Photo by X.DDD

Na lang twijfelen over een nieuwe camera besloot ik vorige week gewoon eens op marktplaats te zoeken, om te kijken of er nog een leuke aanbieding was. En die vond ik! Wederom een Nikon (ik fotografeer analoog met Canon maar vind Nikon toch wel erg fijn), een en nieuwer model dan mijn huidige camera mét de 50mm lens die ik zo graag wilde. Daarnaast zaten er heel veel andere extra’s bij, voor een mooi prijsje. En: de verkoper woonde dichtbij in mijn studentenstad, dus donderdag besloot ik een kijkje te nemen.
Alles zat nog in de originele verpakking inclusief plastic eromheen. Sommige onderdelen waren zelfs nooit gebruikt! Inmiddels is de camera van mij (hoera!) en zul je vanaf nu foto’s zien gemaakt door mijn nieuwe camera. Mijn andere camera was op zich prima, maar ik wilde zo graag die lens.. Deze gaat nu op marktplaats, wellicht kan ik er nog iemand blij mee maken voor een zacht prijsje. Overigens komt er binnenkort sowieso een yardsale maar dat zal ik tijdig melden.
Lees verder om wat testshots te zien!
Translation: Yay, I’m so happy, I bought a new camera! It’s second hand so I got it for a nice price and it came with lots of extras. Read on to see my first testshots I took with it.

 Slapende Saar
 Hoog water! Het water staat zo hoog in de Ooijpolder, het was zelfs op het NOS Journaal vorige week.
Een random object, deze mooie vintage weegschaal.

Gerelateerd

23 reacties op “New Camera!

  1. Mooie foto’s! En je camera ook! Ik wil ook al heel lang die lens, maar het komt er telkens niet van. Wordt toch tijd om hier eens geld voor opzij te leggen, want je kunt er echt prachtige foto’s mee maken! Dus ik begrijp je investering heel goed! :p

  2. Gaaf hoor een nieuwe camera…
    En hoorde zelf al zoveel mooie berichten over de 50mm lens en wilde hem dus zelf ook heel graag. Nu heeft van de week mijn vriend hem gekocht voor ons samen. Echt een geweldige lens.

  3. Ik zit ook te denken om een nieuwe aan te schaffen, maar ik vind het zo moeilijk kiezen! Er is zoveel keuze (en zoveel prijzen!)
    Mazzel dat je de jouwe met een mooi prijsje via marktplaatst kocht! Misschien is dat een idee voor mij om eens te kijken, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *