Lovely blogs: an overview

Op eerste kerstdag vroeg ik jullie je blog te posten in de comments, zodat ik mijn bloglovin lijstje eens wat kon aanpassen met een stel nieuwe blogs. En ik heb een heleboel leuke nieuwe blogs ontdekt! Mocht je alle blogs nog eens willen kijken, klik dan hier.
Ik heb alvast een overzichtje gemaakt met nieuwe favoriete blogs die ik gelijk op bloglovin heb toegevoegd. Mocht je nog op zoek zijn naar leuke blogs, lees dan verder!

Translation: An overview of some recently discovered blogs, which I loved immediately. 


Op Food Love and Happiness blogt 26 jarige Danielle met name over eten, maar ook allerlei dingen die daar bij komt kijken zoals aankleding van de tafel, het decoreren van baksels en mooie presentatie van het eten. Ook maakt ze af en toe uitstapjes richting reizen en lifestyle en zie je vaak genoeg persoonlijke posts terugkomen. Als mijn blog in de smaak valt dan zul je die van Danielle vast ook leuk vinden!
Als je de blog van de in Antwerpen wonende Cleolidewij bekijkt, word je gelijk jaloers op haar kleding oppimp skills. Althans ik wel. Van de meest rare soepjurken weet zij de leukste zomerjurkjes te maken en een oude trui tovert ze om in een leuk rokje (en ze maakt zelfs ondergoed dat er echt leuk uit ziet!). Ja, ik wou dat ik dat kon. Gelukkig is Cleolidewij de beroerdste niet en maakt ze ook dingen in opdracht. Op haar blog vind je voornamelijk foto’s van haar projecten maar zo af en toe ook gerelateerde dingen als kringloopvondsten of tutorials.
Karin is de eigenaresse van deze leuke woonblog, waar je niet alleen mooie interieurs vind maar vooral ook veel tips en DIYs om je eigen interieur leuk te maken. Als je iets anders met je huis/kamer wilt maar inspiratie mist dan is deze blog zeker een aanrader, alsof je een blikje creatieve inspiratie opent! Daarnaast gunt ze je soms ook een kijkje in haar eigen leven: een post met haar interieuraankoopjes of een verslag van Flavourites Live. Heerlijke blog om doorheen te bladeren, of je nou aan een nieuw interieur toe bent of niet.
Ik vind het heerlijk om blogs te kijken, maar bij lange lappen tekst haak ik vaak af. Ik volg maar een paar persoonlijke blogs, van personen die ik inmiddels goed ken. Verder houd ik vooral van blogs met veel mooie plaatjes. En mooie plaatjes vind je zeker op de blog van Janie. Op haar blog vind je mooie heldere foto’s, met precies genoeg tekst om er een geheel van te maken. Heerlijk om doorheen te bladeren met een kop thee bij de hand.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Anne

  Leuk! Altijd fijn om nieuwe blogs te ontdekken. Ik ben meteen Lemonstale en Cleolidewij gaan volgen. De rest volg ik al ;).

 2. Evey

  Leuk! Ik ken Food Love and Happiness idd al, de rest ga ik eens checken :)

 3. Nicole

  Leuk om weer wat van je favoriete blogs te zien! Foodloveandhappiness kende ik al, die vind ik ook heel leuk. De andere kende ik nog niet, dus daar ga ik eens een kijkje nemen :)

 4. Janine

  Leuke blogs, ze staan open in een nieuw tablad! Ik vind jouw blog ook heel erg leuk! :)

 5. Danique

  Leuk! Ik moet ook weer eens nodig mijn Bloglovin’ bij gaan werken.

 6. Nanda

  Nieuwe blogs leren kennen is altijd goed voor inspiratie! Ga morgen deze blogs eens bekijken :)

 7. Jeejtje waar vind jij al die
  blogs :P echt super leuk!
  Happy New Year btw, haha!

  xx

 8. Lemonstale

  Fijne inspiratie! Ik heb er ook meteen een aantal toegevoegd aan mijn bloglovin lijstje…

  … en super leuk dat je me bent gaan volgen ^_^

 9. Marieke

  Ik ben echt A L T I J D met mijn kamer bezig haha, of met de naaimachine in de weer van me moeder.
  Binnekort ga ik mijn kamer ook weer verven enzo, dus dit zijn de blogs waar ik echt nieuwsgierig naar ben!

  Liefs Marieke,
  2NDtheytalk.blogspot.com

 10. Hee wat leuk dat ik er tussen sta! Leuk om te horen wat je aanspreekt aan m’n blog, lief dat je me op deze manier noemt! =)

 11. Lonneke

  hele leuke blogs meid!
  Ik vind jouw blog echt één bom van inspiratie! xx

 12. Oh Marlous, bedankt om mij hier te noemen, een behóórlijk compliment! Een zalig begin van het nieuwe jaar :) ik was al zo verbaasd dat ik plots een groot aantal nieuwe volgers had.

 13. Mylène

  Ik ken ze nog niet allemaal, dus tof dat je ze met ons wilt delen. Nu heb ik ook weer wat nieuwe blogs om te volgen. ;)

 14. Lenneke

  Hé wat fijn! Ben altijd in voor het ontdekken van nieuwe blogs… :-)

 15. Echt heerlijk, met een kopje heerlijke thee naast me en in mijn fluffy badjas, nieuwe blogs ontdekken. De meesten waren al bij mij bekend, maar de onderste nog niet. Dankjewel voor de tip en veel plezier in Groningen vandaag :)

  liefs
  theseasarestormy.blogspot.com

Geef een reactie