Weekly kitten roundup #8

Deze zondag was er even geen kittenupdate, maar dat maken we nu ruimschoots goed! Eergisteren waren ze precies 8 weken oud. Inmiddels wegen ze allemaal ruim 1100 gram (met Sebas als dikkie al ruim 1400 gram) en hebben we een deel van de woonkamer afgezet zodat ze nu lekker rond kunnen rennen. De hekjes die we hadden klommen ze gewoon overheen, dus nu zit er een heuse scheidingswand in de kamer.
Met de jaarwisseling keken ze af en toe wel op van de knallen, maar verder bleef het rustig. En.. de eerste potentiële kopers zijn langs geweest en hebben gisteren laten weten dat ze graag twee katjes willen overnemen! Lees verder voor meer nieuws en foto’s.

Translation: Week 8. They’re getting bigger and bigger, they all weigh more than 1100 grams now. And, we have found a new owner for 2 of our kitties!En.. het zijn Nila en Floris! Vorige week zondag kwam een collega van mijn vader met haar man kijken en ze waren al gelijk weg van Nila. Maar het liefst geven we ze samen weg (tenzij er al andere katten thuis zijn), dus dit is goed nieuws! Gelukkig mogen ze pas weg als ze 13 weken oud zijn, dus we kunnen nog even van ze genieten. De onderste foto stuurden we naar de nieuwe eigenaren.

En altijd kruipen ze bij elkaar.. 

Mooie Saar
Helloooo
Hummeltjes (die er bijna niet meer in passen). Zie ook het verschil tussen Sebas en Bram, zo’n 300 gram.
Brammie

Pip vond het ook wel gezellig. Na een tijdje strekte hij zich uit, gaapte wat en viel toen in slaap naast de kittens. Toen die hem begonnen af te likken werd hij weer wakker, en knabbelde hij wat aan de nageltjes van Nila. Allemaal koek en ei dus!

Nog 2 kerstfoto’s ;-)

Bram klom zo vanaf de grond, via mijn been op mijn schoot. En vond vervolgens mij laptop heel erg interessant..

Een weer met z’n allen (bijna dan) in het mandje.. lief he?

En dit is waar ze nu rondlopen. Waar eerst de eettafel stond (die is nu verplaatst) hebben we een ruimte afgezet (inmiddels wat hoger en niet met zulke hekjes, want daar klimmen ze overheen) waar ze lekker kunnen rennen en elkaar najagen.

Dit was ‘m weer voor deze week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Bianca

  Omg die eerste twee en in die kerstsok!
  Geniaal! So cute!

 2. Femke

  Wat een prachtige foto’s weer elke week! En wat zijn ze fotogeniek! Onze kat wordt altijd chagrijnig als hij mij met m’n grote camera voor haar ziet staan en werpt de camera dan een heerlijke arrogante blik toe! Haha!

 3. Jennifer

  Wat een poepsies! Houden jullie er zelf ook nog een of moeten ze allemaal een nieuw huisje?
  Waarom hebben jullie eigenlijk een deel afgeschermd, mogen ze niet overal komen?

 4. Kiki

  Ah echt super schattig! Vooral die foto’s in de kerstsokken :) liefs

 5. Nicole

  Jeetje, wat zijn ze al groot geworden! En super leuke foto’s weer. Het lijkt me best moeilijk om ze naar nieuwe baasjes te laten gaan, het lijkt me dat je best een band met ze hebt opgebouwd de afgelopen weken!

 6. Nanda

  Oh wat liefff! Dat je ze allemaal uit elkaar kunt houden haha :) Ze zijn echt allemaal schattig!

 7. Dat Pip er gewoon tussen gaat liggen! Daar moest ik wel om lachen :) Zouden mijn cavia’s nooit durven! Wat een schatjes zijn het toch…

 8. Bibi

  Wat ontzettend lief weer en wat fijn dat er al 2 poesjes een nieuw thuis gaan krijgen (ben stiekem wel een beetje jaloers) ^_^

 9. Och die laatste foto! En wat een onderneming toch, al die kittens in huis. Leuk om te zien, zo’n afgezette woonkamer en al die rennende beestjes:)

 10. Ze worden zo groot! Ik zou er echt de grootste moeite mee hebben om ze te verkopen… Ze zijn zo cute!

 11. Jennifer

  Echt zo schattig! Ik zou er de grootste moeite mee hebben om ze te verkopen.

 12. Des

  OMG IK WIL ZE ALLEMAAL HEBBUHH!!!

  oh trouwens, ik las volgens mij bij je instagram of fb, dat dit dus raskatten zijn (maincoon toch?), en dat ze dus ook wat kosten. Misschien is kittentekoop.nl een tip? Ik keek hier zelf regelmatig toen ik een brits korthaar wou hebben

 13. Masha

  Als ik wist waar je papa woonde dan was ik ernaartoe gereden om die dropjes te ontvoeren! Wat een cuties zeg jeetje mina!

Geef een reactie