx

 10. Nicole

  Leuke update! Ik ben echt verliefd op je kamer, je hebt het zo leuk ingericht, ook helemaal mijn stijl. Krijg echt spontaan zin om ook mijn kamer te gaan veranderen haha!

 11. Wat leuk zo dit overzicht met foto’s, ik heb ervan genoten! Wat heb je trouwens een gezellige kamer, helemaal leuk :) En zie ik het nou goed…gaat die kiwi met schil in de blender, ja waarom eigenlijk niet?

 12. Bibi

  Leuk zo’n overzichtje… enne, goede tip van het brievenbakje bij de Hema, wist niet dat ze die hadden…

 13. liefsswaen

  Wat super leuk om dit zo te zien, vind het erg leuk. Wat ziet je kamer er ook mooi uit!
  Liefs, Swaen

 14. Wat een leuk overzicht! Vind je kamer erg leuk, mooi tv-meubel ook. Die kussens met blaadjes heb ik ook (dat heb je met Ikea he;)).
  En latte art: leuk altijd! Ik heb ook een tijd lang in een luchroom gewerkt waar ik ook koffie serveerde, maar mooie vormpjes maken is me nooit gelukt. Ooit wil ik wel een barista workshop volgen, lijkt me zo leuk!

 15. Mycupoflatte

  Wat een heerlijke fotolog!! :D Dat yoghurtje ziet er echt heerlijk uit & die cappuchino’s zijn heel profi opgemaakt! Ben benieuwd hoe je dat doet :)

 16. Leuk zo’n overzicht!

  Ik vind je kamer super leuk. En een tripje naar Ikea is natuurlijk altijd fijn. Was er ook afgelopen weekend :D

  Groetjes
  Deborah

 17. Elke

  Super duper leuke post! Ik hou er van om eens een kijkje te nemen in iemand anders’ leven! Tof :D

 18. Jacolien

  Wat een drukke drukke tijd.
  Je hebt gelukkig ook een hoop leuke dingen gedaan!
  En volgens mij heb je een heerlijk plekje gemaakt voor jezelf in Utrecht. Ziet er erg leuk uit op de foto’s!
  Ben erg benieuwd naar de blogplannetjes met Jolien!

 19. Christa

  Wat een leuke nieuwe kussentjes! En wat is jouw kamer sowieso een fijn plekje zeg, snap dat je graag een weekendje in Utrecht blijft! :)

 20. TasteBook

  Hey! Je blog ziet er leuk uit! Bedankt voor je reactie op ons bericht!

Geef een reactie