Japanese stationery


Van mijn sponsor Opschrijfboekjes kreeg ik weer leuke dingetjes opgestuurd, dit keer van de Japanse merken Midori en Mark’s Tokyo Edge. Wat dat is met Japan en mooie schrijfwaren weet ik niet, maar de mooiste producten en merken op gebied van schrijfwaren komen allemaal uit Japan! Zo ook dit mooie setje sticky notes en schattige paperclips.
Lees verder voor meer foto’s en pssst, ik mag een setje paperclips weggeven!
Translation: I received another package of my sponsor Opschrijfboekjes, including these lovely Japanese stationery goodies. Read on for more pictures.


De sticky notes in de vorm van een vintage koffer (er zit zelfs een ‘echt’ handvat op!) bevatten leuke vintage afbeeldingen zoals een oude camera, een krant, een ouderwets uurwerkje en een bril. Leuk om cadeautjes mee op te fleuren of natuurlijk om te gebruiken waar ze voor zijn: korte berichtjes en geheugensteuntjes. Erg leuk, je vindt ze hier in de shop.
De paperclips van Midori zijn verkrijgbaar in verschillende soorten dieren: eekhoorntjes, krokodillen en vogeltjes. Ze fleuren je papierwerk gelijk op, maar zijn ook leuk om mee te sturen per post. Je vindt ze hier in de shop, maar ik mag een setje weggeven op facebook! Ga naar de facebookpagina om kans te maken op zo’n setje.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Anne

  Leuke spulletjes! Ik ben ook zo’n fan van stationery. De paperclips zijn super cute.

 2. Marije

  Wat een leuk setje zo! Ik hou van dat soort fröbelarij ;-)

 3. Nicole

  Wat een geweldige goodies, heel leuk! Die sticky notes in dat “vintage koffertje” zijn echt heel schattig :) En een toffe give-away natuurlijk, laat ik maar weer eens een kansje wagen!

 4. Pas

  Dat coffertje is echt super schattig! Ik ben dol op opschrijf boekjes

 5. Nanda

  Die verpakking is geweldig, zo’n vintage koffertje :D Heel leuk!

 6. Saskia

  Leuk! Zelf hou ik niet zo van die Kawai dingen, maar dit ziet er heel anders uit!

Geef een reactie