New layout online!

Ik had op facebook en twitter al door laten schemeren dat ik bezig was met een nieuwe layout. Hoe mooi ik mijn vorige layout (met handgetekende graphics) ook vond, het werd weer eens tijd voor iets nieuws.
Een van mijn doelen voor dit jaar was om wat serieuzer met mijn blog bezig te zijn. Dat lijkt de goede kant op te gaan, de bezoekersaantallen blijven stijgen en met persoonlijke berichtjes van Yvette van Boven en Karen Luiten voel ik me helemaal de koning te rijk ;-)!
Natuurlijk kon een nieuwe layout dan niet achterblijven. Don’t worry, het is nog steeds dezelfde blog met hetzelfde mintgroene behangetje alleen wat strakker en volwasssener. Ook heb ik geprobeerd het geheel wat overzichtelijker te maken.

Translation: Finally, here it is: my new layout! What do you think about it? It probably has some little bugs that need to be fixed, but I couldn’t wait to show you what I have been working on. Let me know if you find any bugs, I’ll try to fix them asap!


Er zijn heel wat Kinder chocoladereepjes doorheen gegaan tijdens de nachtelijke uurtjes coderen en photoshoppen, maar het resultaat mag er wezen, toch? Niet alles is nog perfect, sommige nieuwe pagina’s zullen nog aangevuld moeten worden en wellicht zul je de komende tijd nog wat kleine aanpassingen zien. Maar in grote lijnen is het nu wel af, en ik kon niet langer wachten om het online te gooien! Kijk even rond, klik overal op en laat weten als een link niet werkt of als je een ander foutje tegen komt, dan pas ik het zo snel mogelijk aan.
Oh en goed nieuws: door die lelijk google ads (sorry!) verdien ik elke maand een paar euro waardoor ik binnenkort eindelijk kan overstappen op eigen hosting! Ik weet dat sommigen van jullie zulke reclame storend vinden, maar ik gebruik het voor een goed doel. Wellicht dat de layout tegen die tijd nog iets wordt aangepast, maar voorlopig blijft het zo. Bedankt in ieder geval voor die paar kliks op de banners ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 33 reacties

 1. Iris

  Héél mooi geworden! Ik vind het wel tof nu het iets minder druk oogt maar nog steeds wel knus is. Leuke lettertypes ook overal! (Ben ik een beetje een sucker voor).

  Goed gedaan!

 2. Zoë

  Heel mooi! Proficiat :) Die Google Ads reclame stoort me niet, ik heb ze zelf ook. En met Ad Blocker zie je er niks van :) Het verdient echt niet veel, maar het is inderdaad leuk op lange termijn!

 3. Mooi geworden!

  Ik wil zelf ook aan de slag gaan met mijn blog.
  Heb fotoshop alleen nog niet onder de knie dus daar gaat nog veel tijd in zitten!

 4. Kiki

  Mooi! Ik moet ook wat aan mijn lay-out gaan doen. Liefs

 5. Ice Pandora

  Ik vond dat je altijd al een
  serious-looking layout had! c:
  Deze is ook heel goed gelukt!

  xx

 6. RAE

  Het is echt heel heel heeeeel mooi geworden!! :) Liefs, Romana

 7. Wow ik moet even wennen hoor, opeens zo strak!;) Maar het is wel ontzettend mooi geworden.

 8. Loes

  Wat is je blog mooi geworden! Ik vind dat het er nu serieuzer uit ziet, mooier vorm gegeven ook :) Dat heb je goed gedaan!! X

 9. De ‘follow this blog’ link in het rechter menu verwijst naar de site van tinypic. Gok dat dat niet de bedoeling is ;)
  Mooie nieuwe lay-out trouwens!

Geef een reactie