Photo via Lucinda Guy

Een van de meest gelezen stukjes op mijn blog gaat over de One line a Day boekjes. Een 5 jarig dagboek waar je elke dag in een paar regels je dag beschrijft. Maar nu heeft uitgeverij Chronicle Books een nieuw dagboek uitgebracht: One sketch a Day. In plaats van een korte beschrijving van je dag, is er nu ruimte voor een tekening en dat voor een jaar lang. Het boekje is te koop bij bol.com voor โ‚ฌ16,99.

Als je niet zo van de woorden bent is dit misschien een goed alternatief. Of wil je je creativiteit aanwakkeren? Elke dag een tekeningetje maken is al een begin!

Lees verder voor wat inspiratie beelden van anderen die al zo’n boekje hadden.
Translation: Remember the One line a Day diary? Well, now there is a sketch version of it. Read on to see some pictures.


Photo by MonoGwynne


Photos by Itssimplymax

Gerelateerd

34 reacties op “One sketch a day

  1. Jammer dat ik écht niet kan tekenen, want het ziet er wel heel leuk uit, zeker om jaren later nog eens te bekijken. Maar geef mij maar dat ‘one line a day’ boekje, schrijven is meer iets voor mij. :)

  2. Heel erg leuk, maar ik vind mijzelf niet goed genoeg tekenen en ik denk dat dat niet motiverend werk. Sinds het nieuwe jaar ben ik een dagboek bij gaan houden waar ik ook juist creatieve pagina’s in maak. Die combinatie ivan schrijven en creativiteit in een notebook vind ik juist leuk!

  3. Ik vind dit een super leuk initiatief! Maar zoals Linda zegt, kan je zoiets ook gewoon doen in een boekje van een euro. Ik schrijf mijn one line a day in een blanco boekje dat ik met wat kleingeld kocht :) Je betaalt eigenlijk voor de hype. Zo jammer.

  4. aan de ene kant… is dit natuurlijk heel erg overbodig omdat ik al meer dan 10 schetsboekjes heb. Aan de andere kant.. is het ook gewoon heel schattig :) thihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *