Postpapierenzo review + interview + discount code

Na een jaar leuke pakketjes te hebben ontvangen van Postpapierenzo.nl is dit vandaag voorlopig de laatste! Althans, die ik voor mijn blog ontvang want ik geloof niet dat ik ooit genoeg zal krijgen van alle mooie producten uit Anita’s webshop. Ook haar shop is het afgelopen jaar enorm gegroeid, inmiddels is haar hobby uitgelopen tot een heuse bijbaan. Lees hier het eerste interview wat ik met haar had, en lees verder voor een update én natuurlijk een review van de spullen.
Translation: This is the last sponsored post by my lovely sponsor Postpapierenzo.nl. Read on for a little interview and a product review.

Nieuw washi tapes! Je kunt er nooit genoeg van hebben he ;-). Naast de washi tapes zat er ook een groot hartvormige stempel bij en MO Cards, perfect voor valentijn!
En dan mijn favoriet van het pakketje: de kaartenset Express Mail. Deze 9 kaarten hebben allemaal een mooie vintage air mail print en komen in een mooie envelop die je ook nog zou kunnen gebruiken!
Er is veel gebeurd het afgelopen jaar, wat is je het meest bijgebleven en waar ben je het meest dankbaar voor?
Er is zeker veel gebeurd het afgelopen jaar. Wat alleen een hobby was is nu uitgegroeid tot een fulltime baan!
Dat is een hele verandering dacht ik zo hahaha. Maar ja….wat is er nu mooier dan van je hobby je werk te kunnen maken. Ik ben daar dan ook heel erg dankbaar voor dat het zo goed loopt.
Ook verschijn ik nu regelmatig in de media. Super natuurlijk. Hier kon ik voorheen alleen maar van dromen.
Wat me erg is bijgebleven is de enorme sprong/groei die ik in 1 keer heb gemaakt. Het ging ineens zo snel allemaal. Maar ook de leuke reacties die ik van klanten ontvang over hoe enthousiast ze worden als ze een pakketje binnen krijgen van Postpapier enzo maken mij enorm blij en trots. Dat doet me heel erg goed en het zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf om iedere keer weer op zoek te gaan naar nieuwe producten. Voor dit alles ben ik gewoon heel dankbaar.
Wat heeft de webshop voor jou persoonlijk veranderd? (bv andere thuissituatie/werk, of meer interesse voor stationery etc).
De webshop heeft voor veel veranderingen gezorgd. Sinds een aantal maanden heb ik een meisje dat me met veel plezier komt helpen inpakken na schooltijd. Zij vindt het erg leuk en het helpt mij enorm. Vanwege de enorme drukte moet ik de juiste balans nog even zien te vinden. Ik heb ook een gezin dus het moet wel leuk blijven natuurlijk. Maar ik ben ervan overtuigd dat dat gaandeweg zeker gaat lukken!

Inmiddels ben je een bekende webshop in de stationery wereld, en ben je het afgelopen jaar flink uitgebreid. Heb je nog plannen voor de toekomst of zit je nu precies goed?
De website is inderdaad heel erg uitgebreid het afgelopen jaar daarom zal er binnenkort ook van alles gaan veranderen rondom de webshop. Maar wat, dat blijft nog even een verrassing. Ik zit nog boordevol leuke ideetjes, maar door tijdgebrek zal dat helaas nog even moeten wachten.
Binnenkort verwacht ik nog een mooi nieuw merk dat komt uit Australië. Een nieuw merk met prachtige kaarten, mooie prints en gift tags. Ik ben trots dat ik dat straks als enigste webshop in Nederland mag gaan verkopen. 
Ja ik hou de spanning er wel in hé ;-). Ik wil gewoon niet teveel verklappen want dan is de verrassing ervan af.  Wil je op de hoogte blijven van de gebeurtenissen enz. rondom Postpapier enzo meld je dan even aan voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niks hoeft te missen.
Ik ga gewoon door op de nuchtere manier waarop ik ook ben begonnen en hoop iedereen nog heel lang blij te kunnen maken met leuke pakketjes en spulletjes.
Marlous, ik wil jou heel erg bedanken voor de fijne samenwerking en ik wens je heel veel plezier en succes met je prachtige blog!

En goed nieuws: om de samenwerking goed af te sluiten is er een speciale kortingscode voor mijn lezers: met ‘lastdaysofspring‘ krijg je maar liefst 15% korting op je hele bestelling, geldig tot en met 8 februari. Mocht je nog twijfelen over die ene mooie MT masking tape of nieuw postpapier nodig hebben, grijp je kans! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Debbie

  Wat leuk te lezen… Ze hebben ook zoveel mooie spullen te koop.

 2. Suzanne

  Ik vind haar webshop zo ontzettend leuk, mijn bestelling heb ik net van de week binnen gekregen en de blogpost staat al klaar!

 3. Jacolien

  Wat ontzettend leuk dit allemaal!
  Heb een tijdje terug bij Postpapier enzo besteld en vind het erg leuk wat ze allemaal aanbieden.
  Bedankt voor de kortingscode, ik ga de komende paar uur weer ff lekker browsen daar!

 4. Nanda

  Oh die kaarten zijn leuk voor aan de muur! Heb een no buy maand, maar ik zal in maart eens in haar webshop rond snuffelen :)

 5. Linda

  Ah, zo tof! De webshop heeft zulke leuke spulletjes.

Geef een reactie