A week overview

Een voordeel van full time werken is het ritme dat het met zich mee brengt. Ik ben dan soms hele dagen aan het werk, maar eenmaal klaar wachten er geen essays of tentamens op me en dat betekent dat ik veel tijd heb om leuke dingen te doen! Hoewel het soms wel vermoeiend is om na werk ook nog veel andere afspraken te hebben plan ik toch het liefst mijn week vol met leuke dingen, uitrusten komt in het weekend wel ;-).
Deze week was zo’n drukke week vol leuke afspraken, maar gelukkig had ik ook veel vrij en heb ik ook veel kunnen relaxen. Ik besloot een klein overzichtje te maken van mijn week, met random foto’s door de week heen genomen. Een klein persoonlijk overzichtje!
Translation: Last week was a busy but fun week, today a little recap of it.


Een tijdje terug ontdekte ik deze limonade: zo lekker! Vroeger was ik lichtelijk verslaafd aan cola, tegenwoordig drink ik liever dit. Stuk goedkoper en volgens mij ook gezonder.
Maandag at ik bij een vriendin, ze maakte een heerlijke filodeeg taart naar recept van Jamie Oliver. Afgelopen weken zijn we bezig geweest met het opzetten van haar blog, die ik zeer binnenkort met jullie zal delen. Al heeft de oplettende volger ‘m wellicht al gespot ;-).
Als ik tijd heb, en niet in alle vroegte op hoef, begin ik de dag graag met een goed ontbijt. Ik ontdekte bij de Lidl de emmertjes griekse yoghurt (á €1,59) wat bijna hetzelfde smaakt als hang op. Beetje siroop erbij, museli en wat vers fruit and you’re good to go.
Mijn favoriete magazines op dit moment. Op Foodies heb ik een abonnement (was een tijdje terug in de aanbieding met 12 nummers voor €12!), de rest koop ik af en toe los. Fijne tijdloze bladen die je keer op keer in kan kijken.
Deze week was ‘t mijn taak om de wc te poetsen en ik besloot ‘m eens grondig onder handen te nemen. Ook hing ik deze leuke poster op, afkomstig uit Flow.
Verder had ik het de laatste weken zo druk dat ik nogal achter liep met een van mijn favoriete series, New Girl. Een mini marathon was dus wel op z’n plaats! Mocht je New Girl nog niet kennen dan kan ik je de serie van harte aanraden.
Pip en Ollie zijn ook nog steeds van de partij. Best uniek geloof ik, een huisdier (anders dan een hamster of huiskat) op kamers. Ik vind het wel gezellig!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Masha

  Leuke post! Die filodeegtaart van je vriendin ziet er echt heerlijk uit :)

 2. Ashleey

  Ananass drinkje ziet er echt top uit!!! En die taart evenmin echt lekker <3

 3. Bianca

  Dat taartje ziet er inderdaad erg goed uit!
  Zelf vond ik het fulltime werken echt niet leuk! Fijn dat je er van geniet =)

 4. Iris

  Ah ja, ik hou van dit soort blogposts! Dan krijg je een beetje een kijkje in je leven, leuk! (Of betekent dat gewoon dat ik extreem nieuwsgierig ben?)

  En die slakkenposter is zo leuk! Dat is een beetje mijn levensmotto namelijk (als eeuwige student moet je toch positief blijven hè). Ik ben alleen bang dat ik net dat nr. van de Flow niet heb waar die in zit. Weet je toevallig nog uit welke Flow die kwam?

 5. Nanda

  Oh die taart! Heerlijk :) En leuk zo’n overichtje :)

 6. Christel

  Leuke foto’s! Via wat kijk jij New girl? En heb je dan ondertiteling?

  1. Ik kijk altijd via 1channel.ch (direct online dus) of download via torrentz. wel altijd zonder ondertiteling dus..

 7. Rachel

  jaaaa new girl!!! oo gosh, als ik dat kijk he, dan moet ik zo hard lachen haha, zelfs als ik alleen ben. (wat lichtelijk beschamend is)

 8. Kiki

  Leuke post! Ik houd er ook van om lekker uitgebreid te ontbijten. Maar omdat ik elke ochtend om half 9 op school moet zijn lukt dit meestal alleen in het weekend. Ik ontbijt wel altijd samen met mijn ouders en broertje, dat vind ik dan wel weer leuk door de weeks :) liefs

 9. Bibi

  Klinkt als een gezellige week! Mooie foto’s…

 10. En weer mooie foto’s, echt ik hou van je kamer! Je blog is voor mij nog steeds een deel van vrije tijd waar ik goeie energie van krijg :) Dankjewel voor je fijne posts

  Liefs,
  Theseasarestormy.blogspot.com

Geef een reactie