Lovely blog: Yellow Lemon Tree

Vandaag een blog die ik niet net ontdekt heb, maar eentje die ik van het prille begin heb zien groeien: Yellow Lemon Tree blog. Deze blog is namelijk van een vriendinnetje, en ik heb haar geholpen met het opzetten van de blog.
De afgelopen jaren heb ik door het bloggen heel wat ‘blogvriendinnetjes’ gemaakt, mensen die dezelfde passies delen en begrijpen dat je overal een foto van maakt. Maar helaas wonen zij niet altijd om de hoek. Super leuk is het dan ook dat ik nu wél iemand om de hoek heb wonen waarmee ik samen recepten kan uitproberen (de melanzane bijvoorbeeld ;-)), hotspots ontdekken en lekker bloggen in hippe lunchcaféetjes.
Overigens staat Yellow Lemon Tree niet in de schijnwerpers omdat het de blog van een vriendinnetje is, hij is écht leuk! Het is een kookblog, waar je allerlei soorten recepten, kookinfo en interessante hotspots met betrekking tot eten kunt vinden. Het leuke aan de blog vind ik de manier van schrijven: achter elk recept zit een verhaal wat maakt dat je de schrijfster ook een beetje leert kennen. Lees verder voor een korte impressies, of klik gelijk door naar de blog!

Translation: This time a lovely blog by a friend: Yellow Lemon Tree blog. I helped her setting up her blog and now it’s finally done it looks amazing! On YLT you’ll find a lot of recipes, hotspots and tips and tricks on cooking. It’s a Dutch blog, but with English graphics and translation is available. Read on for a short impression.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Ja leuke blog! Had ´em al eens eerder voorbij zien komen, nu weer een kijkje genomen op de pagina: ziet er leuk uit, ik volg!

 2. Elisse

  Leuke blog, merci voor de aanrader! Misschien nog een kleine tip: je links iets meer laten opvallen in de tekst. Ik moest nu even zoeken om de link te vinden (en als je niet weet dat het er een link in de tekst verstopt is, kan je lang zoeken natuurlijk! ;-) )

 3. Nicole

  Wat een super leuke blog! Heb er ook eindelijk maar eens een kijkje genomen en ziet er leuk uit. Ik volg haar nu!

 4. Nanda

  Ik ben al fan van deze blog! Heerlijke recepten komen er voorbij :)

 5. Josianne

  De foto’s beloven al veel goeds! Ze heeft er een volger bij hoor :)

 6. Esther

  Jeej, nog een leuke blogger uit Utrecht :) Ik kende de blog nog niet, maar het ziet er super leuk (/lekker) uit. Thanks! X

 7. Hillery

  ”en begrijpen dat je overal een foto van maakt”, haha dat is inderdaad waar!

  Mooie lettertypes gebruikt ze en prachtige foto’s!

 8. Roxanne

  Ik ga er een kijkje nemen! Klinkt alsof er wel wat inspiratie te vinden is als je niet weet wat je moet maken!

Geef een reactie