New in: Mark’s Tokyo Edge stationery

Nieuw jaar, tijd voor nieuwe boekjes! Ik ben geloof ik niet de enige met stapels boekjes om vol te schrijven. Ik heb een boekje voor mooie quotes, eentje met lijstjes, een random aantekeningen boekje en verder nog wat losse boekjes voor van alles en nog wat.
Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinsten zien, verkrijgbaar bij www.opschrijfboekjes.nl. Lees verder voor een duidelijke beschrijving en foto’s van deze mooie boekjes!

Translation: I received some new notebooks! Read on for a little review with pictures.


Beide boekjes zijn van het Japanse merk Mark’s Tokyo Edge maar zijn toch heel verschillend. Als eerste laat ik het boekje van de Storage.it lijn zien:

Het bijzondere aan deze lijn is de hoes die om de boekjes heen zit: deze is tegelijkertijd een soort etui. In de voorkant kun je allerlei handige dingen stoppen (zoals bijvoorbeeld een pen en je usb stick) en vervolgens veilig opbergen door de ziplock dicht te maken. Zo heb je altijd je pen bij de hand!
Ook aan de binnenkant is de hoes handig: overal vind je mapjes en vakjes waar je extra papieren in kwijt kan. Mocht je schrift op gegeven moment vol zijn, kun je de hoes eraf halen en deze om een ander schrift plaatsen. Super handig dus! Dit is een A5 formaat, maar er zijn ook andere formaten. Je vindt hem hier in de shop!

Het ‘Carnet tous les jours’ (Frans voor ‘notitieboekje voor elke dag) is er inderdaad eentje om dagelijks bij je te hebben. Met maar liefst 300 pagina’s kun je er bijna elke dag wel iets in schrijven! De voorkant is van stevig karton en de letters zijn er mooi ingedrukt.
Het papier is van mooie kwaliteit, vergelijkbaar met het gladde papier van Moleskine. De blaadjes zijn dun, maar toch stevig. Het notitieboekje is er ook nog in het grijs en in mint, je vindt hem hier in de shop.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Maaike

  Ik word altijd helemaal hebberig van mooie boekjes. Ze zijn zo leuk!

 2. Suzanne

  hebben hebben hebben, ik vind het alleen altijd zo zonde om te gebruiken haha!

 3. wat een leuke boekjes! vooral de eerste vind ik leuk, misschien ga ik hem ook wel bestellen. Notitie boekjes zijn toch overal handig voor.

  xx

 4. Masha

  Die eerste vind ik echt super handig! Dat boekje met keep calm and carry on erop vind ik ook erg leuk :)

 5. Hawwa

  I own a notebook like that (storage.it) since a long time ago. It has been with me during my trips to different countries (Morocco, Estonia, Sweden…). I’ve never found anything more useful, I thing it’s just perfect!
  Mine is in orange.

 6. Als ik ergens verslaafd aan ben, is het wel aan notitieboekjes. Daar heb ik er nooit genoeg van. Ik vind het ook heel leuk om zelf een kaal notitieboekje op te pimpen.

  Liefs,
  theseasarestormy.blogspot.com

Geef een reactie