Who are you?

Afgelopen week ging ik gezellig eten bij de leukste blogger ooit (Jolien) en ze vertelde me over een van haar leukste posts van afgelopen jaar, waarin ze vroeg naar haar lezers. Rond kerst vroeg ik al naar jullie blogs, en ik vind het nog steeds leuk als jullie wat over je blog vertellen, maar dit keer ben ik vooral benieuwd naar jou zelf! Wie ben je? Hoe oud ben je? Wat doe je in het dagelijks leven? Hoe ben je op mijn blog gekomen en waarom kom je hier graag?
Velen van jullie hebben zelf een blog en ‘ken’ ik dus een beetje, maar het lijkt me ook leuk als mensen zonder blog reageren. Ja, ook de mensen die normaal nooooit reageren! ;-)
Hierboven, dat ben ik. Ik zal komende tijd wat meer persoonlijke posts gaan plaatsen (daar was vraag naar) maar het lijkt me leuk om dan eerst een beetje ‘kennis te maken’. Dus laat je horen in de comments!

Translation: Hey, you there! I’d like to know more about you! Who are you? How old are you? How did you discovered my blog and what makes you come back to it every time? I’d like to get to know you, so please tell me something about yourself in the comments.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 33 reacties

 1. Ellen

  Leuk! Ik ben Ellen en kan echt genieten van mensen die hun ziel en zaligheid in bloggen leggen. Ik heb zelf vaak geprobeerd te beginnen met bloggen, maar heb het idee dat wat ik te melden heb gewoon niet interessant genoeg is. Daardoor mist de motivatie om het vol te houden.

  Ik ben 23 jaar en net afgestudeerd. Nu ik werk, heb ik minder tijd voor leuke dingen. Om dan ook nog tijd vrij te maken voor bloggen kan ik slecht opbrengen ;)

 2. Bianca

  Ik vind dit ook heel leuk.
  Persoonlijke blogs zijn leuk om te lezen maar mijn blog is dat (nog) niet echt..

  Ik ben Bianca, 21 jaar. Ik studeer toerisme en management en loop momenteel stage (nog 3 weken!) Bij thomas cook. Daarna ga ik de minor sport wellness en lifestyle doen. Mijn hobby’s zijn fotograferen, bloggen en turnen! =)

 3. Suzanne

  Wat leuk! Mijn naam is Suzanne, ik word over een week 24. Op het moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie Sportmanagement, maar eigenlijk wil ik hierna werk zoeken waarbij ik vooral veel mag schrijven. Ook zou ik graag naast mijn werk nog een studie communicatie of journalistiek willen volgen. Ik ben op je blog gekomen doordat ik brieven (en snailmail) ben gaan schrijven. Via a flood of memories kwam ik hier terecht. Ik volg je op bloglovin, dus zodra er een nieuwe post is lees ik hem. Inspirerend! Zo kan ik weer inspiratie op doen voor mijn eigen blog :)! Super leuk dat je ook naar je lezers vraagt. Ga zo door met bloggen ik vind het heerlijk om te lezen. Liefs Suzanne

 4. Femke

  Wat leuk! Ik doe dit zelf ook wel eens op mijn blog en ik vind het ook altijd super leuk om te lezen! Mijn naam is Femke, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.thinkinpink.nl. Ik woon in Groningen en studeer daar Communicatie- en Informatiewetenschappen, ik zit in het tweede jaar. Ik houd van fotograferen, koken, bloggen, yoga, roeien, leuke dingen doen met vrienden, vriendinnen en m’n vriendje en creatief bezig zijn.

  Je blog heb ik ontdekt via een andere blog, ik heb alleen geen flauw idee meer welke! Ik vind je blog erg leuk en houd van de vrolijke kleurtjes en positieve sfeer die hier hangt! Dus ik blijf nog wel even! :p

  Liefs,

  Femke

 5. Mirte

  Wat gezellig! Ik ben Mirte, 23 jaar, fysiotherapeute en in opleiding voor kinderfysiotherapeut, dus ik ga nog 1 dag in de week naar school. Daar ben ik echt heel blij om haha. ik ben gek op lekker eten, koken, hardlopen, snowboarden en fotografie. Hoe ik ooit op je blog gekomen ben, geen idee! Waarschijnlijk via via, zoals dat meestal gaat. Bij leuke blogs blijf je hangen en zo volg ik je al een hele tijd! Ik vind je blog gezellig, de sfeer spreekt me aan. Ik ben gek op persoonlijke blogs, dus nu ik mijzelf heb voorgesteld, kun jij niet achterblijven, haha! ;)

 6. Mari

  Hi Marlous! This is a really good idea! :) My name is Maria Amelia but people usually call me Mari. I recently started to apreciate my name more. I´m from Argentina and I´m 24 years old.

  I found this blog because I found you afloodofmemories blog first! I guess I was looking for something that inspired me to do positive things. Thanks to your blog I sent my 2 first pen pal letters last Friday! I´m sending my first package swap in a few days too. It´s really nice to find a healthy hobbie like this one, so I´d like to thank you! :)

  Have an amazing day!

  http://marilovescupcakes.blogspot.com.ar/

 7. Vera

  Wat een leuk idee! Ik ben je blog een dikke maand geleden tegen gekomen (al zou ik écht niet meer weten hoe) en ben fan. Vind de onderwerpen van posts heel erg leuk. Lekker afwisselend, creatief en informatief. Erg leuk!

  Zelf heb ik ook een blog, maar daar heb ik het afgelopen jaar niet al te veel mee gedaan. Één van mijn goede voornemens is om daar verandering in te laten komen, want ik vind bloggen veel te leuk!

  Antwoord op al je vragen: Mijn naam is Vera, ben 24 jaar oud en ben druk bezig met afstuderen. Hoop in februari mijn scriptie in te leveren, zodat ik kan beginnen aan het ‘echte’ leven ;-).

 8. Eline

  Tof idee! Je foto is trouwens erg mooi!
  Ik moet eerlijk zijn dat ik geen idee heb hoe ik hier alweer even geleden terecht ben gekomen, maar je blog is in elk geval prachtig! Daar komen we graag voor terug :)
  Mijn naam is trouwens Eline. Ik ben 17 jaar oud, ben gek op katten en prairiehondjes. Ik teken/ schrijf/ lees/ blog/ fotografeer/ film/ monteer graag en daarnaast heb ik een lichte obsessie met The Chronicles of Narnia. & Dat was het wel ongeveer. Als je meer wilt weten; voel je welkom op mijn blog!

 9. Hoi,

  Op internet ben ik mevrouw Wispeltuut, net opnieuw begonnen met bloggen. Ik wordt volgende week 25, ben getrouwd, moeder van een jongen (bijna 2) en in blijde verwachting van ons tweede kindje (juni). Ik heb veel plannen en probeer door middel van mijn weblog wat te ordenen en te beginnen met kleine projectjes; ik begin nooit aan het uitvoeren van mijn plannen of ik maak het niet af, en wil nu dus mijn leven verbeteren…
  Ik ben creatief, ondernemend, houd van koken, samen zijn met mensen waar ik van houd en nog veel meer… En ik heb je gelinkt. Tot ziens?

 10. Anonymous

  Hallo! Ik ben Ilke, zelf geen blogster maar wel fervent volger van honderd en één blogs. Jouw blog volg ik al een jaar of twee denk ik? Echt al een tijdje dus, ik geloof dat ik het leren kennen heb via girlscene, maar dat ben ik niet zeker. Vooral je posts over je shop en leuke stationery vind ik heel erg leuk. Normaal reageer ik nooit op blogposts, maar deze keer leek het mij een ideaal moment om het toch maar eens te doen. Ik heb zelf namelijk ook een webshop, http://www.handmadebyilke.com en vind het ook altijd fijn als ik wat meer te weten kom over mijn bezoekers, vandaar. Veel succes nog met je blog & shop!

 11. Stephanie

  Wat een leuk idee zo’n post!
  Ik ben Stephanie, 18 jaar en kom uit Wageningen. Ik heb je blog een paar dagen gelden pas via via ontdekt en was erg enthousiast dus ben je meteen gaan volgen.
  Ik lees al een aantal jaar blogs van verschillende mensen, het heeft me altijd enorm geïnspireerd, daarom ben ik zaterdag ook mijn eigen blog begonnen. Erg spannend vond ik het wel. Ik schrijf over van alles en nog wat en tot nu toe vind ik dit erg leuk om te doen.
  Nu stelt het nog niet zo veel voor en hebben nog niet veel mensen mij ‘ontdekt’ dus bij deze hoop ik mijn blog ook iets meer bekendheid te geven.
  Je kan mij vinden op: http://lifestylebysteph.blogspot.nl
  Hopelijk zie ik jullie daar!

  xx Stephanie

 12. Sanne

  Hoi! Wat een leuk idee zeg! Mijn naam is Sanne en ik ben 26 jaar, woon samen in het knusse Delft met Nick, Saar en onze katjes. Ik blog op Gras tussen je Tenen en deel hier voornamelijk DIY ideetjes en How To’s.

  De afgelopen jaren heb ik altijd in loondienst gewerkt als hulpverlener. Inmiddels ben ik druk bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

  Verder ben ik eigenlijk altijd bezig met creatieve dingen, hou ik van shoppen, lekker eten en op de bank Dribbel kijken met Saar.

  Ben ook erg benieuwd naar jou en kijk uit naar je blogposts!

 13. Ashleey

  Wat onwijs leuk! Ik ben Ashley en ben 18 jaar en in mijn vrije tijd blog ik en film ik veel voor mijn YouTube. Ik doe de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener en ik vind het hartstikke leuk, al zou ik meer met media willen doen.

 14. Super gaaf! Ik ben Bregje, ik ben 11 jaar (bijna 12!!!). In mijn eigen tijd die ik vooral aan creatieve dingen, ik blog vaak en ik zit ook heel vaak op de ipad van mijn moeder. Lezen is ook een van mijn grootste hobby`s. Ik kwam op je blog via een andere blog, ik zag je reactie. Ik vind dat je leuke en inspirerende posts schrijft.

  X.
  houseofthebirds.blogspot.com

 15. rovinglights

  My name is Ellie. I’m 17 and from England. I found your first blog afloodofmemories and loved the concept. I’ve two penpals now. I love lifestyle blogs and spend way too much time reading them. This blog and others inspired me to start a photography/lifestyle blog of my own (though it’s mostly just photography at the moment). Reading and writing blogs posts makes such a difference from school work and is always inspiring. I’m super excited to carry on my blog and continue following yours!
  Ellie xx

 16. Margot

  Hoi hoi,

  Een fulltime lurker hier. Ik weet niet wat het is met bloggen, ik schrijf graag, maar gebruik m’n persoonlijke blog eigenlijk nauwelijks (vandaar de link naar m’n reisblog), en al helemaal niet meer sinds ik in oktober op uitwisseling ging (naar Berlijn, leuke foto bij dit artikel ;) ). Misschien begin ik iets nieuws, als ik terug ben in Nederland :) Ik vind je creatieve, DIY posts altijd leuk en ook de interieusinspiratie en brievenposts. Ik stuur ook graag brieven en kaartjes, gelukkig heb ik één vriendin die daar ook van houdt, dus we sturen elkaar altijd post. Vaak gebruik ik dan ideetjes die ik op jouw blog heb afgekeken.

  Verder ben ik dus student, ik kom uit Brabant, ben 21 en volg je blog sinds een maand of zes denk ik? Ik weet niet meer precies hoe ik erop kwam, meestal ontdek ik nieuwe blogs door reacties op andere blogs door te lezen.

  Groetjes! :)

 17. Sylvia

  Leukleuk :) Ik ben Sylvia, 22 jaar, vijfdejaars student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Ik hoop later kinderrechter te worden, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik speel nu zo’n 7 jaar gitaar, probeer mezelf wat piano aan te leren, fitness, lees veel, houd van theater, ben actief bij de studievereniging en heb een bijbaantje bij de bakkerijafdeling van een supermarkt.

  Mijn grootste hobby is absoluut schrijven. Ik heb in februari 2012 mijn eerste columnbundel uitgegeven en ik hoop dat ik nog meer boeken uit mag geven. Verder blog ik een paar dagen per week op http://sylviakuijsten.com en ben ik freelancer voor verschillende sites.

  Ik heb geen idee hoe ik ooit op je blog terecht ben gekomen, maar ik volg je in ieder geval al een hele tijd ;) Waarom? Vanwege de positieve vibes op je blog, fijne schrijfstijl en leuke blogonderwerpen. Ik ben benieuwd naar je persoonlijke blogs!

 18. Britt

  Wat een leuke reacties hierboven! Ik heet Britt, woon sinds 3 1/2 jaar niet meer in Nederland maar in Zweden. Zit hier ook op school en doe een mix van journalistiek/design/fotografie. Verder schrijf ik graag, natuurlijk op m’n blog, maar ook lijstjes, over mensen in de trein, gedichten naar opa, lange brieven en mails, heerlijk! Ik dans al heel lang (klassiek ballet o.a.) en nog steeds vind ik het superleuk. Dit jaar geven we weer een voorstelling en dat is waar ik op dit moment het meeste naar uitkijk! liefs.

 19. Lara

  Wat een leuk initiatief! Normaal gesproken reageer ik niet of heeel weinig maar vandaag is een dag dat ik het wel eens ga doen ;) Mijn naam is Lara, ben 20 jaar, en ben nog redelijk nieuw in blogland. Jou blog heb ik gevonden tussen de reacties van een andere blog (heeeel duidelijk ;P) Ik ben vorige week weer gestart met het oppakken van mijn opleiding Manager Reizen en hoop dat dit jaar te kunnen afronden. Verder hou ik me bezig met fotograferen, DIY, creativiteit, wandelingen en natuurlijk bloggen! Ga zo door met je blog, ik kijk er elke dag naar uit om te zien of je weer iets nieuws hebt gepost! ;) X

 20. kelly

  Ik ben Kelly, 24 en juf in wording. Ik hoop over anderhalf jaar mijn diploma te hebben en dan voor de klas te mogen. Naast lesgeven werk ik graag in het restaurant en blog ik met veel plezier. Ik vind het supergezellig om met mijn vriendinnen wat af te spreken of gewoon gezellig te kletsen.

 21. Hannelore

  Ik heb ook een blog, dus mij ken je al een beetje misschien. Maar goed, mijn naam is Hannelore, ik ben 23 jaar en studeer architectuur, met nog één semester te gaan. Ik ben van België maar woon momenteel dankzij erasmus in portugal, wat echt het fijnste ooit is, ik ben stapelverliefd op Lissabon! Mijn echte passie is fotografie, ik hou ervan om nieuwe steden te ontdekken en ik hou heel veel van muziek.

 22. Emma S.

  Leuk! Ik ben Emma, 14 jaar en heb een iets te druk leven. Naast bloggen en blogs bekijken zit ik in 3 Gymnasium, hockey ik, geef ik hockeytraining en zat op zangles, naar dat werd me iets te druk ;) op zit moment zit zit ik in het orkest van 2 musicals op school, ik speel daar dwarsfluit. 2 jaar geleden ben ik gestopt met dwarsfluit (& piccolo) lessen. Mijn grootste droom is om de laatste 2 jaar van het VWO in het buitenland te doen en dan het liefst in India. Best gek om dit allemaal op internet te gooien.. Hahaa

  X Emma

 23. Anouck Plume

  Heel leuk dat je wat meer persoonlijke posts gaat doen, vind ik toch altijd heel leuk om te lezen bij de blogs die ik volg! Ik volg jouw blog al heel lang, zo lang dat ik niet eens meer weet sinds wanneer of hoe ik er terecht kwam. Ik hou van de positieve sfeer die je blog uitstraalt!
  Ik ben Anouck, 21 jaar, woonachtig in Brabant. Ik ben sinds een tijdje zelf ook aan het bloggen geslagen. Ik had in het verleden al enkele pogingen gedaan maar door verschillende redenen werkte het niet goed. Nu blog ik heel actief op http://www.anouckplume.nl ook ben ik bezig met een mini-webshopje.
  Ik vind het ook erg leuk dat je op deze manier weer nieuwe blogs ontdekt!
  Liefs

 24. Anonymous

  Vooruit dan maar ; Ik ben Jenneke, 15 jaar, zit in 4VWO, breng mijn leven door achter de laptop (overdreven, uiteraard), schrijf graag op the old fashioned way (geen blog dus). Ik ben op je blog gekomen door teskuh.nl en sindsdien eigenlijk niet meer weggegaan haha. Keep on the good work! :D

 25. Volgens mij ken je mij en mijn blog (http://www.deborahschrijft.blogspot.com) al een beetje, maar bij deze toch een stukje over mijzelf.

  Ik ben Deborah, 23 jaar en laatste jaars HBO Media en Entertainment Management. Ik woon en studeer in Rotterdam. In mijn vrije tijd blog ik, ga ik graag naar het theater, kijk ik Youtube filmpje, lees ik blogs en ik kijk naar een aantal leuke series. Ow en ik ben dol op make-up!

  Ik volg je blog denk ik een jaar of twee? Geen idee hoe ik hier terecht ben gekomen, maar ik ben er blij mee want ik ben dol op jouw blog :D

  Liefs,
  Deborah

 26. Oke dan, nog een schaamteloze lurker hier.. Ik ben 22 en als het goed is mag ik eind van dit schooljaar een BA diploma Algemene Sociale Wetenschappen in ontvangst nemen. (heb net als jij een studieswitch gedaan, en echt, het komt goed!)Daarna wil ik graag een master Asian Studies doen, Azië is mijn grote passie!

 27. Nanda

  Wat een leuk idee!
  Ik ben Nanda, 22 jaar en pas afgestudeerd. Ik ben begonnen met mijn blog omdat ik mijn waarbenjij.nu verhalen altijd zo leuk vond om te schrijven toen ik in het buitenland zat.
  Ik weet eigenlijk niet meer zo goed hoe ik je blog heb gevonden, maar ik vond hem meteen heel leuk en volg je nu sinds een paar maand :)

 28. Jitske

  Hé,

  Ik ben Jitske 16 jaar. Zit op het moment nog op school (4 gym). In mijn vrije tijd hockey ik en speel ik piano. Verder werk ik veel aan mijn blog: http://www.behappy-sohappy.blogspot.com

  Het is lang geleden dat ik op jouw blog ben gekomen, ik weet dus niet meer hoe. Maar ik ik vind de combinatie van alle dingen die je er op plaatst gewoon erg leuk.

  Jitske

 29. Leuk verzoek dit! Ik ben Danielle, 26, woon in Enschede. Blog op Food Love and Happiness (bekend bij je), maar doe in het dagelijks leven nog veel (te veel) meer. Werk voor 2 werkgevers: één kantoorbaan van 30 uur, waar ik een leidinggevende functie heb (erg leuk en uitdagend). Daarnaast werk ik nog als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang voor 12 uur. Ik houd van lekker eten, vooral ook zelf lekker koken, kan niet wachten tot de terrasjes weer open gaan en ben altijd in voor een stedentrip!
  Ik zie jouw blog als één van de grotere in NL en vind vooral de positieve vibe erg leuk. Voor mijn gevoel weet je wat je krijgt op The Last days of Spring en je aanbod is toch ook weer lekker divers. Vooral zo doorgaan dus! :)

 30. Julia

  Hoi, ik laat eigenlijk niet vaak een reactie achter, maar nu vond ik het wel leuk. Ik heet Julia en ik ben 21 jaar. Ik heb zelf geen blog, dus ik ben waarschijnlijk helemaal nieuw voor je. Ik studeer Nederlands en ben dit jaar begonnen met mijn master. Wat ik hier na wil doen weet ik echt nog helemaal niet en daarom wil ik eigenlijk nog een half jaartje of misschien wel een jaartje langer over mijn master doen (anders moet ik straks al werken! :P) Ik woon nu bijna 3 jaar op kamers en ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik vond het ook erg leuk om te lezen dat jij op kamers ging! Ik weet eigenlijk niet hoe lang ik je blog al volg, ik geloof sinds de zomer ergens. Hoe ik er terecht ben gekomen weet ik ook niet meer precies, maar in ieder geval via een andere blog (ik geloof teskuh) en ik weet nog dat je toen een reactie had achtergelaten daar dat je door die blogpost ineens heel veel bezoekers had gekregen. En ik ben een van de bezoekers die is blijven plakken! Ik vind je blog zo leuk omdat het eigenlijk over van alles gaat en omdat je posts altijd zo vrolijk zijn!

 31. Jacolien

  Wat leuk al die reacties!
  Ik ben Jacolien, 25 jaar oud en woon in Wageningen.
  Ik werk in Ede als microbiologisch analist.
  Na het werk ben ik vaak creatief bezig, ik heb een blog en webshopje, ik maak muziek bij een showband en ik knuffel graag met mijn fretje.
  Hoe ik je blog gevonden heb weet ik niet meer, via een andere blog zoals de meesten.
  Ik volg je blog nu al een paar maanden en lees het altijd met veel plezier!

 32. JIJ bent de leukste blogger ooit ;)

  Ik ben Jolien (maar je kent me al!), 25 jaar, happy blogger op yourlifestyleguide.nl en volger van je blog sinds het begin. Ik werk in het dagelijks leven (1,5 jaar geleden afgestudeerd) met tieners en ik ben gek op reizen! :)

 33. Marike

  Hoi, ik ben Marike! 22 jaar oud en bezig met de laatste aanpassingen voor mijn scriptie, als die af is ben ik afgestudeerd van Communicatie/Journalistiek. Ik werk voor tuinieren.nl en blog af en toe voor 101woonideeen.nl, daarnaast blog ik op livwow.nl.

  Jouw blog volg ik met veel plezier omdat jouw smaak erg overeenkomt met de mijne, daarnaast ben jij ook gek op masking tape, net zoals ik.. ;)

  Hoe ik je blog gevonden heb en wanneer dat was, geen idee.. Maar geloof dat ik je nu iets minder dan een jaar volg..

Geef een reactie